230
MED2116B1944706460E95BE0FAF393DF4BA

Högst upp i huset med balkong i insynsskyddat västerläge!

Boka visning

Hägernäs, TÄBY

Radarvägen 14

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,839 inkl värme, vatten, el, TV, bredband, förråd, hushållsel (schablon). Elen är inräknad med 120 kronor i månaden. Avräkning görs varje år. Basutbud av TV-kanaler från ComHem ingår i avgiften. Likaså bredband från ComHem.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59.5 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer02066
Byggår1960

Accepterat pris: SEK 2,550,000

Ansvarig mäklare

Visningar

23
June | Wednesday
Kl 17:30 - 18:00

Accepterat pris.
Nu finns en 2:a med ett jättefint läge högst upp i huset på 5:e våningen. Insynsskyddad med utsikt över trädtopparna och med stor inglasad balkong med eftermiddags-/kvällssol. Ultimat planlösning och bra med förvaring i klädkammare, garderob och förråd. Ljusa ytskikt och en generöst tilltagen och nyrenoverad hall (maj 2021).
Bra förening med bergvärme där till och med hushållsel ingår i avgiften! Bra och kostnadsfria parkeringsmöjligheter, förråd och tvättstuga i källaren. Goda kommunikationer med Roslagsbanan inom 200 m och flertalet bussar inom en kort promenadväg. Hägernäs centrum ligger runt knuten med bland annat mataffär. Skavlötens friluftsområde, Rönninge by och Stora Värtan inom 500 m samt en kort bilfärd till Arninge centrum som nu byggs ut rejält och Täby centrum med allt ifrån bio till klädbutiker och restauranger.
Välkommen att anmäla dig till visningen på mäklarens hemsida!

Om området

Hägernäs består av höghus fördelat på flera bostadsrättsföreningar. Närheten till friluftsområdet kring Rönningesjön och Rönningeby är ett stort plus för de boende. 4 H gården Rönninge by är välbesökt, framför allt vid midsommarfirandet och vid julmarknaderna. Även Stora Värtan nås på några minuters gångväg. Täby kommun håller på att ta fram en plan för upprustning av områdets gemensamma ytor exempelvis, gångvägar, lekplatser och belysning. För mer information gå in under dokument och läs "Norra Hägernäs".

Kommunikation

Kommunikationerna är goda, främst genom Roslagsbanan (hållplats Hägernäs). Även flertalet bussar går från området mot Täby C och Danderyds sjukhus.

Närservice

Hägernäs har ett eget centrum med bl a mataffär och restauranger. HÄGERNÄSSKOLAN, åk 1-6, är den närmsta skolan och den ligger centralt i området. Flera friskolor finns på Hägernäs Strand området, ca 5-10 minuters gångväg från området. Närmsta högstadium är Kunskapsskolan och Bergtorpsskolan. DAGIS finns i närområdet. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se

Parkering

Fri parkering ute på gatan förutom de dagar det är städgata.

Bilder

Välkommen till ultimata tvåan högst upp i huset!

Magiskt ljus bland trädtopparna!

Insynsskyddad balkong i väster.

Fint läge nära Roslagsbana, centrum och Värtan!

Planritningar

Planritning 2D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
59.5 kvm
Areakälla
Föreningens information
Entréhall
Rymlig entréhall som renoverades med nytt klick-golv i mörkgrått och släta, vita väggar, under maj 2021. Gott om plats för förvaring i hallmöbler och avhängning för ytterkläder.
Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Det är ett laminatgolv i ask och vitmålade släta väggar. Utgången till balkongen med fint solläge (eftermiddag, kväll) är härifrån.
Kök
Kök med de charmiga 50-tals-skåpen kvar och skafferi med ventil. Bänkskivor i laminat och rostfri diskbänk. Den maskinella utrustningen består av spis med häll och varmluftsugn, fläkt i rostfritt, kyl/frys, samt diskmaskin. På golvet är det ett laminatgolv i ask. Köket har ljus från ett fönster och plats för matbord där du har vacker utsikt över baksidan och trädtopparna.
Sovrum
Rymligt sovrum med laminatgolv i bok och målade släta väggar med fondtapet i beige nyans. Ljus från ett fönster i väster samt förvaring i en vit dubbelgarderob.
Badrum
Stambytt badrum från 2006 utfört i föreningens regi med helkaklade väggar och klinkers med golvvärme på golvet. Inredningen består av toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt duschhörna med vikdörrar i klarglas. Badrummet är förberett för installation av tvättmaskin med framdragna vattenledningar och el.
Klädkammare
Klädkammare i praktisk anslutning till entréhallen. Den är inredd med hyllor och klädstänger. Det är ett laminatgolv och målade väggar.
Förråd 1
Det finns ett källarförråd om ca 4 kvm som hör till lägenheten och ingår i avgiften.
Förråd 2
Det finns ett "matkällarförråd" om ca 1 kvm i källaren. Det hör till lägenheten och ingår i avgiften.
Tv och Bredband
Basutbud av TV-kanaler från ComHem ingår i avgiften. Likaså bredband från ComHem.
Uteplats
Inglasad balkong med partier som är öppningsbara. Sol från eftermiddag till kväll.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Pris
SEK 2,550,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,839 inkl värme, vatten, el, TV, bredband, förråd, hushållsel (schablon). Elen är inräknad med 120 kronor i månaden. Avräkning görs varje år. Basutbud av TV-kanaler från ComHem ingår i avgiften. Likaså bredband från ComHem.
Andel i föreningen
0.87935 %
Andel av årsavgiften
0.8795 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Bergvärme + frånluftsvärmepump
Ventilation
Återvinning av frånluft
Energideklaration
Ej utförd 12/17/2008
Energiprestanda
57 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Genomgående nya radiatorer från 2019.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
FÖRRÅD 1: Är ca 4 kvm och finns i källaren. Det hör till lägenheten och ingår i avgiften.

FÖRRÅD 2: Är ca 1 kvm (typ matkällarförråd) och finns i källaren. Det hör till lägenheten och ingår i avgiften.

I källaren finns förutom två tvättrum också cykelförråd.

TV/BREDBAND: Basutbud av TV-kanaler från ComHem ingår i avgiften. Likaså bredband från ComHem.
Förening
Namn
Brf Radarvägen
Om föreningen
Föreningen består av 3 st 5-våningshus med adresser Radarvägen 12, 14 och 16. Radarvägen 12 byggdes 1959, Radarvägen 14 1960 och Radarvägen 16 1961. Det finns totalt 108 bostadsrätter samt 3 lokaler. Bostadsrätterna fördelas enligt följande: 3 st 1:or, 69 st 2:or och 36 st 3:or. Totalarea är 7.091 kvm, vara 6.953 kvm utgör bostadsrättsarea och 138 kvm lokalarea enligt taxeringsuppgifter.

TV: Basutbud av kanaler från ComHem ingår i avgiften.

BREDBAND: Bredband från ComHem ingår i avgiften. Hastigheten är 100 mbit. Det går att öka hastigheten upp till 1000 mbit men då sluter man själv avtal med ComHem.

TVÄTTSTUGOR: Det finns 2 tvättstugor i källaren i huset på Radarvägen 14 som alla i föreningen har tillgång till. Den ena tvättstugan har 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och ett torkrum. Den andra har 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. Dessutom finns ett mangelrum,

CYKELFÖRRÅD: Finns i källaren.

GRILLPLATS: finns.

UPPVÄRMNING: Bergvärme (2006) + frånluftsvärmepump

VENTILATION: Frånluft med återvinning

SLUTFÖRDA STÖRRE RENOVERINGAR:

- 2019 Byte av radiatorer
- 2018 Renovering av yttertak
- 2017 Nytt inpasseringssystem i entréerna samt bokningssystem för tvättstugorna
-2017 Renovering av hissar
- 2006 Totalrenovering badrum med bl a stambyte
- 2006 Inglasning balkonger
- 2006 Elstambyte delar av systemet
- 2006 Renovering av balkonger med inglasning
- 2005-2006 Installation av bergvärme
- 2005 - 2006 Installation av frånluftsvärmeåtervinning och nya takfläktar
- 2005 Elstambyte, delar av systemet
- 1998 Byte av fönster och balkongdörrar


ÖVRIGA BRF-AVGIFTER: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen om 1.190 kr (per 2021-03) och en pantsättningsavgift av pantsättaren om 476 kr (2021-03).
HEMSIDA: www.sbc.se/radarvagen
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar.
Överlåtelseavgift
SEK 1,190
Pantsättningsavgift
SEK 476

Karta

Hägernäs TÄBY

Radarvägen 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg