MEDE47EFC23FDA34D868BE1A995B98BFDA5

5 rum och kök, högst upp i huset!

Såld!

Ruddalen, Västra Frölunda

Fiolgatan 2


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Nu har ni äntligen möjlighet att förvärva en fantastisk femrummare på våning 12 av 12! Belägen i ett ostört gavelläge med två balkonger i söder- respektive västerläge. Utmärkt skick med två badrum och genomgående fina ytskikt. Kontakta mäklaren för mer info!

Om området

Bor ni i omtyckta Ruddalen har ni närhet till dagis, skola, den härliga naturen, strövstigar samt skridsko- och tennisbana. Bra kommunikationer till centrum finns inom gångavstånd. Frölunda Torg ligger i närheten och där finner ni mer än 200 butiker, kulturhuset med bio, simhall och träningsanläggning. Från Frölunda Torg går även ett nätverk av busslinjer till de olika delarna av staden. Härifrån tar ni er också snabbt till badplatser vid Näset eller Askim. Det är cykelavstånd till såväl centrum som till salta bad.

Kommunikation

Kommunikationer: Spårvagn 1, 7 och 8 går förbi hållplatserna Musikvägen och Positivgatan. Flexlinje i området. Från området finns också fina cykelvägar till några av Göteborgs vackraste badplatser vid havet. Både Näsetbadet och Askimsbadet ligger nära.

Närservice

I närområdet finns bageri, pizzarestauranger och småbutiker. Hemköp finns på Frölunda Torg och Willys hemma vid Kaverös centrum.

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,622 Inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband
TypLägenhet
Antal rum5 rok
Boarea113.6 kvm
Våning12 (hiss finns)
Lägenhetsnummer22-2067-1-213-3
Byggår1962
Driftskostnad383 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
113.6 kvm
Välkomna till Fiolgatan 2! Nu har vi äran att äntligen kunna presentera en fantastisk 5a på våning 12 av 12. Här möts vi av öppna och ljusa ytor med genomgående fina ytskikt i ett insynsfritt gavelläge. Ett smakfullt renoverat hem i klassiska och tidlösa materialval. Missa inte chansen att bli ägare av föreningens kanske finaste lägenhet!
Entré
Vi tar hissen upp till våning 12 och kliver in i en rymlig entré. Fullt möblerbar hall som erbjuder plats till avlastningsbord eller garderober om så önskas. Förvaring finns i kapprummet som ligger i anslutning till entrén. Längs golvet löper en klassisk fiskbensparkett som fortsätter in i vardagsrum och matsal. Väggarna är vitmålade.
Vardagsrum och matsal
Hallen leder oss vidare in till vardagsrummet som ligger i anslutning till hemmets matsal. Här infinner sig en känsla av rymd, med det fria och höga gavelläget tillsammans med sina stora fönsterpartier. Sociala ytor som bjuder in till umgänge! På väggarna i vardagsrum och matsal sitter en ljus tapet. Matsalen är rymlig, perfekt för de större bjudningarna!
Inglasad balkong
Från vardagsrummet nås en av lägenhetens två balkonger. Belägen i ett rent söderläge kan man här njuta av solen mest hela dagen. Insynsfri balkong med vidsträckt utsikt över området.
Kök
Via matsalen tar vi oss sedan vidare in till hemmets kök. Ett hemtrevligt kök med klassiska materialval. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av över- och underskåp samt ett skafferi. Som förvaring finns även ett upplyst vitrinskåp som ger ett stilrent intryck. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spishäll med ugn, samt en diskmaskin. Bänkskivan är av en mörkare stenkomposit som bryter av snyggt mot de vita luckorna. Ovan arbetsbänken sitter stänkskydd i vitt kakel. Golvet är klätt i en trestavig ekparkett, som är genomgående för resterande lägenheten, och på väggarna sitter en stilren, randig tapet i ljust grått och vitt.
Gästtoalett
Kapprummet leder oss vidare till en gästtoalett, halvkaklat med en vit klinker på golvet. Väggarna är vitmålade och delvis kaklade. På gästtoaletten finner vi en vägghängd WC, ett handfat samt förvaring i form av ett spegelskåp.
Sovrum 1
Via hallen når vi hemmets tre sovrum. Sovrum 1 rymmer enkelt en säng med tillhörande möbler och skrivbord eller förvaringsmöbler om så önskas. Härifrån når vi hemmets andra balkong, belägen i ett soldränkt västerläge! Här kan man fånga solens strålar hela eftermiddagen och kvällen.
Sovrum 2
Sovrum 2 rymmer även detta en säng med tillhörande möbler. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob med gott om förvaringsmöjligheter. Gemensamt för de två sovrummen är de vitmålade väggarna.
Master bedroom
Master bedroom, det största av tre sovrum. Här är väggarna målade i en trivsam grå nyans. Förvaring finns i form av ett stort parti skjutgarderober. Ett stort fönster släpper in gott om naturligt ljus! I samtliga sovrum finns möjligheten att vakna upp och blicka ut över en fantastisk vy över Ruddalen och dess grönska.
Badrum
Från hallen når vi även badrummet, renoverat år 2015. Helkaklat med en grå klinker och vitt kakel. Här finns bekvämligheter som golvvärme, perfekt för kalla morgonfötter! Badrummet är utrustat med en vägghängd WC, handfatskommod, downlights samt ett badkar med extra dusch-utrymme. Här är det förberett och framdraget vatten samt el om man önskar sätta in en tvättmaskin.

Önskar ni att bosätta er i en toppenfin lägenhet på högsta våningsplan med fri utsikt? Kontakta mäklaren för att boka in er på visning.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
12 av 12, hiss finns
Avgift
SEK 6,622 Inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband
Driftskostnad
SEK 4,595 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,995
Försäkring
SEK 1,600
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnaden varierar med individuellt bruk, val av abonnemang samt leverantör.
Andel i föreningen
0.792 %
Andel av årsavgiften
0.792 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 1/23/2009
Energiprestanda
143 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Hsb Brf Triangeln I Göteborg
Om föreningen
Brf Triangeln består av Fiolgatan 2 Gitarrgatan 1-3 som ligger i nära anslutning till Ruddalens Idrottsplats med sina fina promenadstigar och en underbar natur.

Lägenheternas storlek fördelar sig enligt följande:
34st enrums-,70st tvårums-,105st trerums-,och 6st femrumslägenheter.

Här bor ni med gångavstånd till Frölunda Torg med sitt rika utbud av butiker. Närhet finns även till både spårvagns- och busshållsplats som tar er in till Göteborgs city och ut till underbara salta bad i väst. Föreningen har ett brett utbud av aktiviteter för sina medlemmar, såsom cirklar och diverse sammankomster.

Under åren 1961-1963 byggdes tre bostadsfastigheter, som innehar sammanlagt 214 lägenheter, lokaler för fritidsverksamhet samt en föreningsexpedition belägen på Gitarrgatan 3.

Postadress/Besök:
HSB brf Triangeln
Gitarrgatan 3
421 41 Västra Frölunda
E-post: hsbtriangeln@gmail.com
Exp öppen måndagar jämna veckor mellan kl 18.00-19.00
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
215
Tv och bredband
Internet och kabel-TV:
Kabel-TV (basutbud, 16 kanaler) och bredband (50mbit) från Com Hem ingår i månadsavgiften.
Parkering
Tomten inrymmer 50 parkeringsplatser. P-plats kan hyras till en kostnad av 140 kr/månad utan eluttag för motorvärmare och 215 kr/månad med eluttag för motorvärmare. Föreningen ingår även som medlem i Musikvägens parkeringsförening. Parkeringsfältet inrymmer 369 parkeringsplatser där HSB:s Bostadsrättsförening Triangeln Göteborg kan hyra parkeringsplatser. Besöksplatser går att hyra under en kortare tid, tex en vecka eller en månad.
Renoveringar
Renovering:
Köksstammar renoverade genom relining 2002. Gitarrgatan 3 fick köksstammarma relinade under 2016.
Stambyte avslutat 2005.
Fasad- och fönsterrenovering i föreningen från 2-glas till 2-glas med isolerglas utförd 2007-2009.
Hissrenovering 2009-2010.
Byte utav balkongdörr och balkongfönster 2015.
Renovering fasad Gitarrgatan 1, 2016-2017.
Spolning och filmning av bottenplattor 2017
Renovering av fasad på Fiolgatan 2 2018
Justering av värmesystemet & Spolning av stammar 2018

Framtida renoveringar:
Fortlöpande energibesparande åtgärder
Planerad OVK-besiktning 2019
Översyn av föreningens el 2020
Ekonomi
Under 2017 höjdes avgifterna med 1,5%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Ruddalen Västra Frölunda

Fiolgatan 2

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg