190

Hägernäs, Täby


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Yteffektiv och trendig enrummare i Hägernäs med sjöutsikt över Rönningesjön!
På våning 6 finns denna lägenhet som nu ska byta ägare. Här finns allt du kan behöva i en minimalistisk form. Plats för både loftsäng och soffgrupp, kök med moderna vitvaror, badrum stambytt -11, slipat & målat golv -17 samt klädkammare med förvånansvärt mycket plats.

Välsköten och ekonomiskt stark förening där man installerat både bergvärme och fiber. Alla medlemmar har tillgång till takvåningen som går hela vägen runt byggnaden och där ni får utsikt mot Rönningesjön och Lilla Värtan. Helt klart något utöver det vanliga.

I närhet till allt som kan behövas. Buss, nattbuss, roslagsbanan, Hägernäs strand och Hägernäs Centrum med pizzeria, Ica, Sushi, Ellies Kök & Bar samt matbutik. På ca 20 minuters gångavstånd finns även Rönninge Gård med bl.a. hästar för ridning, grisar, getter, kaniner och höns.

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av privatvisning!

Om området

Hägernäs består av höghus fördelat på flera bostadsrättsföreningar. Närheten till friluftsområdet kring Rönningesjön och Rönningeby är ett stort plus för de boende. 4 H gården Rönninge by är välbesökt, framför allt vid midsommarfirandet och vid julmarknaderna. Även Stora Värtan nås på några minuters gångväg. Täby kommun håller på att ta fram en plan för upprustning av områdets gemensamma ytor exempelvis, gångvägar, lekplatser och belysning. För mer information gå in under dokument och läs "Norra Hägernäs".

Kommunikation

Kommunikationerna är goda, främst genom Roslagsbanan (hållplats Hägernäs). Även flertalet bussar går från området mot Täby C och Danderyds sjukhus.

Närservice

Hägernäs har ett eget centrum med bl a mataffär och restauranger. HÄGERNÄSSKOLAN, åk 1-6, är den närmsta skolan och den ligger centralt i området. Flera friskolor finns på Hägernäs Strand området, ca 5-10 minuters gångväg från området. Närmsta högstadium är Kunskapsskolan och Bergtorpsskolan. Dagis finns i närområdet. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,345 Inkl. värme, VA, förråd, sophantering samt rätt till parkeringsplats i länga.
Antal rum1 rok
Boarea25 kvm

Bilder

Radarvägen 9, 6tr

Utsikt från fönstret mot Rönningesjön

Badrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg