190
MEDED17889ED3C34E0294B413A5B9362068

Vackert & bekvämt boende med takterrass i populära Kärralund!

Såld!

Kärralund, Göteborg

Kärralundsgatan 10


Såld!
Slutpris: SEK 4,580,000

Ansvarig mäklare

Äntligen en trea till salu i populära Kärralund! Byggt 2007 med två stora & härliga balkonger i olika väderstreck! Här finns alla bekvämligheter så som hiss ner till garaget och en fullt utrustad lägenhet med genomgående smakfulla färg- och materialval. Perfekt läge nära kommunikationer, det pulserande citylivet och naturen. Välkommen på visning!

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,628 inkl värme, VA och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea86 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer216
Byggår2007
Driftskostnad342 kr/månad

Bilder

Välkommen till Kärralundsgatan 10

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna trevliga förening med välskötta gemensamma miljöer och alla bekvämligheter så som parkeringsplatser i garaget där man kan ta hissen direkt upp till våningsplanen.
Byggåret är 2007.
Antal rum
3 rum
Boarea
86 kvm
Interiör
Nu finns chansen att förvärva denna unika och härliga trea på Kärralundsgatan 10! Bo med hög bekvämlighet tack vare hiss ner till garage, gästwc samt stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Härifrån är det nära till allmänna kommunikationer.
Njut av takterass i soligt söderläge samt en extra balkong från ena sovrummet.
De välplanerade 86 kvadratmetrarna disponeras enligt följande:
Hall
En ljus & rymlig hall som genast ger en hemtrevlig och stilren känsla välkomnar dig in i bostaden. Hallen är bra disponerad med generösa ytor. Här finns plats för både avhängning och förvaring. Detta är bostadens nav, varifrån alla rum kan nås. På golvet ligger en vacker ekparkett, vilket är genomgående i bostaden.
WC
Direkt till vänster finns gästtoaletten. Golvet är i ljust klinker och på väggarna sitter vitt kakel.
Badrum
Till höger finns det stora badrummet. Badrummet är utrustat med handfat, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare samt dusch med duschvägg. På golvet ligger ljust klinker och på väggarna sitter vitt kakel. Som en förhöjning av trevnadskänslan finns här också ett fönster som skapar ljus.
Kök
Vidare från hallen och badrummet finns köket. Ett stort kök med gott om förvaring och arbetsyta. Här finns flera skåp samt integrerad micro. Köket är utrustat med spis, kylskåp, ugn och micro. Luckorna är i trä och bänk samt ljust kakel.
Vardagsrum
Vardagsrummet sitter ihop med köket i en social planlösning. Tack vare gavelläget och de stora fönsterpartierna är det ett ljust och härligt vardagsrum. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita. Härifrån kommer man ut på den härliga takterassen.
Takterass
Här kan du njuta av ett soligt söderläge samt trevlig utsikt. Terassen sträcker sig längs hela gaveln av byggnaden.
Sovrum 1
I andra änden av lägenheten finns det större sovrummet. Ett mycket rymligt sovrum med gott om förvaring i form av tre garderober samt praktisk och stort förråd integrerat. Från detta rum nås den andra balkongen. Även denna balkong är mycket rymlig. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.
Sovrum 2
Intill det större sovrummet finns det andra sovrummet. Rummet används idag som gästrum och funkar bra som arbetsrum. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.
Välkommen på visning!
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 4,628 inkl värme, VA och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 4,108 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,108
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Notera att driftskostnaderna kan komma att skilja sig beroende på avtal och användning.
Andel i föreningen
4.900029 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med tilluft i fasad
Energideklaration
Utförd. 8/30/2018
Energiprestanda
104 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2+1-glas
Övrigt
Jm som byggt våra hus uppmätte vid ett flertal tillfällen förhöjda fuktkvoter i fasaden varför man utförde ett garantiarbete och bytte ut fasaden på båda husen.

Ytterst bytte man till grovputs (tidigare tunnputs) därunder bytte man ut mineralull, vindskivor och där det behövdes även isolering till nytt och oorganiskt material(som inte kan suga åt sig fukt). Man åtgärdade också vissa träreglar.
Fasaden bygger dock fortfarande på enstegsprincipen. Den saknar luftspalt och det är därför viktigt att ingen fukt tränger in genom ytskiktet. Man får alltså inte göra några hål alls i fasaden för uppsättande av markis el dyl.
Styrelsen 2019-01-26.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Det finns en p-plats till lägenheten som kostar 240 kr per månad att hyra.
Förening
Namn
Brf Villa Kärralund
Om föreningen
Föreningen förvärvade 2005-12-12 fastigheten Torp 1:19 och 2007 bebyggdes denna med två flerbostadshus i fem våningar. Totalt består föreningen av 18 lägenheter varav 8 st är 3:or och 10 st 4:or. Byggnadernas totalyta är 1830 kvm.


Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum. Överlåtelseavgiften betalas av köparen.


Renoveringsbeskrivning
Gjorda renoveringar: 2016; Efter läcka in i södersidan på fasaden på Kärralundsgatan 10 fick byggnaden ny fasad, så kallad 'tjockputs'. Detta utan kostnad för föreningen. Föreningen har tagit fram en underhållsplan som detaljerat sträcker sig mellan åren 2016-2036.
Inga större renoveringar planerade de närmsta åren.

Gemensamma utrymmen
Gemensamt cykelförråd samt garage i källare.
Parkering
I föreningen finns totalt 18 parkeringsplatser varav 14 är garageplatser och resterande 4 är parkeringsplatser. I övrigt finns det gott om gratis parkering på gatorna i området.

Föreningen äger marken.
Organisationsform
Andelsratt

Karta

Kärralund Göteborg

Kärralundsgatan 10

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg