190
MED16E2AEDE696E40588E551009A878AF07

Såld!

Akalla, Kista

Helsingforsgatan 27


Såld!
Slutpris: SEK 2,390,000

Ansvarig mäklare

**ELEN INGÅR I AVGIFTEN***
Tillfälle! Med toppenläge på Helsingforsgatan ligger denna ljusa och fräscha 4:a på 86 kvm. Genomgående god standard med fräscht badrum och renoverat kök. Även 2 Wc i bostaden.
Barnvänligt område nära till skolor, buss/t-bana, närservice mm. Trevliga Akalla By, fin natur och äventyrsbad i närheten! Välkomna!

Om området

Parkering

I föreningen finns 5 stycken garage, ett under varje gård, med inburade platser. I några av garagen finns även MC-burar som man kan hyra. Utomhusparkering är också möjligt, men dessa hyrs av Brf Trädgårdsstaden. Samtliga perkeringplatser förmedlas av HSB kontoret.

Väljer man att parkera i garaget så finns det vissa regler som man måste känna till. I bilburarna får endast förvaras (förutom bilen) 4 st. bildäck plus en cyckel. Det är inte tillåtet att sätta upp skåp och hyllor i garaget ej heller att borra i garageväggar och tak.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,273 inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea86 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer185
Byggår1975

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Badrum

Badrum

Utsikt

Hall

Hall

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

WC

Sovrum

Balkong

Sovrum

Fasad

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Missa inte denna chans att värva denna optimala 4:a i attraktivt område på Helsingforsgatan. Nära buss/t-bana, närservice och fina naturområden. Bostaden erbjuder 3 sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med bra ljusinsläpp från stort fönsterparti. Fräscht kök med matplats för 6-8 personer med utgång till möblerbar samt helkaklat badrum. För barnfamiljen finns det även ett flertal förskolor och skolor. Varmt välkommen!

Möblerbar öppen hall, ljus tapet som leder rakt in i bostaden. Goda avhängningsmöjligheter i garderob som medföljer vid förvärv.

Stort och luftigt BADRUM med ljust-mörk klinker på golvet och helkaklade väggar samt ett stort vädringsfönster. Badrumsinredning består av badkar, WC, Handfat med kommod samt spegelskåp.

Mysigt renoverat KÖK med matplats för 6-8 personer samt ett fönster och utgång till balkong i fritt läge mot innergården. Köket har laminatgolv samt ljus målade väggar. Vita skåpsluckor med gott om förvaringsutrymme. Fint kakel ovan arbetsbänk.
Vitvaror: Kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn samt fläkt. Härifrån har ni utgång till härlig balkong i bästa läge med många soltimmar.

Ljust och stort VARDAGSRUM med parkettgolv som i kök och hall. Rummet har ett brett fönsterparti som ger mycket ljusinsläpp.

Stort SOVRUM 1: Stort och rymligt sovrum, ljus målade väggar. Garderober medföljer vid förvärv.

SOVRUM 2: Rymligt sovrum med tapetserade väggar. Fönster med bra ljusinsläpp.

SOVRUM 3: Rymligt sovrum med tapetserade väggar. Fönster med bra ljusinsläpp.

WC 2: vitt kakel på väggarna samt svart klinkergolv. Förvaringsskåp, handfat samt spegelskåp.

Balkong: Fin balkong i bra läge mot innergården. Här kan man möblera lite som man själv vill.VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
4 rum
Boarea
86 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 5,273 inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
Andel i föreningen
0.48109 %
Andel av årsavgiften
0.5099599999999999 %
Reparationsfond
SEK 233
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1975
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Imatra
Om föreningen
HSB:s Brf Imatra bildades 1979. Föreningen upplåter 254 bostadsrätter och 10 lokaler med hyresrätt. Föreningen förfogar över 266 parkeringsplatser i 5 st. garagebyggnader.

Nya portar installerades 2007 och 2017 installerades porttelefoner med elektroniska brickor för de boende.
Hissarna har renoverats 2007/2008.

Föreningen har 10 affärslokaler som upplåts med hyresrätt och inbringar goda intäkter till föreningens ekonomi. Föreningen hyr även ut garageplatser till externa hyresgäster.
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade hos Brandkontoret. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra.

Föreningen har en förenings - och festlokal som medlemmarna kan hyra. Den kan även hyras ut som övernattningslägenhet till medlemmarnas gäster. Medlemmarna har även tillgång till fullt utrustade tvättstugor som nås via källaren.

FRITIDSAKTIVITETER:
Akalla By med 4-H-verksamhet, snickarbod, keramikverkstad, vävstuga m.m.

Intill Akalla By har vi en högklassig bangolfanläggning samt en fullstor gräsplan för fotboll. Här finns även ett nybyggt utegym från 2015. I närheten finns en elljusslinga på ca 4 km för löpträning sommartid och skidåkning vintertid.

Mot Husbyhållet finns badhus med bassänger för både vuxna och barn samt en vattenrutchbana. Intill finns sporthall samt ishall.

För mer info se föreningens hemsida; https://www.brfimatra.se/
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
254
Antal lokaler i föreningen
10
Parkering
Cirkapriser för p-platser. För aktuella priser kontakta HSB Akalla.
Garage, 400kr/mån
MC-plats, 110kr/mån
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Nej
Överlåtelseavgift
SEK 1,138 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 455
Övrigt
i föreningen finns det 5 stycken tvättstugor. De är belägna i 2-våningshusens källare innanför södra gaveln. I tvättstugan på Helsingforsgatan 11 finns en grovtvättstuga med en maskin avsedd för bl. a mattor. Tvättstugor och grovtvättstuga bokas med tagg på bokningstavla eller via Aptus Portalen.

Karta

Akalla Kista

Helsingforsgatan 27

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg