190
MED27CEAB7451A242C28FA2C738E3887CBD

Vallentuna S Kragstalund

Såld!

Kragstalund, Vallentuna

Zetterlundsväg 32 B


Såld!
Slutpris: SEK 2,100,000

Ansvarig mäklare

Eftertraktat boende i radhusområde intill gränsen mot Täby.
Nya ytskikt från -15, helkaklat våtrum/tvättstuga med golvklinker/värmegolv samt nya vitvaror såsom tvättmaskin (-14) & torktumlare (-15). Inglasad balkong i S/V samt liten veranda vid entrén. Förråd och garage ingår i månadsavgiften! Nära skolor, förskolor, affär samt kommunikationer!

Om området

Populärt, barnvänligt område nära Täbygränsen. Vallentuna ligger på ett par kilometers avstånd och numera är sjön badbar. Vintertid så plogas skridskobana upp. Till Kvarnbadet - ett utomhusbad vid norra änden av Vallentunasjön - är det ca 3 km. Nybyggt inomhusbad finns vid Vallentuna centrum. Stora skogsområdet finns både öster och väster om området och nås inom ett par minuters promead och här kan du motionera, rasta hunden plocka svamp och bär m.m.

Kommunikation

Bra kommunikationer med Roslagsbana till Östra station som går var 15:e min på varddagar samt var 30:e min på kvällar/helger och buss till Täby C samt Mörby C. Det är gångavstånd till tågstationen och Roslagsbanan blir snart dubbelspårig. Det tar ca 25 min med Roslagsbanan till Östra station och ca 20 m med buss till Danderyds Sjukhus.

Närservice

Gångavstånd till Matvaruaffär samt grillkök. 5 min bilväg till Vallentuna C med all tänkbar närservice. Ett flertal skolor och dagis finns på gångavstånd. Lovisedalskolan och Bällstabergsskolan är närmsta skolor.
I Vallentuna Centrum finns ICA,Konsum,Apotek,Banker,Systembolag och diverse affärer.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,148 Garageplats, förråd, värme, kabel-TV (OBS! varm/kallvatten till schablonbelopp)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77.7 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer10034
Driftskostnad1,019 kr/månad

Bilder

Framsida

Duschrum/Tvättstuga

Vardagsrum

Sovrum

Kök

Entréhall med golvvärme

Entré/kök

Kök

Kök

Walk In Closet

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Inglasad balkong i S/V (sol från ca kl. 12 - 19)

Lekplats precis utanför..

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Eftertraktat boende i radhusområde intill gränsen mot Täby. Nya ytskikt från -15, helkaklat våtrum/tvättstuga med golvklinker/värmegolv samt nya vitvaror såsom tvättmaskin (-14) & torktumlare (-15). Inglasad balkong i S/V samt liten veranda vid entrén. Förråd och garage ingår i månadsavgiften! Nära skolor, förskolor, affär samt kommunikationer!

ENTRÉ med golvklinker/värmegolv.

INRE HALL med vitmålat massivt ekparkettgolv (slipbart).

KÖK med eklaminatgolv, vita släta skåpsluckor, arbetsbänkar i laminat, stor kyl (-00), stor frys (-00), elspis med keramikhäll och varmluftsugn (-00), diskmaskin (-00), spisfläkt (-00), kakel ovan bänk, rostfri diskbänk med blandare, 2 stegsdimmer/belysning under köksskåp. Matplats för ca 4 - 6 pers.

SOVRUM med eklaminatgolv (-15), målat & tapetserat (-15), 3 st dubbla garderober.

DUSCHRUM med helkaklade väggar, golvklinker/värmegolv, wc, handfat med kommod, badrumsspegel med infälld halogenbelysning, duschhörna med vikväggar, förvaringsskåp på vägg, tvättmaskin (-14), torktumlare (-15), rostfri tvättho med blandare, fönster - våtrummet totalrenoverat av fackman 2014 (våtrumsintyg och kvalitetsdokument finnes).

WALK IN CLOSET med laminatgolv (-14) samt nytapetserat (maj - 15), 1 st garderob samt elcentral med 2 st jordfelsbrytare.

VARDAGSRUM med vitmålat massivt ekparkettgolv (slipbart), 1 st vit bokhylla med vitrinskåp medföljer, utgång till inglasad balkong i S/V (sol från ca kl. 12.00 till 19.00) och trätrall på golv, hyllplan på vägg, 1 st armatur på vägg samt dubbla jordade eluttag på vägg.

SOVRUM med laminatgolv (-14).
Antal rum
3 rum
Boarea
77.7 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Avgift
SEK 4,148 Garageplats, förråd, värme, kabel-TV (OBS! varm/kallvatten till schablonbelopp)
Driftskostnad
SEK 12,228 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,028
Försäkring
SEK 3,000
Övrigt
SEK 4,200
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnaden inkluderar: hushållsel och Br-försäkring samt bredband via indraget Stadsfiber.
Andel i föreningen
1.1576 %
Tillträde
Enl. överenskommelse
Byggnad
Energideklaration
Utförd 2/11/2009
Energiprestanda
228 kWh/m² (Atemp) och år
Övrigt
Kallförråd med belysning och jordat eluttag. 2 st armaturer på vägg på entrésidan.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till alla lägenheter har det under våren 2014 installerats fibernät.
Information finns på samfällighetens hemsida som ansvarar för nätet.
Förening
Namn
Brf Kragstalund 2
Om föreningen
Välkommen till Brf Kragstalund II

Bostadsrättsföreningen finns i Kragstalund i Södra Vallentuna nära gränsen till Täby kommun. Föreningen består av 90 bostadsrättslägenheter. Vi samverkar med Samfällighetsföreningen med 91 friköpta hus inom området. Samverkan består av utnyttjandet av vatten- och fjärrvärmeanläggningar samt vissa gemensamma ytor inom området så som garage och lokal för olika aktiviteter.


Husen är byggda i början av åttiotalet i ett lugnt och trivsamt område med mycket gröna ytor samt närhet till naturen. Det är nära till bra kommunikationer till t ex Vallentuna C, Täby C och Arninge C, men även till Stockholm och Arlanda.

Vad ingår i avgiften?

Garageplats, förråd, värme, varm- och kallvatten, efter en schablonberäknad normalförbrukning.

Vattenavläsning (avstämning av årsförbrukning) sker i augusti/september varje år och debiteras/återbetalas i november/december. I klädkammaren finns (i 4:orna i separat skåp) två mätare, som är märkta "VV" och "KV".


Se mer på http://www.brfkragstalund2.se/
Antal lägenheter
90
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Internet via fiber
TV via fibernätet - Sappa
Parkering
Garageplats

Karta

Kragstalund Vallentuna

Zetterlundsväg 32 B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg