Paradiset, PARTILLE

Besebäcksstigen 1


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Högst upp i huset erbjuds nu denna ljusa tvårummare om ca 50 kvm med ett mycket centralt läge i omtyckta Paradiset. Ljus tvårumslägenhet med fransk balkong i härligt solläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum och väggkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare i pelare. Genomgående fina materialval, stora fönsterpartier med utsikt och bra förvaringsmöjligheter.

Missa inte att se drönarfilmen över bostaden och området: https://vimeo.com/321770070

Om området

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,372 I avgiften inkluderas vatten, fjärrvärme, renhållning, kabel-TV (obl tillägg om 100kr) och källarförråd.
TypLägenhet
Boarea50 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer34
Byggår1983
Driftskostnad350 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
50 kvm
Beskrivning
Välkommen till Besebäcksstigen 1, högst upp i huset till denna ljusa tvårummare om ca 50 kvm med ett mycket centralt läge i omtyckta Paradiset!

Lägenheten bjuder på öppen entré med ljusa väggar och ekparkett i hall och kök. Rejält kök finns till höger när du kommer in och har ljusa skåpsluckor i grått och mörka bänkskivor som fint matchar till kökskaklet. Köket är utrustat med kyl/frys, köksshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, och diskmaskin i fullbredd 60 cm. Snyggt och praktiskt kök med bra bänkytor och skåp med mycket förvaring. I vardagsrummet finns plats för en större soffa och ett mindre skrivbord för den som önskar. Rummet har fint ljusinsläpp och fransk balkong i soligt söderläge med utsikt.

I anslutning till vardagsrummet finns ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Stor skjutdörrsgarderob med mycket förvaringsmöjligheter som ingår. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett. Fint ljusinsläpp från fönsterpartiet med utsikt även här.

Badrummet är väggkaklat i ljusa förger och finns direkt till vänster från hallen. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare i pelare, toalett och handfat. Här finns också gott om plats för extra skåp om man så önskar.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,372 I avgiften inkluderas vatten, fjärrvärme, renhållning, kabel-TV (obl tillägg om 100kr) och källarförråd.
Driftskostnad
SEK 4,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.371 %
Andel av årsavgiften
1.429 %
Tillträde
Enl ök. Snabbt TT möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus 4 plan
Byggnadsår
1983
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft.
Energideklaration
Utförd. 9/8/2009
Energiprestanda
56 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Övriga byggnader
Källarförråd i källarplanet som man enkelt når med hiss.
Förening
Namn
Brf Paradiset i Partille
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Paradiset registrerades 2006-08-17 och innehar fastigheterna Mellby 1:45, 1:35, 1:10 och 118:4 som är belägna på adresserna Besebäcksstigen 1-3, 5-9 samt Paradisvägen 1-2 och 4-6. Man upplåter 54 lägenheter med bostadsrätt, 3 hyreslägenheter samt 11 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan är 3785 kvm och 1411 kvm är lokalyta. I föreningens lokaler bedrivs verksamheter som Restaurang, salong, bilskola mm.

Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
1 rok: 4 st
2 rok: 17 st
3 rok: 28 st
4 rok: 8 st

Föreningen har 20 st garageplatser samt 24 parkeringsplatser till medlemmarnas förfogande. Till dessa är det separat kö. Det finns även 5 st parkeringsplatser för besökande. Överlåtelseavgift betalas av köpare. SBC är förvaltare åt föreningen.
Organisationsform
Bostadsratt
Tv och bredband
Fiber finns indraget i huset. I avgiften ingår ett grundutbud av 16 tv-kanaler som du når via antennuttaget. Önskas det fler går det att köpa samt eventuell digitalbox från www.sappa.se eller telefonnummer 077-444 47 44. Välj leverantör för TV, bredband och telefoni på: http://portalen.openuniverse.se
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Paradiset PARTILLE

Besebäcksstigen 1

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg