190
MED392C13F17561432B91504E80B0A1857E

Såld!

Kista, Kista

Jyllandsgatan 55


Såld!
Slutpris: SEK 3,610,000

Ansvarig mäklare

Tillfälle att förvärva ett totalrenoverat BR-radhus på 3 rok om 86 kvm med bästa läge på Jyllandsgatan. Härligt gavelläge med stor gräsmatta. Nära Centrum, Kommunikationer, skolor, lekplatser, Järvafältet m.m. Missa inte denna möjlighet!

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt Internationella Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: https://kista.engelska.se/

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,502 inkl värme, VA
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea86 kvm
Lägenhetsnummer25
Byggår1979

Bilder

Kök

Kök

Badrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna till detta bostadsrättsradhus med bästa gavelläget på Jyllandsgatan. Bostaden är beläget i ett barnvänligt område med både naturen, kommunikationer och Kista Galleria inom promenadavstånd. Totalrenoverat radhus om totalt 86 kvm med 2 st. renoverade sovrum, renoverat och kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst WC, påkostat och fräscht kök med matplats för 6 -8 personer med nya vitvaror, underbart stort vardagsrum där man enkelt kan umgås i större sällskap. Huset erbjuder även 2 st uteplatser i bästa gavelläge.

ENTRÈPLAN

Entré med delvis stenbelagd uteplats i härligt läge in mot innergårdens lekplats.

Välkomnande HALL med delvis klinker golv och parkettgolv. Ingång till gäst-wc med svart klinker golv och vitmålade väggar. WC, handfat, spegelskåp och ett vädringsfönster.

Vidare in i huset finner ni det rymliga och påkostade KÖKET med parkettgolv och vitmålade väggar. Vita köksluckor samt fin bänkskiva med modernt kakel ovan arbetsbänk. Vitvaror består av: kyl, frys, spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt. Härlig belysning med nedfällt tak och inbyggda spotlights. Gott om förvaringsutrymmen och rymlig plats för en trevlig matplats invid fönster. Härifrån når man ut till den härliga UTEPLATSEN.

Öppet och ljust VARDAGSRUM med parkettgolv och ljusa tapeter. Brett härligt fönsterparti mot uteplats som ger fint ljusinsläpp. Nedfällt tak med inbyggda spotlights. Utgång till den stora UTEPLATSEN med både trädäck och gräsmatta.


ÖVREPLAN:

Rymligt SOVRUM 1 med parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns det även bra möjligheter till förvaring i garderob med skjutdörrar.

Stort SOVRUM 2 med parkettgolv och vitmålade väggar.

Exklusivt renoverat BADRUM med klinker golv och kaklade väggar. Badrummet har duschhörna, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare. Det finns även ett fönster för vädring.

Stor VIND som man kan använda som ett oisolerat förråd.

ÖVRIGT:
x Två st uteplatser med delvis trädäck och delvis gräsmatta
x Till bostaden hör även ett externt oisolerad förråd om ca: 5 kvm.
x Leverantör till huset för kabel-tv ComHem och till detta hus är det indraget fiberuppkoppling.
x Föreningen har även en gemensam tvättstuga med delvis ny maskinpark samt samlingslokal som man kan hyra för en liten peng.

Område: Mysigt och barnvänligt bostadsområde med närhet till kommunikationer, skolor, fritidsanläggningar, naturupplevelser mm. Närhet även till Kista galleria med öppettider 10-21 varje dag. Där har ni ett härligt utbud av restauranger, bio och butiker. Från Kista har ni direktförbindelser till nästan hela norra Storstockholm.VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Antal rum
3 rum
Boarea
86 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 3,502 inkl värme, VA
Andel i föreningen
1.2372 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1979
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 12/14/2009
Energiprestanda
176 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Odense

Karta

Kista Kista

Jyllandsgatan 55

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg