190
MED28463A2B6752435FB20426F0191F264D

Takterrass om 39 kvm

Såld!

Kviberg, Göteborg

Kadettgatan 1

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,908 Inkl värme, kallvatten, tv bas, bredband och bostadsrättstillägg
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea81 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1-1401
Byggår2015
Driftskostnad375 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 4,255,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till detta fantastiska boende, högst upp på våning fem med en exceptionellt stor takterrass om 39 kvm. Ett modernt boende med öppen och social planlösning och stilrena materialval är genomgående i hela lägenheten. Ett boende som måste upplevas på plats. Här bor du nära grönskande natur och det populära multisportcentret Serneke Arena men samtidigt endast 1 minut till spårvagnen och ca 9 minuter från pulsen i city. Välkommen på visning!

Om området

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här planeras det för ett handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler, nya bostäder, butiker och kontor växer fram samt det nybyggda resecentrum i Gamlestaden. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
81 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i form av en stor garderob med skjutdörrar samt ett städskåp. Från hallen infinner sig känslan direkt av detta mycket moderna och stilrena boende.
Sovrum 2
Direkt till höger finner du det första sovrummet i rymligt utförande med gott om förvaring i form av en stor klädkammare.
Sovrum 1
Till vänster ligger master bedroom i stort utförande. Här flödar ljuset in från det stora fönsterpartierna varav ett sträcker hela vägen ner till golvet.
Badrum
Stort och rymligt badrum i stilrent utförande och infällda spotlights för luftigare känsla. Helkaklat med vitt kakel och varmgrå klinker samt skön golvvärme. Utrustningen består av duschhörna i glas, tvättställ med kommod, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan samt bra förvaring i form av väggskåp över arbetsbänken.
Vardagsrum
Stort och härligt vardagsrum med som ligger i en charmig vinkel. Gott om plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Härifrån når du även den exceptionellt stora takterrassen.
Kök
I öppen och social planlösning mot vardagsrummet finner du det smart planerade köket i modernt och stilrent utförande i vitt och mörk bänkskiva med virrvarr-mönster. Här finner du gott om förvaring samt arbetsytor. Den maskinella utrusningen består av spishäll, köksfläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikro och diskmaskin.
Altan
Från vardagsrummet nås den underbara takterrassen om väl tilltagna 39 kvm. Här finner du plats för det mesta du kan tänka dig som matbord, soffgrupp och grill. Här finns även ett fint växthus så du kan odla dina egna grönsaker.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Beskrivning av våningsplan
takvåning med takterrass
Avgift
SEK 4,908 Inkl värme, kallvatten, tv bas, bredband och bostadsrättstillägg
Driftskostnad
SEK 4,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
1.723 %
Andel av årsavgiften
1.74 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 8/21/2017
Energiprestanda primärenergital
63 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Löjtnantshjärtat
Om föreningen
Brf Löjtnantshjärtat är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Fastigheten Göteborg Kviberg 741:177 som föreningen äger består av två nybyggda flerbostadshus som uppfördes år 2015. Föreningen har 70 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. För mer information se föreningens informativa hemsida samt årsredovisning (www.brflojtnantshjartat.se).
Tv och bredband
Telefon, bredband och TV från Telenor (tidigare bredbandsbolaget) ingår i avgiften. Den boende kan själv uppgradera sitt TV-utbud och internethastighet.
Parkering
Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser samt 2 st handikappanpassade platser placerade på Aspirantgatan, Rustmästaregatan och Kadettgatan. Kostnad om ca 500 kr/mån. Separat kö.
För fler parkeringsalternativ, klicka dig in på Göteborgs stad:
https://www.parkeringgoteborg.se/hitta-parkering?searchtext=Kviberg%2C+G%C3%B6teborg%2C+Sverige&VisitOrRent=Rent&submit-id5534d996955a1=Visa
Ekonomi
I nuläget finns de inga planerade avgiftshöjningar (hemsidan).
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Det är tillåtet att flera personer står som ägare av en lägenhet dock är lägsta andel 90/10
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Husjuristerna sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

Karta

Kviberg Göteborg

Kadettgatan 1

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg