190
MEDC79B03D09C8844FDB5F8B3C9C9C3B8C2

KlarlagtSåld!

Skälderviken, Ängelholm

Vinkelvägen 42


Såld!
Slutpris: SEK 3,800,000

Ansvarig mäklare

Bo på läge med badrocksavstånd till havet - känns det lockande? Nu finns chansen att förvärva en fastighet som har just det! Belägen på en populär gata i Skälderviken. Det är en tillbyggd 1-planvilla med källare. Det finns ett inglasat härligt uterum. Från vardagsrummet och uterummet kan man sitta och njuta av vyn mot havet utanför. Vacker trädgård i sydväst. Det finns carport och förråd/äldre garage. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Om området

Skälderviken i Ängelholm är ett gammalt fiskesamhälle, beläget vid Rönne å:s mynning, som är känt för de fina stränderna. Vid ån finns en hamn för fritidsbåtar. Här finns Errarps skola som omfattar årskurserna F-6 och har omkring 280 elever. Skolan tillhör Skäldervikens rektorsområde.

Kommunikation

Stadsbuss nr 2 går genom området Skälderviken. Mer info se www.skanetrafiken.se. Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 10 min bilväg.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea129 kvm
Biarea108 kvm
Tomtarea977 kvm
Byggår1959
Driftskostnad3,268 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Klarlagt

Bilder

Vy från trädgården

Badbryggan vid Sven Jons udde

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Varmt välkomna till Vinkelvägen 42 i Skälderviken! Ett hus som nu med stor värdighet är redo för nya ägare. En ny familj som kan rå om och vårda sitt drömhem på ett läge som inte växer på träd. Huset uppfördes år 1959 och byggdes till år 1974 med en förlängning av huset. Det gjorde att man fick ett stort extra allrum/finrum. Under 80-talet gjordes en hel del förändringar i och utanför huset såsom att man byggde uterum, byggde carport samt att man gjorde om större delen av ytskikten invändigt. Läget är så otroligt fint och man har badrocksavstånd till stranden och badbryggan vid Sven Jons udde. Havet har man i blick från samtliga rum i söderläge. Vid vardagsrummet kan man sitta och njuta av de rofyllda vågorna i blick och se Kullaberg i bakgrunden. Skälderviken är ett väldigt trevligt område i Ängelholm. Här finns matvaruaffär, skola och förskola. Bra bussförbindelser till och från Ängelholms centrum. Detta är verkligen en bostad man inte får missa!

Nu ska jag leda er runt i bostaden genom texten nedan.

Välkomna in!

Hall
Man stiger in i en rymlig hall med klädavhängning till vänster. Trappan ned till källarplanet till höger. Väggarna är delvis tapetserade och delvis målad tegel. Upp för tre trappsteg kommer till entréplanet.

Kök
Rakt fram från hallen kommer man till köket. Äldre men välhållen köksinredning. Det är gott om förvaring i skåpen och i köksön som delar av köket mot matplatsen. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin från Siemens, kyl och frys i fallhöjd från Cylinda. Rymligt kök med stor matplats med fönster som vetter ut mot trädgården på baksidan av huset. Väggarna är tapetserade och det ligger en plastmatta på golvet.

Vardagsrum
Utanför köket finns vardagsrummet. Här kan man bekvämt sätta sig i soffan och blicka ut mot havet som man ser mellan husen. Här får plats större soffgrupp. Det finns en öppen spis med kassett. Väggarna är tapetserade och det ligger ett parkettgolv.

Finrum
Detta är den till byggda delen av huset. Stort trevligt rum där det får plats både soffgrupp men även matsalsbord. Väggarna är tapetserade varav en vägg är klädd med panelskivor. Det ligger parkettgolv. Här finns utgången till det härliga uterummet som är inglasat.

Sovrum 1
Till höger från hallen finns sovrumsavdelningen. Genom korridoren och första rummet till vänster finns sovrum 1. Väggarna är målade vita och det ligger en plastmatta på golvet. Det finns två garderober.

Sovrum 2
Efter sovrum 1 kommer sovrum 2. Det är det största sovrummet på detta planet. Här får plats dubbelsäng och annan möblering. Väggarna är tapetserade och det ligger plastmatta på golvet. Det finns tre garderober.

Sovrum 3
Detta rum har används till kontor. Väggarna är målade vita och det ligger en plastmatta på golvet. Man har fönster ut mot trädgården på framsidan och utsikt mot havet.

Toalett
Utrustat med Wc och tvättställ. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

Källarplan
I källarplanet finns ett större allrum/sovrum. Helkaklat badrum med Wc, tvättställ och badkar. Diverse förrådsutrymmen/matkällare. Tvättstuga med klinker på golvet, tvättmaskin, grovvask och duschhörna. Det finns en källarutgång som leder upp under carporten.
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
129 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
108 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1959
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 10/28/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
162 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare och krypgrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Putsad tegel
Fönster
2-glas, 3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Fäladen 12
Övrigt
Utförda renoveringar:
- Tillbyggnad -74
- Badrum källarplan -84
- Byggde carport och uterum -85
- Toalett entréplan -87
- Köket -88
- Satte in kassett i öppna spisen -98
- Installerade fjärrvärme -08
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 39,212 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,962
VA
SEK 5,203
Uppvärming
SEK 21,727
Renhållning
SEK 5,320
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,871,000
Byggnadsvärde
SEK 1,778,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,630,000
Tomt
Areal
977 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Väldigt trevlig trädgårdstomt med gräsytor på framsidan av huset och en stenlagd uteplats intill huset vid entrén. På baksidan av huset har man några fruktträd och en uteplats bakom förrådet/garaget.
Parkering
Större carport och äldre garage/förråd.
Planbestämmelser
Ändring Av Dp
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Skälderviken Ängelholm

Vinkelvägen 42

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg