Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Trädgårdsgatan 4


Utgångspris: SEK 1,875,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Nu är denna trevliga fastighet till salu i Munka-ljungby! Huset är beläget på en lugn och trivsam gata. Stora förändringar har skett i huset från 2014 och framåt. På entréplan finns sällskapsytor, badrum och kök. På övre plan finns två sovrum samt ett allrum som man skulle kunna dela av till ytterligare ett sovrum. Intill huset på innergården finns en stor uteplats och större delen av trädgården finns utanför trädäcket. Bra uppställningsplats för bilar. Fiber finns! Munka-Ljungby har mycket att erbjuda och det är gång- och cykelavstånd till allt man behöver inom byn annars finns Ängelholm inom ett par minuters bilfärd bort. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Om området

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, Swedbank, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
Antal rum4 rok
Boarea93 kvm
Biarea12 kvm
Tomtarea731 kvm
Byggår1935
Driftskostnad1,972 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
93 kvm
Beskrivning
Varmt välkomna till detta trevliga hus i Munka-Ljungby! Här har större förändringar skett från 2014 och framåt. På entréplan finns sällskapsytor, badrum och kök. På övre plan finns två sovrum och ett allrum som man skulle kunna dela av för ytterligare ett sovrum. Det finns ett stort trädäck intill huset på innergården och trädgård utanför det. I en sidobyggnad finns tvättstuga och diverse förvaringsutrymmen. Munka-Ljungby har mycket att erbjuda med matbutik, bank, förskolor, bibliotek, tandläkare och vårdcentral etc. Allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Annars finns Ängelholm inom ett par minuters bilfärd bort.

Entréplan
Entré
Hall med plats för avhängning. Grått klinkergolv med vattenburen golvvärme (ej igång nu) och vita målade väggar.

Badrum
Rakt fram från hallen finns badrummet. Inrett med ljust kakel och klinker. Utrustat med kommod, duschhörna och wc.

Vardagsrum
Stort härligt rum med gott om plats till både soffgrupp och matsalsbord. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Här sitter luft/luftvärmepumpen.

Kök
Öppet och ljust rum med vita målade väggar och ekparkett på golvet. Inrett med ljusa luckor. Gott om förvaring i skåpen. Utrustat med induktionshäll, kombinerad kyl och frys, ugn och diskmaskin. Kakel ovan diskbänken. Från köket nås trädäcket samt nedgången till matkällaren.

Övre plan
Inrett med två sovrum. Större möblerbar hall som skulle kunna delas av med en vägg och ge ytterligare ett sovrum. De två sovrummen har målade väggar och parkett på golvet. Ena rummet är beläget i kupan och har en väldigt trevlig utsikt.
Byggnad
Byggnadsår
1935
Uppvärmning
Luft/luftvärmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 9/26/2013
Energiprestanda
267 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare och krypgrund
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Gråalen 15
Övrigt
Renoveringar:

- Man satte in nya 3-glas fönster -14
- Ny ytterdörr -14
- Ny elcentral, säkringar och elledningar -14
- Tilläggsisolering på vinden -14
- Yttertaket målades -14
- Ny fasad -14
- Fiber installerades -15
- Ny VA ledningar i gatan -15
- Installerade luft/luftvärmepump -17
- Ny tvättmaskin -17
- Ny varmvattenberedare -18
- Ny elcentral i förrådet -18/19
- Installerade jordfelsbrytare -18/19
- Ny torktumlare -18
Övriga byggnader
Praktisk sidobyggnad med kombinerat pannrum/tvättstuga. Här finns tvättmaskin, torktumlare och VVB. I samma byggnad finns bra förvaringsmöjlighet i förrådet.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 23,663 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 12,710
VA
SEK 3,493
Renhållning
SEK 2,517
Försäkring
SEK 4,943
Beräknat antal personer
1
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
SEK 1,252,000
Byggnadsvärde
SEK 914,000
Summa pantbrev
SEK 1,530,000
Tomt
Areal
731 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Trädgård med gräsyta och ett fruktträd.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Avtalsservitut Område
Last: Avtalsservitut: Område, 11-IM5-70/4542.1

Karta

Munka Ljungby Munka-Ljungby

Trädgårdsgatan 4

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg