Hägernäs, Täby


Utgångspris: SEK 2,195,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Välplanerad tvåa utan insyn i centrala Hägernäs!

På våning 6 hittar du denna lägenhet som nu väntar ny ägare.
Här erbjuds ett rejält sovrum med garderobsutrymme, rymligt vardagsrum med anslutande balkong i soligt söderläge med sjöglimt, kök i modern stil samt stambytt (-08) badrum.

Här bor du i direkt närhet till roslagsbanan, busshållplatser, butiker & restauranger.
Stabil förening med låga avgifter och som gjort löpande renoveringar under åren.

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av privatvisning!

Om området

Hägernäs består av höghus fördelat på flera bostadsrättsföreningar. Närheten till friluftsområdet kring Rönningesjön och Rönningeby är ett stort plus för de boende. 4 H gården Rönninge by är välbesökt, framför allt vid midsommarfirandet och vid julmarknaderna. Även Stora Värtan nås på några minuters gångväg. Täby kommun håller på att ta fram en plan för upprustning av områdets gemensamma ytor exempelvis, gångvägar, lekplatser och belysning. För mer information gå in under dokument och läs "Norra Hägernäs".

Kommunikation

Kommunikationerna är goda, främst genom Roslagsbanan (hållplats Hägernäs). Även flertalet bussar går från området mot Täby C och Danderyds sjukhus.

Närservice

Hägernäs har ett eget centrum med bl a mataffär och restauranger. HÄGERNÄSSKOLAN, åk 1-6, är den närmsta skolan och den ligger centralt i området. Flera friskolor finns på Hägernäs Strand området, ca 5-10 minuters gångväg från området. Närmsta högstadium är Kunskapsskolan och Bergtorpsskolan. DAGIS finns i närområdet. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,658 Inkl. värme, VA, förråd, kabel-TV, sophantering
Antal rum2 rok
Boarea58 kvm

Alla bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg