MED88FB6A7C315442D6A1DF45AE2EFD90CB

Bo på landet i vackra omgivningar!

Klarlagt

Verum, Vittsjö

Brogården 4124C

Fakta

TypFritidshus
Antal rum5 rok
Boarea80 kvm
Biarea32 kvm
Tomtarea1,972 kvm
Byggår1980
Driftskostnad2,418 kr/månad

Utgångspris: SEK 895,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ute på landet, i vackra omgivningar med skog och öppna landskap, ligger detta väl omhändertagna hus som kan fungera både som fritidshus och åretruntbostad. Tak, fasad och fönster är relativt nya vilket gör renoveringsbehovet mycket litet. Vidbyggt, vänt mot trädgården och skogen, finns väl tilltaget trädäck med tak. Här kan man ostört sitta och njuta av lugnet, tystnaden och den vackra naturen med ljuv fågelsång. Invändigt finns två sovrum och med ingång från trädäcket finns ytterligare sovrum. Bostaden har ett fint kök med ljus inredning samt ett duschrum med duschkabin. Vardagsrummet har flertalet fönster vilket ger en känsla av att ha naturen utanför närvarande. På fastigheten finns både garage och carport samt förråd för trädgårdsredskap och liknande. Vatten finns via borrad brunn och avloppet är anlagt 2015. Närmsta matbutik finns i Vittsjö eller Bjärnum ca 15 min bort med bil. Tågkommunikationer finns i Hässleholm (ca 30 min) och i Osby (ca 20 min). Välkommen på visning!

Om området

Verum ligger mellan Osby och Vittsjö på gränsen till Småland, cirka tre mil norr om Hässleholm.
Väster om Verums kyrka ligger Verums ängar i en dalgång kring Vieån. Här går Skåneleden förbi samt en kanotled. Skeingesjön och Hörlinge Ängar har ett rikt fågelliv.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Social Video
Klarlagt

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Fastigheten kommer vid visningen vara besiktigad och på tillträdesdagen kommer säljaren att teckna en dolda-felförsäkring.

Fastigheten säljs med delvis inventarier. Möbler såsom sängar, soffor, skåp, bord och liknande lämnas kvar. Lösa föremål och mindre inventarier såsom tavlor, prydnader etc. kommer säljaren att ta med sig.

Trevlig och välskött interiör. Större delen av möblerna ingår i köpet och kommer därmed att lämnas kvar.
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
80 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Klinker på golvet och tapet på väggarna. Här finns skåp samt spegel som lämnas kvar.
Kök
Klinker på golvet och tapet på väggarna. Köksinredningen har ljusa luckor och laminatbänkskiva. Mellan bänk och överskåp finns travertine-kakel. Här finns tvättmaskin, diskmaskin, spishäll, ugn i arbetshöjd samt kyl/frys som kombiskåp. Under tvättmaskinen finns lucka till krypgrund.
Matrum
Intill köket finns matrum med laminatgolv och panel av laminat på väggarna. Detta rum var tidigare köket vilket förklarar de väggfasta skåpen samt köksfläkten som fått sitta kvar och kan användas vid ex. matos vid middagsbordet.
Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med gott om fönster som ger en närhet till naturen utanför. Här finns parkett på golvet och tapet på väggarna. De golvstående möblerna ingår i köpet och lämnas därmed kvar.
Hall
Liten hall med plastmatta och tapet. Här finns hatthylla och bänk med förvaring som ingår i köpet och därmed lämnas kvar. I hallen finns lucka som leder till en plastad krypgrund.
Duschrum
Duschrum klätt med våtrumsmatta. Här finns duschkabin, wc och handfat. Även inredning såsom tavla med förvaring, väggskåp och torkställning ingår i köpet och lämnas därmed kvar.
Sovrum
Sovrum med laminatgolv och tapet. Här finns väggfast inredning, golvstående skåp samt säng som ingår i köpet och därmed lämnas kvar.
Sovrum
Sovrum med laminatgolv och tapet. Här finns garderobsvägg med vikdörrar. Det finns även en del väggfast inredning och skåp som ingår i köpet och därmed lämnas kvar. Soffan ingår ej.
Gästrum
Med ingång från trädäcket finns separat sovrum. Här finns heltäckningsmatta och träpanel på väggarna.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1980
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 2010
Uppvärmning
Elradiatorer
Energideklaration
Utförd 8/17/2020
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
157 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Brogården 1:86
Övrigt
Fastigheten kommer vid visningen vara besiktigad och på tillträdesdagen kommer säljaren att teckna en dolda-felförsäkring.

Fastigheten säljs med delvis inventarier. Möbler såsom sängar, soffor, skåp, bord och liknande lämnas kvar. Lösa föremål och mindre inventarier såsom tavlor, prydnader etc. kommer säljaren att ta med sig.

Kyl/frys, spis, fläkt, ugn, diskmaskin och micro är från 2009.

Större delen av elsystemet är från 1984.

Nuvarande ägare använder sig av mobilt bredband.

Trekammarbrunn och infiltration från 2015.
Borrad vattenbrunn 1997.
Altan byggd 2002.
Fasad, fönster och tak är bytt mellan åren 2007-2010.
Övriga byggnader
Vidbyggt finns garage med plats för 1 bil. I garaget finns även varmvattenberedare och vattenpump. Vid sidan av garaget finns carport och bakom carporten finns förråd för ex. trädgårdsredskap.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 29,019 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 20,000
VA
SEK 800
Renhållning
SEK 2,400
Försäkring
SEK 5,819
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 5,498 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 733,000
Byggnadsvärde
SEK 621,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 110,000
Tomt
Areal
1972 kvm
Tomttyp
Gräsmatta
Uteplats
Väl tilltaget trädäck under tak.
Parkering
Garage och carport
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om (borrad brunn -97). Enskilt avlopp (3-kammarbrunn med infiltration -15).

Karta

Verum Vittsjö

Brogården 4124C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg