190
MED6DAF0145C47D46D8A58ED4E926CC7BF2

Kvadratsmart etta på bästa läge!

Såld!

Västra Hamnen, Malmö

Sundspromenaden 1


Såld!
Slutpris: SEK 895,000

Ansvarig mäklare

Nu är en av Malmös mest kvadratsmarta ettor ute till försäljning, här finner du 15 kvadratmeter på bästa adress med närhet till allt och en låg avgift. Denna bostad passar absolut bäst för studenten eller som övernattningslägenhet för dig som pendlar. Välkommen på visning!

Om området

I Västra Hamnen har man havet som närmsta granne. Här blir man bortskämd med fantastisk utsikt över sundet, mysiga restauranger, lekparker samt vackra grönområden - och ändå har man nära till centrum. Förutom ett härligt folkliv finns här mataffärer, caféer, förskola, skola, vårdcentral och mycket mer. Malmös trevliga strandpromenad, Sundspromenaden, ligger endast ett stenkast bort och här kan man året runt njuta i solen på de bad- och promenadvänliga bryggorna. I Västra Hamnen finns något för alla.

Kommunikation

Västra Hamnens attraktiva läge erbjuder närhet till både city och strandpromenad. Kommunikationer finns på bekvämt promenadavstånd. Området trafikeras av tre busslinjer, nr 2 mellan Lindängen och Västra Hamnen, nr 3 Ringlinjen runt hela Malmö och Västra Hamnen samt nr 5 från Stenkällan, via Rosengård till Västra Hamnen. Från centralstationen kan man i sin tur ta sig till Kastrup på 20 minuter och till Köpenhamn på 35 minuter. Här klarar man sig dock utan bil då det finns praktiska cykel- och promenadvägar till och från centrum.

Närservice

Västra Hamnen har ett trevligt och varierat utbud av restauranger, butiker och caféer.
I dag finns sex kommunala förskolor och en kommunal grundskola med årskurs F-9 i Västra Hamnen. Samtliga har närhet till lekplatser, grönområdet men också givetvis till hav och strand.
Västra hamnen har ett rikt kulturliv. Här arrangeras bland annat konserter, teater och konstutställningar, men också sportevenemang gällande dans, beachvolleyboll, skejtning, segling och andra vattensporter. Vill man hellre under vinterhalvåret ägna sig åt inomhusträning finns Kockum Fritid med ishall, gym, simbassäng och möjlighet att utöva racketsporter.

Parkering

I västra hamnen finns det gott om parkeringsmöjligheter. Dels finns det öppna parkeringar för alla att nyttja men vi hittar också P-husen Fullriggaren, parkeringshuset i Turning Torso Gallery och P-huset Aktern.

Fakta

MånadsavgiftSEK 984 inkl. värme och VA. Obligatoriskt tillägg om 325 kr/mån (TV, bredband och telefoni) samt 267 kr/mån (el-tillägg), totalt 592 kr/mån.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea15 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00005
Byggår2001

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
15 kvm
Hall/kokvrå
Vi möts av en ekparkett på golvet oc vita bredspacklade väggar. I hallen finns bostadens kokvrå som är utrustad med kyl, mikrovågsugn, diskho och en kokplatta.
Vardagsrum/sovrum
Vidare från hallen in i rummet finns plats för smarta lösningar för compact-living. Nuvarande ägare har använt ytorna på bästa sätt med en våningssäng och soffa undertill. På golvet ligger en fin parkett och väggarna är vitmålade. I rummet finns ett stort fönster som ger oss ett härligt ljusinsläpp.
Badrum
Bostaden har ett stort och fint badrum som är helkaklat i grön nyans. Här finner vi en wc, dusch och handfat.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 984 inkl. värme och VA. Obligatoriskt tillägg om 325 kr/mån (TV, bredband och telefoni) samt 267 kr/mån (el-tillägg), totalt 592 kr/mån.
Andel i föreningen
0.6364 %
Andel av årsavgiften
0.8262 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Till- & frånluftsvent. med återvinning
Energideklaration
Utförd. 9/25/2019
Energiklass
E
Förening
Namn
BRF Marinan
Om föreningen
Brf Marinan är en äkta bostadsrättsförening som förvaltar den friköpta fastigheten Salongen 1. Fastighetens adress är Salongsgatan 2, 4, 6, 8 samt Sundspromenaden 1 och 3.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
33
Tv och bredband
Föreningen har ett kollektivt avtal via ComHem. I detta avtal ingår bredband (100/10 mbit/s), TV (TIVO Mellan) och IP-telefoni mot en obligatorisk kostnad på 325 kr/mån som debiteras med månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har ett gemensamt garage i källarplan med bilhiss. En plats kostar 775 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till 2028.

Planerat underhåll:
2020: Underhåll av tak

Utförda renoveringar:
2018: Målning garage
2018: Reparation bilhiss
2018: Ombyggnad bilhiss
2017: Trapphusen och korridorer målades och LED belysning installerades
2017: Sanering av källarutrymmen
2017: Ny utrustning till värmesystemet
2017: Fjärrvärme har installerats
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Västra Hamnen Malmö

Sundspromenaden 1

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg