230
MEDBEF4EA651E3A4C8AAF37ECEF3F98051D

Önskar du bygga nytt i Förslöv?

Förslöv, Förslöv

Soldatvägen 8, Tomt 1

Fakta

TypTomt
Tomtarea920 kvm

Utgångspris: SEK 3,795,000

Ansvarig mäklare

Är du också sugen att få bygga nytt? Att få skapa sitt alldeles egna drömhus och flytta in i ett hem som ingen annan bott i förut, är en väldigt speciell känsla. Ett hem som kommer vara nytt och fräscht under många många år framöver. En underhållsfri vardag där du kan hålla fokus på att bo och lägga tid på din familj, istället för att behöva renovera i tid och otid.

Nu släpper vi 13 st byggklara tomter, belägna på två trevliga återvändsgator i natursköna och barnvänliga Förslöv. Fördelaktigt bygger du en villa på tomten via samarbetande Mjöbäcksvillan som har resurserna att påbörja planering och byggnation av den husmodell ni önskar bygga. Detaljplanen tillåter 1-planhus samt 1 ½-planshus och Mjöbäcksvillan, kan erbjuda 7 st olika husmodeller som passar att bygga på dessa tomter. Ett enkelt och smidigt bygge med en nyckelfärdig villa där endast anläggning av trädgård, sista strykningen målning och kostnad för eventuella komplementbyggnader tillkommer.

Garage, carport och förråd kan väljas som tillval.

Prisexemplet i denna annons avser Villa Classic 1.5 eller Villa Modern 1.5. Precis som namnet en klassisk och funktionell familjevilla med härliga ytor fördelade på 1½-plan. Totalt 150,7 kvm, 6 rok.

Samtliga husmodeller har en hög grundstandard. Många kostnadsfria tillval finns att välja mellan för att skapa ett hem som passar din egen personliga stil. Köket levereras från Vedum, vitvaror från Siemens. Trarydfönster, Frånluftsvärmepump fr Nibe, S:t Eriks, Tarkett, Svedbergs, Swedoor mfl.

Kontakta fastighetsmäklaren i denna annons för mer info och prisexempel på andra modeller av 1-plan eller 1½-plansvillor. I priset ingår tomt och hus med totalentreprenad, samtliga anslutningsavgifter och byggherrekostnader, även inkluderat anslutning av fiber.

Observera att tomten idag är obebyggd och att bilder mm i denna annons är förslag på hur man skulle kunna bygga.

Under rubriken dokument finns mer info i form av situationsplan, detaljplan mm

Möjligt tillträde ca 1 år från tecknande av köpekontrakt!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Linda Glimmenvall för mer info!

Om området

Förslöv som tidigare hette Förslövsholm, är en tätort i Båstads kommun och kyrkby i Förslövs socken i Skåne. Man har nära till flera fina stränder och det finns bra serviceutbud och skolomsorg.

Kommunikation

Förslöv ligger bra till även när det gäller pendling. Ängelholms flygplats ligger ca tio minuter bort och det är lika nära ut på E6:an. Med Pågatågstågstation med kommumikation såväl mot Båstad som söderut.

Närservice

I Förslöv finns Förslövs kyrka, en idrottsplats och även en idrottshall där innebandy är mycket populärt. I Förslöv finns det mesta som behövs i vardagen - här finns bl a matbutik, charkuteri, restaurang/pizzeria, vårdcentral, bensinmack med bilverkstad och en handelsträdgård.

Bilder

Inspirationsbild av 1,5 Classic (Trädgård- och poolanläggning är ej inkluderat i priset)

Inspirationsbild av 1,5 Classic (Trädgård- och poolanläggning är ej inkluderat i priset)

Inspirationsbild av 1,5 Classic (Trädgård- och poolanläggning är ej inkluderat i priset)

Illustrationsbild för område

Illustrationsbild för område

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Slammarp 2:47
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 1,300 / år
Taxeringsvärde
SEK 130,000
Taxeringskod
210, Småhusenhet, tomtmark
Summa pantbrev
SEK 154,000
Tomt
Areal
920 kvm
Tomttyp
Grovplanerad byggklar tomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp. Enskilt dagvatten.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Båstad Förslöv GA:3 ändamål: Vägar

Karta

Båstad Förslöv

Soldatvägen 8, Tomt 1

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg