190
MED6F8D2F8D67174A968B6B597D5CDFE543

Nyproducerat atterfallshus med loft! Bostadsrätt i Nykvarn till salu!

Såld!

Östermyr, Nykvarn

Rudkällavägen 5BC


Såld!
Slutpris: SEK 1,030,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning!

Nu ges möjlighet att förvärva ett nyproducerat atterfallshus med loft, beläget i det trevliga familjeområdet Ströpsta som ligger i Nykvarn. Med ett av områdets bästa lägen finner ni denna trevliga minibostad.

Ni välkomnas in i en välplanerad köksdel med ugn, spishäll, fläktkåpa, diskho samt integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin med torkfunktion, tvättställ med kommod samt spegelskåp med belysning. Vardagsrummet har en härlig takhöjd och gott om ljusinsläpp från ett stort fönsterperti invid utgången till altanen. Härifrån nås även loftet beläget över köks- och badrumsdelen. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och parkettgolv.

Nykvarn är en expansiv kommun som satsar på skolor och företagande. Här bor du med bekvämt avstånd till närservice, skolor/förskolor och kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Om området

I Nykvarn finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter - allt ifrån bad och fiske, motion och friluftsliv till härliga utflyktsmål och mycket mer.
Vandra i vår vackra natur, bada i en av Sveriges renaste sjöar eller glid fram på en spegelblank is. Avnjut en god bit mat i kvällssolen eller smaka av Norra Europas största kak- och tårtbord i slottsmiljö. Låt barnen besöka det populära Lådbilslandet och få med ett eget körkort hem. Följ med på en turridning, spela golf eller shoppa loss i våra inspirerande butiker med inredning, hantverk och kuriosa. Varför inte förvandla en perfekt dag till fler? Här finns flera mysiga boendealternativ, naturskönt belägna och med tillgång till många roliga aktiviteter.

Kommunikation

Från Stockholm går regionaltåg mot Eskilstuna. Mellan Nykvarn och Södertälje går det lokaltrafik med buss 780 och 780X, mellan Nykvarn och Sundsvik går buss 778 och mellan Nykvarn och Finkarby går buss 782.
Med bil: Från Stockholm E4/E20 mot Strängnäs.

Närservice

Nykvarns centrum erbjuder goda parkeringsmöjligheter, en välsorterad matbutik, systembolag, apotek, frisörer, vårdcentral, tandvård och kommunhus/bibliotek. Här finns också ett flertal mindre butiker med personlig service samt trevliga matställen. I Nykvarns kommun finns fyra grundskolor och nio förskolor.

Fakta

MånadsavgiftSEK 950 I avgiften ingår kallvatten, avlopp och sophämtning.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea20.5 kvm
Biarea10 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer117
Byggår2019

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Altan

Kök

Badtrum

Loft

Vardagsrum mot altan

Kök

Kök mot entré

Entré

Exteriör

Loft

Utfällbar stege

Badrum

Badrum

Tvättställ med kommod

Varmvattenberedare och tvättmaskin

Entré

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välplanerad minibostad med loft. Genomgående för bostadsrätterna är vitmålade väggar, ekparkett på golven och bra materialval.
Antal rum
1 rum
Boarea
20.5 kvm
Areakälla
Föreningens information
Entré
Trevlig entré med direkt anslutning till köket. Härifrån tar ni er in till badrummet eller vidare in i bostaden.
Kök
Köket är från IKEA och går mestadels i vitt och rostfritt. Här finns ugn, spishäll, fläkt integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Vita skåpluckor och vitt kakel över en grå bänkskiva.
Vardagsrum
Vardagsrum med utgång till altan och stege upp till loftet. Bakom stegen finns en garderob och utrymme för ytterligare förvaring. Högt till tak och gott om ljusinsläpp via stort fönsterparti.
Loft
Via en utfällbar stege nås loftet vilket täcker halva bostaden och har ett fönster för ljusinsläpp från två håll. Detta utrymme kan antingen användas som sovloft eller för extra förvaring.
Badrum
Det väl tilltagna badrummet är helkaklat och har golvvärme (el). Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, två eluttag, tvättmaskin med inbyggd torkfunktion, varmvattenberedare samt dusch med hand- och takdusch. Vitt kakel, mörkgrått klinker, spotlights i tak samt ett fönster.
Uteplats
Altan i trä med plats för cafégrupp. Här finns utebelysning samt två vägguttag.
Parkering
En parkering tillhör bostaden.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 1
Avgift
SEK 950 I avgiften ingår kallvatten, avlopp och sophämtning.
Andel i föreningen
1.3748 %
Andel av årsavgiften
1.37482 %
Byggnad
Byggnadstyp
Atterfallshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Elradiatorer
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Brohill
Om föreningen
Brf Brohill är en bostadsrättsförening i Nykvarn bestående av 18 bostäder vilka fördelas följande: 8 st bostäder om 117,9 kvm, 4 st bostäder om 87,8 kvm samt 6 st attefallshus om 20,5 kvm.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
18
Tv och bredband
Fiber är framdraget till alla lägenheter. Abonnemang hos valfri leverantör tecknas separat.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Bostadsrättsföreningen äger all mark.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Östermyr Nykvarn

Rudkällavägen 5BC

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg