190

Lexby, Partille

Brattefjällsvägen 3


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

På Brattefjällsvägen finns denna trivsamma enplansvilla med källare. På övervåningen finns i nyrenoverat skick fyra sovrum, helkaklat badrum med dusch, kök med öppen planlösning och rymlig matsalsdel med plats för stort köksbord samt vardagsrum. Vidbyggt inglasat uterum samt altan på baksidan och plan grönskande trädgårdstomt.
Här bor du i ett trevligt och barnvänligt område med lugnt läge och nära lekplatser, förskolor och skolor samt allmänna kommunikationer. I närområdet finns fina promenadstråk och rekreationsmöjligheter. Allum köpcenter med sitt breda utbud av butiker, caféer och service når man på några minuter med bil eller buss. Välkommen med din anmälan till visning!

Klicka på länken och se drönarfilmen över bostaden och närområdet: https://vimeo.com/325831284

Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information!

Om området

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea125 kvm
Biarea90 kvm
Tomtarea938 kvm
Byggår1959

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
125 kvm
Biarea
90 kvm
Byggnad
Byggnadsår
1959
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
Lexby 109:2
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,542,000
Byggnadsvärde
SEK 1,263,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,298,000
Tomt
Areal
938 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan (1959-10-03) Tomtindelning (1953-07-10)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Samfällighet: Partille Lexby S:12
Skattetal: Mantal 7/500

Karta

Lexby Partille

Brattefjällsvägen 3

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg