190
MED02C5A0DE8EDC47F8AE230A98409E027E

Nyproducerad enplansvilla med lantligt läge och tidlösa materialval!

NyproduktionSåld!

Nykvarn

Aldal 7


Såld!
Slutpris: SEK 4,155,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Varmt välkommen till denna inflyttningsklara enplansvilla!

Med lantligt läge, utanför Nykvarn finner ni denna nybyggda enplansvilla som bäst upplevs på plats. Bostaden är genomgående ljus och luftig med bra materialval, ljust målade väggar, stora fönster med vitlaserade fönsterbrädor i trä, spotligts i flera av rummen, vitoljat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme samt mediauttag i alla rum.

Villan erbjuder ett stort vardagsrum med en enastående takhöjd och två utgångar till altanen, ett modernt och stilrent kök från Kvik med kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin, fyra ordentliga sovrum varav ett med walk-in closet, allrum med egen ingång, relax med utgång till altan, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, wc samt ett badrum med dusch, badkar och bastu.

Perfekt för den stora familjen som önskar lantligt läge men inte vill göra avkall på stil och kvalitet.

Om området

I Nykvarn finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter - allt ifrån bad och fiske, motion och friluftsliv till härliga utflyktsmål och mycket mer. Här kan du vandra i vacker natur, bada i en av Sveriges renaste sjöar eller glida fram på en spegelblank is. Ni äter och dricker gott på någon av våra restauranger och missar förstås inte norra Europas största kak- och tårtbord på Taxinge Slott.

Kommunikation

Här bor du med bekvämt avstånd till motorvägen E20, bil till Nykvarn tar ca 15 min och bil till Södertälje ca 30 min. Med snabbtåg från Nykvarn tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen. Buss 779 trafikerar vägen nedanför huset och kör till Nykvarns Centrum på 27 min.

Närservice

Nykvarns centrum erbjuder goda parkeringsmöjligheter, en välsorterad matbutik, systembolag, apotek, frisörer, vårdcentral, tandvård och kommunhus/bibliotek. Här finns också ett flertal mindre butiker med personlig service samt trevliga matställen. I Nykvarns kommun finns fyra grundskolor och nio förskolor.

Parkering

Egen uppfart med plats för flera bilar.

Övrigt

Låt barnen besöka det populära Lådbilslandet och få med ett eget körkort hem. För golfentusiasten finns Vidbynäs Golf Club.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Tomtarea1,991 kvm
Driftskostnad3,297 kr/månad

Bilder

Altan

Vardagsrum

Matplats

Kök

Badrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Fiber finns indraget med uttag i alla rum.

Villan har genomgående bra materialval med ljust målade väggar, stora fönster med vitlaserade fönsterbrädor i trä, vitoljat ekparkettgolv samt mediauttag i alla rum.
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
I entrén välkomnas ni av en hall med praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar.
Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket och en härlig takhöjd upp till nock. Här finns två utgångar till altanen och ett stort fönsterparti med utsikt mot trädgården. Gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Parkettgolv, vitmålade väggar och spotlights i tak.
Kök
Det moderna köket från Kvik går i vitt med grå laminatbänkskiva. Integrerad kyl och frys i fullhöjd (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), ugn och micro i rostfritt (Electrolux), bred induktionshäll (Electrolux) samt fläktkåpa (Elica). Vitmålade väggar, parkettgolv och ho placerad vid fönster.
Sovrum
I huset finns fyra stycken sovrum vilka alla har parkettgolv och ljust målade väggar. Två av sovrummen har utsikt från ena gaveln och två har utsikt mot husets framsida. Rummen är alla stora nog för dubbelsäng och lämpar sig, förutom som sovrum, även för gästrum eller kontor. I ett av rummen finns även en walk-in closet med skjutdörr.
Wc
Väggarna är till hälften kaklade, till hälften vitmålade och golvet är ett grått klinkergolv. Här finns en vägghängd wc, handfat med förvaringslådor under, badrumsskåp samt en platsbyggd hylla.
Bad/ dusch
Lyxigt, helkaklat badrum med badkar, dusch och bastu. Wc, handfat med kommod, stor spegel och spotlights.
Relax
Mellan badrum och tvättstuga finner ni ett relaxrum för skön avkoppling. Här finns ett klinkergolv, spotlights i tak och utgång till altanen.
Tvättstuga
Klädvård med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt avlastningsbänk med ho och förvaringsskåp. Grått klinkergolv och väggar målade i vitt.
Allrum
Tv- rum som även fungerar bra som bibliotek, gym, musikstudio eller rum för ungdomar som vill ha egen ingång. Här finns en utgång till husets framsida och en utgång via pannrummet. Mediauttag installerade en bit upp på väggen. Vitmålade väggar, parkettgolv och två stora fönster.
Pannrum
Groventré med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns värmepumpen som är en Nibe 750 frånluftsvärmepump.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
Vattenburen frånluftsvärmepump
Ventilation
Mek. till och frånluft med återvinning
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas isoler
Bjälklag
Trä
Tak
Betongplattor (Benders Carisma)
Fastighetsbeteckning
Aldal 1:10
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 39,564 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 18,273
Renhållning
SEK 4,071
Väg, samf
SEK 9,000
Försäkring
SEK 8,220
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Då ingen bott i huset är driftkostnaderna uppskattade utifrån driftkostnader för liknande hus.
Samfällighetsavgiften är inklusive VA/avlopp (reningsverket) snöröjning och vägunderhåll.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,209,000
Byggnadsvärde
SEK 1,500,000
Taxeringskod
220
Tomt
Areal
1991 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Tomten är plan och solig men ej färdigställd.
Uteplats
Längs husets baksida löper en stor träaltan med soligt läge. El finns utdraget.
Parkering
Egen uppfart med plats för ca 3 bilar.
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Aldal GA:1, Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Aldal GA:2, Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Aldal GA:3, Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Hällby GA:1

Karta

Nykvarn

Aldal 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg