190
MEDF61F51DC973B417FA1AE0D1798695540

Såld!

Bro, Bro

Ledungsvägen 7B


Såld!
Slutpris: SEK 1,895,000

Ansvarig mäklare

Bo intill naturen och endast 10 minuters cykeltur ifrån Bro centrum och till pendeltågstationen.
Kom in till denna lägenheten med praktisk planlösning och bra läge. Lägenheten har två bra sovrum med skjutdörrar. Allrum och kök i öppen planlösning med utgång till altan samt externt förråd och parkering. Föreningen bildades 2015.

Om området

Bro är en ort som växer. Många nya bostäder byggs och planeras att byggas i och runt tätorten. I Bro finns alla bekvämligheter med vardaglig service som kan tänkas behövas så som livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral och diverse andra butiker. Runt Bro finns vackra omgivningar för rekreation, flera golfbanor och sjöar för bad och fiske. Bro Galopp har bana strax utanför centrala delen av orten och där finns även lunchrestaurang.

Kommunikation

Närhet till pendeltågstation med halvtimmestrafik mot Bålsta och Stockholm. Lokabuss kör några olika slingor runt Bro. Det finns buss mot alla kommunens hörn samt direktbuss till Kista.

Närservice

I Bro centrum finns restauranger, diverse butiker och vårdservice. Här finns också ett badhus samt några av ortens större skolor. Bro erbjuder skolgång från förskolan upp till och med högstadiet. Gymnasieelever får åka till Kungsängen. Mot utkanten av Bro finns stormarknad i ett handelscentra i direkt anslutning till motorvägens avfart/påfart.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,920 inkl värme, VA, Kabel-TV, parkering
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea69 kvm
Våning1
LägenhetsnummerC31R
Byggår2016

Bilder

Uteplats med kvällssol

Entré

Hall

Kök

Öppen planlösning

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
RUMSBESKRIVNING:

Entré/Hall:
Kvadratisk ljus halldel med ingång till Badrum, Klädkammare samt Sovrum.Väggar: Vita målade Golv: Parkett

Badrum:
Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, Handfat, badrumsskåp med spegel, wc och duschhörna. Väggar: Vitt kakel Golv: Grå våtrumsmatta

Klädkammare:
Hylla med klädstång, Elskåp med snabbsäkringar samt skåp med router för internetanslutning. Väggar: Vita målade Golv: Parkett

Sovrum 1:
Lägenhetens minsta sovrum med skjutdörr. 1 garderob och två fönster i två väderstreck. Väggar: Vita målade Golv: Parkett

Sovrum 2:
Lägenhetens största sovrum med dubbelgarderober. Väggar: Vita målade Golv: Parkett

Vardagsrum:
Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Utgång till balkongen. Väggar: Vita målade: Golv: Parkett

Kök:
Ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket går i vinkel och har vita skåpsluckor och grå kakel som stänkskydd samt ekmönstrad laminatbänk. Utrustning: Spis med häll, ugn, diskmaksin och fläkt. Alla vitvaror är från byggnadsåret.

-----------------------------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
3 rum
Boarea
69 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 3,920 inkl värme, VA, Kabel-TV, parkering
Andel i föreningen
3.08721 %
Andel av årsavgiften
2.97931 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Externt förråd om ca 5 kvm finns utanför boningshuset.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten har en uteplats i soligt läge. Parkering strax intill huset. Externt förråd i separat byggnad.
Förening
Namn
Brf BoKlok Galoppen
Om föreningen
Föreningen bildades 2015 då husen byggdes. Fastigheten Jursta 3:14 ägs av föreningen och är tillsammans med befintliga byggnader fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa. Bostadsrättstillägg betalas av föreningen.
Totalt finns 32 st lägenheter fördelade på 7 st flerfamiljshus. Lägenheternas fördelning är 4 st 2 rok, 14 st 3 rok samt 14 st 4 rok.
Föreningens hus värms med bergvärme.

Överlåtelseavgift betalas av köparen. 1 120 kr.
Pantsättningsavgift betalas av köparen 448 kr.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
32
Tv och bredband
Telia levererar TV, bredband och telefoni.
Parkering
Parkeringar finns på området för de boende. En parkeringsplats ingår per lägenhet. Extra parkering går att hyra. Vill man nyttja elstolpen kostar det 100 kr/mån. Styrelsen i föreningen sköter hanteringen av parkeringsplatser och elstolpar.
Renoveringar
Underhåll planerat för 2018 är inoljning av altaner och loftgångar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Stäm av med styrelsen.
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Till lägenheten hör 3 st lägenhetsnycklar + 2 st postnycklar. Alla ska överlämnas vid överlåtelse tillsammans med eventuella kopior som gjorts av nycklarna.

Karta

Bro Bro

Ledungsvägen 7B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg