190
MED6F0F09ECBA9A48BABD9CBFC434DE9379

Såld!

Bällstalund, Vallentuna

Fritzbergsvägen 5, Epl

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,094 inkl värme, VA, kabel-TV & förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea67 kvm
Lägenhetsnummer00101
Byggår2001
Driftskostnad417 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,095,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till en välbelägen och synnerligen yteffektiv 3:a i populära Bällstalund. Förutom vackra och stilrena ytskikt så erbjuds här en unik inglasad uteplats med anslutande altan i västerläge. Det finns även en mindre stenlagd uteplats i anslutning till vardagsrummet. Närområdet erbjuder en enkel vardag med närhet till välsorterad matbutik och goda kommunikationsförbindelser via både tåg och buss. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Bällstalund är ett nybyggt område med blandad bebyggelse av villor, radhus, kedjehus och mindre flerfamiljshus. Området är luftigt med flera grönområden.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket goda med både tåg mot Östra Station som går var femtonde min på fram till 21:00 samt kvällar och helger var 30:e min och bussar mot Danderyds Sjukhus. Båda går åt andra hållet till Vallentuna centrum. Till Roslagsbanans hållplats är det ca 5-10 minuters gångväg. Hållplatsen ligger på andra sidan Bällstabergsvägen mot området Bällstaberg. Både dag - och nattbussar går på Stockholmsvägen. Buss 608 till Stockholm. Till hållplatsen är det även här ca 5 minuters gångväg.

Närservice

ICA Kragstalund ligger ca 300 m från Bällstalund och är en mycket välsorterad mataffär, bredvid ligger även en restaurang. Daghem finns på Fritzbergsvägen och kommunalt daghem på Runristarvägen i Bällsta samt vid Bällstaskolan i Bällstaberg. Bällstaskolan har åk 0-9, Lovisedalsskolan och Vallentuna friskola finns också i närheten.
För mer information, gå in på Vallentuna kommuns hemsida www.vallentuna.se

Bilder

Altan

Baksida

Inglasad uteplats

Kök med matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande hall med klinkerbeklätt golv och målade väggar.

DUSCHRUM
Stilrent helkaklat duschrum med golvvärme. Försett med tvättmaskin, torktumlare, dusch med omslutande glasdörrar, kommod med handfat, spegelskåp, tvättbänk och vädringsfönster.

KÖK
Tidlöst och vackert kök med anslutning till delvis inglasad altan. Vita luckor och skåp, ek-bänkskiva, kakel ovan arbetsytor, matplats för ca 5 personer. Maskinpark i rostfritt bestående av kombinerad kyl & frys, ugn, keramik häll, mikrovågsugn.

VARDAGSRUM
Fullstort vardagsrum med anslutning till stenlagd uteplats framsida. Tapetserade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Stort sovrum med god klädförvaring i platsbyggda garderober. Härligt ljusinsläpp från burspråk. Parkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Mindre sovrum alternativt kontor. Tapetserade väggar och parkettgolv.
Antal rum
3 rum
Boarea
67 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,094 inkl värme, VA, kabel-TV & förråd
Driftskostnad
SEK 5,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,000
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Bredband 399kr/mån
Andel i föreningen
2.29 %
Andel av årsavgiften
2.29 %
Tillträde
Enl. överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
- Isolerat förråd i anslutning till entrén.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Delvis inglasad uteplats mot väster (baksidan)
- Stenlagd uteplats mot öster (framsidan)
- Stort isolerat förråd i anslutning till entrén
Förening
Namn
Brf Fågelbärslunden
Om föreningen
Föreningen ligger i Bällstalund cirka tre kilometer söder om Vallentuna, här finns såväl goda förbindelser i form av vägar, järnvägar och bussförbindelser som närhet till strövområden. Från föreningen är det omkring 300 meters gångväg till ICA Kragsta och på vägen passerar man den grekiska grillen Kristorante.

Beger du dig upp till Vallentuna finns där ett femtiotal butiker: systembolag, ICA, Coop, apotek och likaså restauranger och bibliotek. Vallentuna har också ett rikt idrottsliv med gym, ishall, simhall, elljusspår mm. http://vallentuna.se/

Daghem och skolor finns i närområdet såväl kommunala som friskolor.

Om bostaden
Lägenheterna som är ettor till och med fyror ligger i tre och fyra våningshus med hiss, de har alla antingen balkong eller uteplats. Till lägenheterna hör också ett förråd som ligger på samma våningsplan som lägenheten.

Parkeringsplatser
Föreningen har 50 st parkeringsplatser med elstolpe för uthyrning till föreningens medlemmar, är du intresserad av att hyra en p-plats ta kontakt med styrelsen - Kontakta oss - kostnaden är för tillfället 110kr/månad.

Bredband
Föreningen har indragen fiber från Telia i varje lägenhet, fibern används idag för föreningens DigitalTV - det går förstås bra att få bredband och bredbandtelefoni genom fibern också. Abonnemang för detta tecknas av varje lägenhetsinnehavare själv genom kontakt med Telia, antingen på deras hemsida eller på telefon 90200.

DigitalTV
Sen den 24 februari 2014 har föreningen tecknat kollektiv DigitalTV-abonnemang för samtliga lägenheter. I abonnemanget ingår digitalbox och bredbandsswitch samt Telias kollektiva kanalpaket Lagom.

DigitalTVn med all utrustning som kommit från föreningen är något som tillhör lägenheten och som lämnas kvar i den när man flyttar, de som var lägenhetsinnehavare när digitalTVn infördes skrev under en kvittens för utrustningen, detta avtal gäller förstås för alla senare innehar lägenheten: Avtalsvillkor DigitalTV, Kvittens DigitalTV, Styrelsebeslut om Sanktioner.

För att underlätta inkoppling av digitalTVn har styrelsen tagit fram en enklare instruktion Instruktion för installation av Telia DigitalTv, men vid problem kontakta alltid Telia: support 020-240 250, kundtjänst 020-755 766.

Vill man går det också bra att beställa ytterligare boxar och kanalpaket - detta görs då genom Telias kundtjänst eller på Telias hemsida, kom bara ihåg nämna att du har ett kollektivt tecknat avtal för att få del av eventuella rabatter.

Överlåtelseavgift f.n. 2,5% av basbeloppet, debiteras köparen vid beviljat medlemskap i föreningen.
Pantsättningsavgift debiteras med 1% av basbeloppet.

Karta

Bällstalund Vallentuna

Fritzbergsvägen 5, Epl

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg