230
MEDD67F411B6BDD4F91BD72CB6F12A2AAE3

Byggklara tomter på 3 746 kvm i trevligt västerläge!

Ersmark, Umeå

Tallbacken 18 och 20

Fakta

TypTomt
Tomtarea3,746 kvm

Utgångspris: SEK 1,295,000

Ansvarig mäklare

Nu har ni möjlighet att skapa och bygga ert drömhus med naturen som granne och ca 10 km till Umeå stad. I området kring tomten finns fina rekreationsområden, badplatser vid Bäcksjön, aktiv byaförening i Fällforsån och barnomsorg och skola i Ersmark samt Ersboda handelsområde.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare om ni vill veta mer om tomten!

Om området

Ersmark ligger ca 8 km norr om Umeå och är från början en medeltida bondby som är äldre än Umeå stad själv. Hit flyttar mest barnfamiljer som söker en trygg, lugn och behaglig tillvaro med närhet till natur och fritid. Här finner du villaområden med mycket natur runt hörnet. Det finns både äldre och nyare kvarter. Lugna villagator med lite genomfartstrafik. I "gammbyn" och vid Tået är karaktären mer som på landet med öppna vyer över landskap, får och hästar som betar i hagar och många röda Västerbottensgårdar. Ersmark är en större by men med känslan av en liten. Här hälsar man på varandra när man möts även om man inte känner varandra. Detta är en aktiv, idrottsintresserad by med engagerade människor. Ersmark har fin natur med motionsspår och idrottsplats. På vintern brukar det finnas två skridskobanor i byn samt ett skidspår på ängen vid skolan. Närhet till många skoterleder.

NÄRSERVICE
I byn finns en mack som säljer dagligvaror och här finns även en pizzeria. Endast några kilometer till Ersboda, här finns ett av Norrlands största och mest kompletta handelsområde – Stora Birk med mataffärer, butiker, bilaffärer, hantverkare, verkstäder, restauranger, caféer, frisörer, möbelaffärer, företagsservice, färghandlare, bensinstationer, gym, bowling, idrottsklubbar.

KOMMUNIKATION
God busskommunikation till centrum.

SKOLOR OCH OMSORG
Ersmarks skola F-5
Förskolor och fritids

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Bild 1

Bild 2

Tallbacken 18

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Ersmark 6:137
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 3,390 / år
Taxeringsvärde
SEK 339,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
3746 kvm
Vatten/avlopp
Vatten och avlopp ordnas enskilt eller i samfällighet med grannfastigheten.
Möjlighet att ansluta till bredband, kostnad ca 28 000 kr.
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Officialservitut Väg, 2480K-2018/56.1

Karta

Ersmark Umeå

Tallbacken 18 och 20

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg