190
MEDB83BB7E9339046E2ACCDC19205F3ADD8

Såld!

Kista, Kista

Ringstedsgatan 26, 3tr


Såld!
Slutpris: SEK 3,300,000

Ansvarig mäklare

Fantastisk etagelägenhet i familjevänligt område! På nedre plan finns en välkomnande hall, ett stort sovrum, badrum med fönster och badkar, kök med matplats för minst 8 personer och ett vackert vardagsrum med dubbel takhöjd. Luftig trätrappa till övre plan med ljusdränkt allrum, 3 sovrum, rymligt förråd och kaklat badrum med golvvärme. Den vackra takterrassen i bästa sydostläge kan inrymma många personer samtidigt och är en perfekt samlingsplats för familjen under solbad och grillmiddagar.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt Internationella Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: https://kista.engelska.se/

Fakta

MånadsavgiftSEK 7,212 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum6 rok
Boarea115 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer83
Byggår1979

Bilder

Vardagsrum

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Allrum

Allrum

Terrass

Kontakta mig

Badrum övre plan

Badrum entréplan

Hall/Kök

Hall

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 4

Vardagsrum

Detaljbild

Fasad

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉPLAN

Hall: Stor och välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Klinkergolv samt målade väggar.

Badrum: Trevligt badrum utrustat med WC, handfat, spegelskåp, badkar, tvättmaskin samt praktiskt vädringsfönster.

Kök: Fräscht kök med vita skåpsluckor, mosaik ovan arbetsbänk i grått samt goda förvaringsutrymmen. Matplats för minst 8 personer invid stort fönsterparti. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn/spis, fläkt, diskmaskin samt dubbel diskho i rostfritt stål.

Sovrum 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Vardagsrum: Lätt möblerat vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar och vitt snedtak. Tack vare lägenhetens utformning har vardagsrummet dubbel takhöjd vilket bidrar till en god luftighet och rymd. Dessutom har vardagsrummet fönster i 2 väderstreck och vilket ger ett bra ljusinsläpp. Här finns plats för större soffgrupp, tv-bänk samt diverse bokhyllor. Från vardagsrummet går trappan upp till bostadens övervåning.

ÖVRE PLAN

Allrum: Efter trappan möts man av ett allrum med plats för fåtöljer, bokhyllor och förvaringsmöbler. Härligt ljusinsläpp tack vare fönster och balkongdörren som leder ut till takterrassen. Precis intill trappen finns ett förråd med goda förvaringslösningar. Från allrummet nås alla övervåningens rum.

Sovrum 2: Rofyllt med sovrum som idag används som ett kontor. Här finns plats för säng, garderober, arbetsbänk samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum 3: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 4: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt målade väggar.

Badrum: Stort helkaklat badrum utrustat med Golvvärme, WC, handfat, spegelskåp, duschplats, handukstork samt vädringsfönster. Här finns möjlighet att installera tvättmaskin.

Terrass: Det allra bästa med denna lägenhet är den fantastiska takterrassen i sydostligt läge med utsikt över hustaken och grönska. Här finns plats för riktigt stora utemöbler, grill samt ett antal blomkrukor och balkonglådor för plantering av blomster och växter. Perfekt för trevliga dagar i solen med hela familjen.
Antal rum
6 rum
Boarea
115 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 7,212 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Andel i föreningen
0.56307 %
Andel av årsavgiften
0.56307 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1979
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 5/15/2009
Energiprestanda
181 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
HSB:s Brf Agersö i Stockholm
Om föreningen
Föreningen har bredband indraget från både Bredbandsbolaget och Com Hem. Com Hem levererar även kabel-TV där basutbudet ingår i månadsavgiften.

48 stycken garageplatser finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. 146 stycken uppställningsplatser utomhus finns att hyra genom separat avtal, kortare kötid.

Fullutrustad tvättstuga finns att tillgå medlemmarna på Ringstedsgatan 14, 17 och 32.
Föreningslokal med bastu finns även detta att tillgå medlemmarna, liksom barnvagnsrum och cykelbodar.
I fastigheterna finns sopnedkast och medlemmarna har tillgång till miljöstation.

Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen, medlemmarna behöver såleds inte teckna något sådant själv. Detta ingår i månadsavgiften.


Agersö införde i juni 2006 "Enhetsmätning av elförbrukningen". Det innebär att föreningen har ett gemensamt elabonnemang för samtliga 257 lägenheter.Föreningen betalar först samtliga elfakturor. Varje lägenhets faktiska förbrukningskostnader debiteras sedan respektive lägenhet.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker, daghem, skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Karta

Kista Kista

Ringstedsgatan 26, 3tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg