190
MEDF538C31CE04A4A0EA6793FC0AB5AB475

Nyproducerat, välplanerat med sjöutsikt

Såld!

Lidingö, Lidingö

Optikvägen 3


Såld!
Slutpris: SEK 4,075,000

Ansvarig mäklare

Precis intill vattnet i nya och attraktiva Dalenum ligger denna välplanerade 2:a näst högst upp i huset med fina materialval, stor inglasad balkong och sjöutsikt. Hiss och garage i huset. Närhet till kommunikationer, service, gym och endast 15 min till Stureplan.

Om området

Bostadsområdet Dalénum är ett underbart område som erbjuder närhet till vatten och natur samt restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker. För den sportintresserade finns Ekholmsnäs skidanläggning, som ligger mitt på Lidingö, finns möjligheter till utförsåkning och slalomskola. Längd skidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. För spårningen står Lidingö skid- och orienteringsklubb. Skridskobana plogas på Kottlasjön om vintrarna, och på flera andra platser plogas skridskoisar. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Bland många andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX. Samt golfbanor i Sticklinge och Ekholmsnäs.

Kommunikation

Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss. Lidingöbanan nås från Agastation ca 500 meter som tar ca 11 min till Ropsten. Spårväg City från Nybroplan och Kungsholmen kommer i framtiden att anknyta till Lidingöbanan ända till Gåshaga station.

Närservice

På promenadavstånd finns en Ica Kvantum, Willys och mindre centrum (Larsberg) med bank, restaurang och gym. Även Skärsätra ligger på promenadavstånd med saluhall och servicebutiker.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,716 Tillägg 212 kr för Telia Triple Play (tv, telefoni och bredband).
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea63 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer11404
Byggår2014/2015
Driftskostnad391 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
63 kvm
Hall
Välkomnande hall med delvis klinkergolv och parkettgolv. Skjutgarderober med spegelglas. Viss yta för möblering. Vitmålade väggar.
Sovrum
Rymligt sovrum med plats för 180 cm säng och arbetshörna. Fönster i fritt läge samt garderobslänga. Vitmålade väggar samt fondvägg med tapet. Ekgolv.
Badrum
Stort badrum med grått klinkergolv mot vitkaklade väggar med stora plattor. Duschvägg, handfat, badrumsskåp och toalett. Tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och skåpförvaring.
Kök
Arbetsvänligt kök med gott om arbetsyta på bänkskiva i ek. Här finns gott om skåpförvaring som går i vit ton och rostfria vitvaror från Electrolux. Induktionshäll, separat ugn samt microugn, kyl/frys och diskmaskin integrerad.

Idag finns en öppen planlösning mot vardagsrummet men tillval fanns att ha en vägg mellan kök och vardagsrum.

Trevlig matplats för 6 personer intill fönstret och vacker vy ner mot Stockholms inlopp.
Vardagsrum
Inbjudande vardagsrum med plats för större soffgrupp och access till den inglasade balkongen och utsikten. Vardagsrummet ger möjlighet att skapa ett mindre extra sovrum/arbetsrum med fönster.

Ekparkettgolv och vitmålade väggar.
Inglasad balkong
Rymlig och ljus balkong på 13 kvm med vacker vy över området och Stockholms inlopp. Sol långt in på eftermiddagen. En utbyggnad med glasat tak som ger växthuskänsla. Glasväggarna går att öppna runt om och har även plisségardiner som går att hissa upp och ned. Här finns utrymme för soffgrupp och matbord.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,716 Tillägg 212 kr för Telia Triple Play (tv, telefoni och bredband).
Driftskostnad
SEK 4,694 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,694
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.01011 %
Andel av årsavgiften
1.01127 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2014/2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluftssystem med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd. 3/1/2015
Energiklass
C
Energiprestanda
76 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Smarta tillval såsom kompostkvarn, som sparar både miljö och många steg till sopsugsnedkastet, förstärkta väggar för att öka möjlighet till väggfast möblering och ljudisolerande effekt. Massiva innerdörrar.

Yteffektiv lägenhet med möjlighet att skapa ytterligare ett mindre sovrum i del av vardagsrum. (se alternativ planritning) Fina materialval, många fönster och vy från samtliga rum. Gott om förvaring, tvättmöjlighet i badrum och trevlig barlösning i köket. Rymlig unik balkong med inglasning hela vägen. Även del av balkongens tak är i glas, vilket ökar ljusinsläpp och rymd.
Förening
Namn
Brf Ängsparken Dalenum
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
75
Tv och bredband
Telia Triple Play. Kommunikationslösning där fastigheten försörjs med Telefoni, TV och Data via fiber, där ett lokalt nät finns uppbyggt för försörjning till och i lägenheterna.
Parkering
Föreningen disponerar över 79 st varmgarageplatser (1000 kr/mån) med avsikt att kunna erbjuda varje medlem en egen plats. Nås via källarplan med hiss rätt ner och 4 öppna parkeringsplatser (besöksparkeringar).
Renoveringar
Nyproducerat med inflytt 2014/2015.
Ekonomi
Se årsredovisning.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,120
Pantsättningsavgift
SEK 448

Karta

Lidingö Lidingö

Optikvägen 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg