190
MED9CB71B534F2B429CB569CF485E4A310F

Såld!

Kärralund, Göteborg

Kärralundsgatan 52C


Såld!
Slutpris: SEK 2,910,000

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna perfekt planerade gaveltvåa med balkong i bästa sydvästläge. Här bor du i en välskött förening med bra och stabil ekonomi. Härifrån har du direkt närhet till natur och vatten då Skatås, Härlanda och Delsjön ligger precis runt hörnet. Här finns också tillgång till goda kommunikationer där du med spårvagn från Virginsgatan tar dig på mindre än 15 minuter till Avenyn. Välkommen på visning!

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,016 inkl vatten, värme, kabel-tv, sophantering.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer12
Byggår1946
Driftskostnad446 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Du välkomnas in i den öppna hallen som har ett fint klinkergolv och är utrustad med ett stort klädskåp samt ett inbyggt städskåp direkt till höger när du kommer in. Härifrån tar du dig vidare till lägenhetens samtliga rum.
Kök
Du kommer in i ett kvadratsmart kök som är inrett med vita köksluckor och nyslipad bänkskiva i trä som går perfekt ihop med det mörka kaklet som stänkskydd. Bakom de vita köksluckorna finner du en integrerad diskmaskin. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande samt en matchande kolfilterfläkt.
Badrum
In i det fräscha badrummet möts du av vitt kakel på väggarna och gråmelerad klinker på golvet med härlig golvvärme. Badrummet är inrett med tvättmaskin, handdukstork, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt ytterligare ett skåp till förvaring, WC och duschhörna med takdusch.
Vardagsrum
I det rymliga vardagsrummet har du härliga fönsterpartier i flera väderstreck som ger dig ett generöst ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för både sittgrupp och matplats. Vardagsrummet tar dig dessutom till balkongen där du har fantastisk utsikt över området.
Sovrum
Innanför vardagsrummet nås det rymliga sovrummet. Här finns det gott om plats för förvaring i den stora garderoben.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 3,016 inkl vatten, värme, kabel-tv, sophantering.
Driftskostnad
SEK 5,350 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,686
Försäkring
SEK 1,664
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
6.86 %
Andel av årsavgiften
6.86154 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1946
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Kärralund i Kålltorp
Om föreningen
BRF KÄRRALUND I KÅLLTORP.

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Kålltorp 80:2. Föreningens byggnad utgörs av 14 st lägenheter beläget på Kärralundsgatan 52 A - C samt en lokal som är uthyrd som frisörsalong i bottenplan. Städdagar anordnas under årets gång då föreningens medlemmar tillsammans hjälps åt att underhålla föreningens byggnad. Trappstädning utförs av medlemmarna enligt ett rullande schema. Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC.

Förbättringsåtgärder:
Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar 1987, då rör- och elstammar byttes, fasaden putsades samt taket lades om. Trappuppgångarna renoverades 2004 och även portlås installerades. 2006 byggdes balkonger och då byttes även fönster (3-glas) samt balkongdörrar. 2007 installerades två nya tvättmaskiner samt ny torkanläggning i tvättstugan. Under 2009 byttes portkodsdosan ut i uppgångarna B & C. 2015 utförde man takrenovering på fastigheten. Anläggning för parkeringsplatser skedde 2016. Under 2019 har spolning av stammar skett.
För mer information gällande underhåll/reparationer se årsredovisning.

Kommande/planerat underhåll:
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2014 och 2020.

Gemensamhetsutrymmen:
Det finns ett källarförråd om ca 6 kvm till varje lägenhet och utöver det finns även ett gemensamt cykelförråd, en enklare snickeriverkstad samt tvättstuga att tillgå för alla medlemmar i föreningen.

Gårdsplats:
Gemensam grillplats med utemöbler.

Parkering
Fri parkering på gatorna i området med goda möjligheter att få plats.

Byggnadsår: 1946
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Tv och Internet: Com Hem
Antal lägenheter
14
Antal lokaler i föreningen
1
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Kärralund Göteborg

Kärralundsgatan 52C

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg