190
MED77C903202B694574ADE5CAFFB985792C

Såld!

Gåshaga, Lidingö

Norra Hamnpromenaden 5


Såld!
Slutpris: SEK 6,300,000

Ansvarig mäklare

Med bästa läge intill strandpromenaden finns denna väldisponerade 4:a med härligt gavelläge och inglasat uterum i fint solläge med utgång mot grönskande park. Generöst tilltagna sociala ytor i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp. Här infinner sig känslan av att bo i hus med direkt access till gräsytor och hav, ett stenkast bort finns badholmen med sandstrand. Tre möjliga sovrum varav master bedroom har ett fint burspråk med sjöutsikt. Två badrum med dusch varav det större även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående parkettgolv samt fina detaljer som innerdörrar och hallgarderob i ek. Garage, separat kö.

Gåshaga är ett populärt område för den som vill bo i ett modernt boende i skärgårdsmiljö. Gåshaga är beläget på Lidingös sydöstra del och ligger ca 20 min från Stockholm city med bil. Goda kommunikationer med Lidingöbanan som från Gåshaga Brygga till Ropstens tunnelbanestation tar ca 20 min. Här finns även skärgårdsbåtarna som tar dig in till Stockholm city eller ut i skärgården. Gåshaga är ett lugnt och harmoniskt område med naturen och havet utanför dörren. För den sportintresserade finns gym, padel och flertalet promenad- och löparspår. I närområdet finns även ridskola och golfbana (9-håls bana). I området finns restaurangen Bryggan, Hotell/Restaurang Pier 16 samt sushi restaurang. På nära gångavstånd finns badplats med stege och liten sandstrand för barnen. På gångavstånd finns förskola och skola.

Om området

Gåshaga är ett nyare område på sydöstra delen av Lidingö mot Hustegafjärden och Höggarnsfjärden som erbjuder moderna boenden i skärgårdsmiljö. Området började i tidigt 2000-tal att bebyggas med flerbostadshus, radhus och friliggande villor. Till stan tar du dig via bil, Skärgårdsbåtar eller Lidingöbanan. Längs vattnet går härliga promenadstråk med utsikt över Stockholms inlopp och Kyrkviken.

Kommunikation

Gåshaga ligger ca 20 min från Stockholm city med bil. Goda kommunikationer med Lidingöbanan som från Gåshaga Brygga till Ropstens tunnelbanestation tar ca 20 min. Med Waxholmsbåtarna kan man båtpendla till Stockholm City på 35 min och att åka till Vaxholm tar ca 20 minuter.

Närservice

I området finns restaurangen Bryggan, Hotell/Restaurang Pier 16. Småbåtshamn samt sushi restaurang, de nybyggda stenpirarna och badplats med stege och liten sandstrand för barnen in mot Kyrkviken. Ekholmsnäs slalombacke och 9-håls golfbana med driving range. På gångavstånd finns skolor, dagis, matvaruaffärer och gym.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,999 inkl värme, VA och kabel-tv.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea104 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer913
Byggår2007
Driftskostnad1,270 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
104 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande och rymlig hall med bra plats för avhängning i garderob med skjutdörrar. Mörkgrå klinkergolv. Infällda spotlights. Säkerhetsdörr.
Kök
Kök med vita släta luckor i snygg kontrast mot tegelvägg med öppna förvaringshyllor ger rummet en fin karaktär. Maskinellt är köket väl utrustat med vitvaror från Siemens; spishäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och micro, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Stämningsfull skorstensfri kamin (se vägghylla kök) höjer mysfaktorn. Köksö på hjul. Stor matplats invid fönster. Belysning i form av infällda spotlights. Parkettgolv som enhetligt löper vidare i vardagsrummet.
Vardagsrum
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier som ger de sociala ytorna ett fantastiskt ljusinsläpp och rymd. Utsikt mot grönskande grönområde.
Uterum
Via vardagsrummet nås ett inglasat uterum i bästa solläge. Trätrall och infravärme. Skjutdörrar i glas öppnar upp mot grönytor och lekpark.
Badrum 1
Stort badrum med helkaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Dusch med infällbara glasdörrar samt handfatskommod och wc. Tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med skåpsförvaring ovan. Fönster.
Badrum 2
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Dusch med infällbara glasdörrar, handfat samt wc.
Master bedroom
Väl tilltaget sovrum med fint burspråk med sjöutsikt. Gott om plats för dubbelsäng. Parkettgolv.
Sovrum 2
Rymligt sovrum som nås via vardagsrum. Fönster i två väderstreck och parkettgolv.
Sovrum 3
Via hall nås ett mindre sovrum/arbetsrum med sjöutsikt. Belysning i form av spotlights samt parkettgolv.
Förråd
Till lägenheten disponeras ett förråd.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 5,999 inkl värme, VA och kabel-tv.
Driftskostnad
SEK 15,245 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,200
Försäkring
SEK 3,257
Övrigt
SEK 4,788
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Övrigt avser kostnad för Telias TV, bredband och bredbandstelefoni och faktureras via hyresavin.
Andel i föreningen
1.37 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 2/19/2019
Energiklass
D
Förening
Namn
Brf Gåshaga Pirar 5
Om föreningen
Brf Gåshaga Pirar 5 äger fastigheten Cisternen 2 som 2005-2007 bebyggdes med fem flerbostadshus. Föreningen upplåter 73 lägenheter med bostadsrätt. Uppvärmning via Fjärrvärme.

I närområdet finns en fin strandpromenad, grönområden och badholmen med sandstrand. För de mindre barnen finns en lekplatsen och för de större barnen finns fotbollsplan på gång- och cykelavstånd.

En gästlägenhet med egen uteplats finns att hyra i bottenvåningen på Norra Hamnpromenaden 1. Hyra är 400 kr/natt.

Föreningens gemensamma tvättstuga finns i hus nr 5.

Bostadsrättsföreningarna Gåshaga Pirar 1-5, Stapelbädden, Radhusen på Lotsvägen, företagare längs Södra Hamnpromenaden, Lidingö Stad, Genova Gåshaga AB (som äger bl.a. båtplatserna) ingår tillsammans i Gåshaga Hamnpromenads Samfällighetsförening (även kallad GA1). Samfälligheten förvaltar och underhåller Södra Hamnpromenaden och Norra Hamnpromenaden från restaurang Bryggan på den norra sidan fram till trappan till restaurang Pier 16 på den södra sidan. Pirar och badholmen ingår också. I förvaltningen ingår att underhålla trädäcken och badholmen samt se till att belysningen fungerar och att vinter- och sommarunderhåll sköts. Gåshaga Pirar 5:s andel av föreningen är drygt 16% (73 av 439 andelar=16,63 %).
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Comhem distribuerar sitt analoga grundutbud, i dagsläget 17 kanaler, till samtliga lägenheters Comhem-uttag. Kostnaden för Comhems analoga grundutbud ingår i hyran.

Föreningen har avtal för gruppanslutning av TV, bredband och bredbandstelefoni med Telia. Kostnaden för Telias TV, bredband och bredbandstelefoni är 399 kr/månad och faktureras via hyresavin.
Telias grundutbud "Stor" ingår i paketet, idag med cirka 45 kanaler bla HBO Nordic.
Bredband har hastighet 50/8 - 100/10 Mbits/s. Modemet har trådlös router inbyggd.
Ingen fast månadsavgiftutgår för telefoni, samtalsmarkeringarna betalas enligt prislista.
Föreningen äger installerad utrustning och skall således lämnas kvar vid ägarbyte.
Parkering
Som medlem i föreningen finns möjlighet att hyra garageplats i föreningens gemensamma garage. Kostnaden för en garageplats är för närvarande 650 kr/månad och faktureras via hyresavin. Garaget öppnas med nyckel, men möjlighet finns att köpa en fjärrkontroll som öppnar garagedörren.

P-tillstånd utomhus för gäst kan beställas via föreningen.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Gåshaga Lidingö

Norra Hamnpromenaden 5

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg