MED1393196C43774F6AADD52A6B6E363784

Snygg och modern bostad i charmigt bostadshus mitt på Jönköping Väster!

Såld!

Jönköping Väster, Jönköping

Kapellgatan 7C


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Mitt på Väster kliver du in genom den stora porten som angränsar till innergården. Här är citypulsen inte nåbar så snart porten stängts igen bakom dig. Några steg till och du möts av den mysiga innergården som är omringad av grönska och vackra stenläggningar. Välkommen hem till en lugn och rofylld bostad belägen mitt i City på Jönköping Väster!

Bostaden i sig bjuder ett härligt ljusinsläpp med stora fönster i två väderstreck som tillsammans med den välplanerade planlösningen och generös takhöjd ger hela lägenheten en känsla av rymd och charm.

Väldisponerade ytor fördelade på ett stort ett välutrustat kök som ligger i en halvöppen planlösning med vardagsrummet. Bostaden bjuder in till socialt umgänge med plats för nära och kära. En bättre etta går inte att hitta?

En halvvägg delar av till sovdel och angränsar till vardagsrummet och möjliggör att sängen är undanskymd. Väggen används även för en TV i anslutning till vardagsrummet. Här har inte en enda kvadratmeter lämnats åt slumpen utan ytan har nyttjats och disponerats på bästa möjliga sätt!

Bostaden erbjuder ytterligare bekvämligheter då en bastu finns tillgänglig för medlemmarna i föreningen i direkt anslutning till innergården. En trevlig tillgång att nyttja under hösten eller en kall vinterdag. I ingången rakt över gården finner du även en källare med ett rum som liknar en pub som du likaså får nyttja som medlem i föreningen. Det lilla extra som kan förbättra vardagen för dig som boende!

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Om området

Här bor man så centralt det är möjligt! Med närhet till precis allt du kan tänkas önska i Jönköpings innerstad. Här finner du matvarubutiker, restauranger, blomsterhandel, konditori, biograf och allt annat du kan tänkas behöva!

Utbud på området
På Jönköping Väster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, butiker, systembolag, frisörsalonger och restaurang- och caféliv. Västra Torget erbjuder på lördagar torghandel som är en extra lyx att bo nära intill. Här kan du köpa allt från färsk frukt och grönt till blomster och hantverk på lördagsförmiddagarna. En perfekt start på helgen!

Naturnära områden
Området med närheten till Vätterns är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och Väster finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva.
Trevliga lokala fik och restauranger finner du på området. Izakaya Moshi för den som gillar det japanska, Anna-Gretas för den som föredrar god tapas i mysig miljö och mycket mer finner du bara runt hörnet! Flertalet fik och bagerier hittar du på Väster. Här kan du verkligen njuta av närhet till nybakta frallor till helgfrukosten.
Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av samtliga linjebussar som går mycket frekvent.

Skola och barnomsorg
I området och angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Från Jönköping Väster har du gångavstånd till hela Citys nöjesliv och utbud av kultur.
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,192 Värme, vatten
TypLägenhet
Antal rum1 rok
Boarea39 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer1
Byggår1900
Driftskostnad292 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
39 kvm
Kök
Bostaden bjuder ett stort och rymligt kök från IKEA. Här finner du en inbyggd diskmaskin, goda förvaringsmöjligheter bakom de vita luckorna och en snygg kyl från SMEG som sätter färg på vardagen!
Vardagsrum
Vardagsrummet upplevs som ett eget rum med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för både TV, den större soffan och fåtölj. Vacker öppen spis som ger bostaden extra karaktär och känsla.
Badrum
Badrum med WC och dusch finner du välplacerat i bostaden. Även här har man nyttjat ytan på bästa möjliga sätt.
Sovalkov
En halvvägg är uppbyggd som avdelar sovdelen från vardagsrummet i bostaden. Här har man verkligen tänkt till och nyttjat hela ytan av bostaden. Plats för den större enkelsängen.
Amelie Sjöbring Cimen informerar
- Föreningen håller med bastu och gemensam lokal för de boende. En extra tillgång att nyttja för dig som önskar extra bekvämligheter i vardagen.
- Lugnet är slående så snart porten gått igen bakom dig. Här stängs citypulsen ute så snart du kommit in på innergården.
- Trevliga materialval och välplanerade kvadrat som ger en känsla av att bostaden är större än vad den faktiskt är. Mycket trivsam disposition!
- Bostaden är belägen en trappa upp och ger en trivsam känsla på våning ett.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 2,192 Värme, vatten
Driftskostnad
SEK 3,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
3.52 %
Andel av årsavgiften
3.87 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1900
Ventilation
Självdrag
Byggnadssätt
Fönster
2-Glas
Förening
Namn
Juvelen 1
Om föreningen
Fastigheten ombildades 2007. Idag finns 13 st bostadsrätter och 2 st hyresrätter.

Ansluten till Wetternet.
Det finns källarförråd och vindsförråd, publokal, bastu, tvättstuga med torkrum. Källarförråd tillhör bostadsrättsföreningen och kan disponeras enligt överenskommelse.
Övriga utrymmen
2 parkeringsplatser tillhör bostadsrättsföreningens styrelse. Gott om parkeringsmöjligheter i närområdet både på omkringliggande gator, på Västra torget samt i P-huset Järnbäraren intill Västra torget.

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad via Länsförsäkringar Jönköping.
Organisationsform
Bostadsratt

Karta

Jönköping Väster Jönköping

Kapellgatan 7C

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg