190
MEDE54D48A15F314FD9B5243306F43A1D2D

Mysigt fritidshus med stor grönskande tomt

Såld!

Gunnilse,

LärjeHeds fritidsområde lott nr 129


Såld!
Slutpris: SEK 420,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till stuga 129 i populära och mysiga Lärjeheds fritidsområde. En rymlig stuga om 50 kvm med renoveringsbehov där du kan skapa en riktig drömtillvaro för de varma sommardagarna. En stuga med kök, vardagsrum, sovrum och ett extra rum samt ett källarplan som även innefattar ett badrum. Rejält tilltagen trädgård med stor potential och härligt grönskande omgivning. Välkommen på visning!

Om området

Här bor du i vacker lantlig idyll men på bekvämt avstånd från Göteborgs city.

Gunnilse är en gammal kulturbygd med en kyrka från 1200-talet och bebyggelse från 1500-talet. Här syns trävillor från 30- och 40-talet, sommarstugor och lantgårdar i blandad kompott och ett centrum med ICA-butik, förskola och skola med årskurs 1-9. I kommunens planer finns nya bostäder och ett utbyggt centrum med fler butiker och större skola.

I Gunnilse har du naturen alldeles in på knuten med vidsträckta grönområden. Längs den ringlande Lärjeåns dalgång som sträcker sig genom Gunnilse finns ett unikt ravinlandskap att upptäcka med ovanliga fåglar och ett rikt växtliv. I trakten finns små badsjöar och grillplatser och i vildmarken i Vättlefjäll väntar ett landskap av skog, berg och sjöar med möjlighet att vandra, fiska och paddla kanot. För dig som är golfintresserad ligger Lerjedalens Golfklubb inte långt bort med vackra omgivningar och en trevlig restaurang. För barnen finns också i närheten en fritidslantgård, hästgårdar med ridskola och fotbollsplaner.
Närmaste köpcenter ligger i Partille och vid Angereds Torg. Förutom det stora köpcentrumet Allum, har du i Partille tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys. Här hittar du också bowlinghall, ishall och träningsanläggningar. Gunnilse ligger cirka 1 mil från Göteborgs centrum vilket tar knappt 20 minuter med expressbussen och runt 15 minuter med bil.

I närliggande Olofstorp har du också den fantastiska naturen som granne. Här råder lugnet över en blandad bebyggelse av äldre fritidshus, gårdar och nybyggda villor. Här bor många barnfamiljer och i trakten finns flera förskolor och två skolor. Förutom den vackra naturen erbjuds flera fritidsaktiviteter, i närheten finns Bergums if som erbjuder aktiviteter som fotboll, innebandy och gymnastik för alla åldrar.

I Olofstorp hittar du närbutik med postservice, pizzeria, Thai take-away restaurang, el- och järnvaruhandel, blomsteraffär, frisör, glasmästeri mm. Med knappt två mil till centrala Göteborg och cirka åtta kilometer till Lerums centrum har du service och aktiviteter inom bekvämt avstånd. Du tar dig på cirka 30 minuter till centrala Göteborg med expressbussen och med bil på 20 minuter.

Fakta

TypFritidshus
Antal rum3 rok
Boarea50 kvm
Driftskostnad833 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Skapa din drömtillvaro på sommaren

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Mysig stuga med genomgående trägolv och vardagsrum med öppen spis som endast behöver få ett rörbyte så får du en fungerande spis. Rymligt kök med spis och kyl/frys. Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och ett extra rum varifrån du når trädgården på baksidan. Badrum med wc och dusch finner du på källarplanet.
Antal rum
3 rum
Boarea
50 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plan fritidshus med källare
Uppvärmning
Direkt El
Byggnadssätt
Grundläggning
Källargrund
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Bjälklag
Trä
Fastighetsbeteckning
Göteborg Bergsjön 767:293
Övrigt
Lärjehed fritidsområde bildades 1942. Området består av 146 stugor belägna i den vackra Lärjedalen 10 km öster om Göteborg.
Vattnet släpps på i början av april och stängs av i slutet av oktober samt elen är på året runt.
För mer information om Lärjeheds fritidsområde kan du gå in på deras hemsida http://stugby.dinstudio.se
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 10,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 10,000
Beräknat antal personer
1
Tillkommande kostnader
Arrendeavgift
SEK 9,500 / år
Övrigt
Arrendator
KOLONITRÄDGÅRDAR EK FÖREN

Karta

Gunnilse

LärjeHeds fritidsområde lott nr 129

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg