Kista Gård, Kista

Skagafjordsgatan 13


Accepterat pris: SEK 2,650,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Accepterat pris!
Vänligen kontakta mäklaren för tidigare visning

Ljus 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! Påkostade tillval med rostfria vitvaror från Siemens både i kök och badrum! Bra förening med låg avgift.

- Extra tillval i köket
- Helkaklat badrum med TM/TT
- 2 st rymliga Sovrum
- Fin altan mot lugna innergården
- 300 m till kommunikationer, Kista Galleria, matbutiker & skolor.

Varmt välkomna till ett hem att bli förälskad i!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I Kista Gård finns förskola som drivs av Stockholms stad. I de centralare delarna av Kista finns flera förskolor, grundskolor. Vid Kistamässan finns Internationella Engelska skolan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,130 inkl VA, Kabel-Tv
TypLägenhet
Antal rum3 rok
Boarea67 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer424
Byggår2011
Driftskostnad735 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
67 kvm
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med mörkt klinkergolv vid entrén samt ekparkett i resten av hallen. Vid entrén finns hatthylla och plats för hallmöbel samt ett dubbelgarderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum: Smakfullt badrum med mörkt klinkergolv. Väggarna är helkaklade i vitt kakel av större modell. Här erbjuds en stor duschplats med glasvägg. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med vit kommod, spegel med spotlights och eluttag. Påkostade maskiner från SIEMENS i form av tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum: Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt brett fönsterparti som ger ett rikligt ljusinsläpp. Fransk balkong i helglas för maximalt ljusinsläpp. Ekparkett och ljusmålade väggar. Här finner ni även utgången till altanen som vetter mot baksidan.

Kök: Luftigt kök med påkostade tillval och exklusiva köksmaskiner. Stilrena köksluckor med gråa handtag. Mörk bänkskiva med ljus kakel och belysning ovan. En dubbel diskho i rostfritt stål med engreppsblandare. Samtliga vitvaror från SIEMENS. Köket är fullutrustat med fullsize kyl och frys, diskmaskin, inbyggd micro, varmluftsugn och glaskeramikhäll, rostfri fläkt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som möjliggör valfri möblering för mindre eller större matplats.

Sovrum 1: Master bedroom med plats för dubbelsäng och hemmakontor. Ekparkett och vitmålade väggar. 3 stycken vita dubbelgarderober.

Sovrum 2: Perfekt barnkammare med stort fönster. Ekparkett och vitmålade väggar.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 7
Pris
SEK 2,650,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,130 inkl VA, Kabel-Tv
Driftskostnad
SEK 8,820 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Uppvärming
SEK 2,820
Övrigt
SEK 2,400
Andel i föreningen
1.125 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energiklass
E
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Ravalen
Om föreningen
I Kista Gård möter du en levande stadsmiljö och avkopplande natur. All form av samhällsservice finns inom bekvämt gångavstånd, inte minst populära Kista Galleria. Spännande arbetsplatser, utmärkta kommunikationer och ett vackert friluftsområde runt knuten - det här och mycket mer gör Kista Gård till ett attraktivt bostadsområde.

I Kista finns allt du behöver för ett gott boende. Lägenhet med effektiva och ljusa planlösningar i moderna flerfamiljshus.

Det kostar för närvarande 690 kr att hyra en garage- eller p-plats i Brf Ravalen.
De första 3 månaderna ligger dock hyran på 1000 kr/mån. Föreningen har valt att sänka hyran på garageplatserna, därav samma hyra på garageplats som p-plats.
Brf Ravalen har totalt 6 st p-platser och 62 st garageplatser.

Föreningen har en bra och informativ hemsida för den som vill veta mer: http://brfravalen.se/

Karta

Kista Gård Kista

Skagafjordsgatan 13

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg