MEDE9BEEDE7FC8846C1917994DA05465C97

Egna Hems-hus med endast en ägare genom åren.

Klarlagt

Tormestorp, TORMESTORP

Fläckebäcksvägen 13


Utgångspris: SEK 950,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

Monday, December 16
Boka visningBoka tid för visning.
5:00 PM - 5:45 PM
Lägg till i kalender

Egna Hems-hus med endast en ägare genom åren. Boningshuset har omlagt tak, relativt nymålad fasad och vattenburet värmesystem med luftvattenvärmepump. I entréplan finns två sovrum, vidare finns möjlighet att inreda sovrum i källarplan. Bostaden har ett trevligt vardagsrum med stort fönster mot trädgården som ligger i söderläge. Köket har plats för både matplats och arbetsytor. Inredningen är äldre men funktionell. Bostaden passar dig som söker ett mindre men välplanerat hus i den trevliga byn Tormestorp som har både förskola och grundskola. Välkommen på visning!

Om området

Tormestorp är en tätort med ca 1 200 invånare vackert belägen på Göingeåsens västsluttning med utsikt över Finjasjön. Närhet till Hovdala med dess vackra omgivningar och Finjasjön med Björkvikens badplats.

Dagliga bussförbindelser mellan Hässleholm och Sösdala.

Två förskolor samt Tormestorps skola för åk F-5, åk 6-9 är i Sösdala.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
Antal rum3 rok
Boarea78 kvm
Biarea70 kvm
Tomtarea1,015 kvm
Byggår1960
Driftskostnad1,924 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
78 kvm
Hall
Entré via överbyggd altan. Hallen som man kommer in i har parkettgolv och tapet på väggarna. Precis innanför dörren finns nisch som lämpar sig för klädhängare och skoställ. Lite längre in i korridoren finns garderob med hyllplan.
Kök
Bra arbetskök och en fin och ljus matplats vid fönstret. Köksinredningen är äldre men funktionell. Det finns gott om arbetsyta med bra arbetsljus från fönster. Maskiner som finns på plats är äldre, de består av spis/ugn och kyl/frys (lampa fungerar ej). I köket finns en plastmatta (troligen masonite och linoleum under) samt tapet på väggarna.
Vardagsrum
Sällskapsrummet har plats för soffgrupp och matplats. Rummet har stora fönsterpartier vilket ger fin sikt ut mot trädgården. Det finns en murad öppen spis med instaskamin. Eldstaden/murstocken har anmärkningar vilket gör att det inte är lov att elda för tillfället. Ytterligare info finns hos ansvarig mäklare. Parabol och mottagare lämnas kvar. I vardagsrummet finns en parkett som är slipbar. På väggarna finns tapet.
Sovrum t. h.
Rymligt sovrum med plastmatta på golvet (troligen masonite och linoleum under) och tapet på väggarna. I rummet finns inbyggda garderober med tidsenliga beslag. Rullgardin lämnas kvar.
Sovrum rak fram
Relativt rymligt sovrum med parkettgolv alternativt laminatgolv samt äldre vävtapet. Här finns även inbyggda garderober.
Badrum
Badrum med äldre ytskikt. Här finns i dagsläget en duschkabin, wc-stol, handfat med underskåp samt spegelskåp med belysning.
Källarplan
Källarplan sträcker sig under hela huset och är fördelat på flertalet rum: hall (frysbox och fristående garderob lämnas kvar), skrubb under trappan, matförråd (väggfasta hyllor lämnas kvar), verkstad (inredning i form av bänk och hyllor lämnas kvar), tvättrum (tvättmaskin från 2018 och rostfri ho lämnas kvar), pannrum med möjlighet till dusch (tvättlinor, 3 st trösklar, säckar med tösalt, järnsulfat och gödning till gräsmattan samt radiator på hjul lämnas kvar) samt rum som tidigare använts som sovrum. I källarplan finns även garage med manuella portar. Källarplan har till största delen betonggolv och till största delen betongväggar med puts.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Luft- vattenvärmepump -11
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 10/2/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
73 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas och 2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor -01
Fastighetsbeteckning
Tormestorp 1:73
Övrigt
2018 - Tvättmaskin
2011 - Luft- vattenvärmpump
2001 - Takpannor, underlagspapp och läkt
Övriga byggnader
På trädgården finns plåtskjul med diverse trädgårdsredskap och jord som lämnas kvar.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 23,092 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 2,501
Uppvärming
SEK 14,690
Renhållning
SEK 3,297
Försäkring
SEK 2,604
Beräknat antal personer
1
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
SEK 659,000
Byggnadsvärde
SEK 421,000
Summa pantbrev
SEK 47,300
Tomt
Areal
1015 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
På trädgården finns plåtskjul med diverse trädgårdsredskap och jord som lämnas kvar. Bredvid finns även en kompost, kompostgaller och vattentunna som lämnas kvar. I trädgården finns även mattställning samt tvättlinor som lämnas kvar till köparens förfogande.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp

Karta

Tormestorp TORMESTORP

Fläckebäcksvägen 13

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg