190
MED9CCDDA9923A14E608A6B84602B9412C5

Såld!

Gribbylund, TÄBY

Missionsvägen 7


Såld!
Slutpris: SEK 1,700,000

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna smått unika 1:a om 41 kvm som erbjuder både en generös uteplats samt trädgård tack vare sitt gavelläge på Missionsvägen 7. Här bor man i ett tryggt och stillsamt område med bra grannsamverkan. Lägenheten är i genomgående gott skick och den väl genomtänkta planlösningen ger stora och öppna ytor.

Om området

Gribbylund är ett område som huvudsakligen blev bebyggt under 1990-talet. Utmärkande för området är närheten till Rönningesjön med bl a 2 st utomhusbad - Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan och badet vid Skavlötens friluftsgård som ligger på Rönninge sjöns nordöstra sida. Strandpromenaden på ca 6-7 km runt sjön är mycket använd. Vintertid plogas skridskobana och spår för längdskidor upp på Sjön. 4 H gården Rönningeby - även den på Rönningesjöns östra sida - är ett populärt utflyktsmål med bl a midsommarfirande och julmarknader.

Kommunikation

Området är mycket välförsett med BUSSAR. Busslinjer finns till Danderyds Sjukhus, Roslags Näsby, Täby C, Arninge, Täby Kyrkby, Vallentuna, Kista, Upplands Väsby samt nattbuss från Odenplan. Hållplatser finns på Armévägen/Furuvägen (605,609), Bergtorpsvägen (610, 684), Gribbylundsvägen (615, 695) och vid Löttingelund (524).

Närservice

GRIBBYLUNDS CENTRUM ligger i mitten av Gribbylund och har nyligen upprustats. Här finns mataffärer, restauranger m.m. Det finns flera SKOLOR i Gribbylund. I norra delen ligger Löttingelundsskolan åk 0-5, i den västra delen finns Myrängsskolan åk 0-5, samt i centrala Gribbylund finns Gribby Gårdsskolan åk 0-9.
BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd med flera dagis i närområdet. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,760 inkl p.plats med motorvärmare, förråd, sophämtning , snöröjning (Vid aktivt deltagande på aktivitets/städdag 2ggr/år får man dra av 300 kr på månadsavgiften)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea41.4 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer561
Driftskostnad1,741 kr/månad

Bilder

Fasad

Entré

Allrum

Allrum

Kök/Matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning

ENTRÈ
Entré med avhängningsmöjligheter direkt till höger och två stora garderober direkt till vänster. Golv i mörk laminat samt ljusa väggar.

KÖK & MATPLATS
Väl tilltaget kök med rum för matplats. I köket finner du spis, fläkt, kyl/frys samt värmepannan. Vita skåpluckor med mörka köksbänkar samt ljusgrått kakel ovan.

BADRUM
Modernt och fräscht badrum med golvvärme där golvet är i mörk klinker samt väggar i mörk och ljus kakel. Dusch med infällbara glasväggar, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

ALLRUM
Stort och luftigt allrum med stora fönsterpartier samt anslutning till uteplatsen. Golv i mörk laminat och vita väggar.

UTEPLATS
Generös uteplats där du får plats med en soffgrupp och grill om så önskas. Här har du även en trädgård som löper längs med hela entrésidan av lägenheten som kan utnyttjas på en rad olika sätt beroende på önskemål.

FÖRRÅD
Lägenheten har ett eget förråd i en separat byggnad som är märkt med lägenhetsnumret.

PARKERING
På Missionsvägen har lägenheterna en tillhörande P-plats med elstolpe (med timerfunktion).
Antal rum
1 rum
Boarea
41.4 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 1
Avgift
SEK 2,760 inkl p.plats med motorvärmare, förråd, sophämtning , snöröjning (Vid aktivt deltagande på aktivitets/städdag 2ggr/år får man dra av 300 kr på månadsavgiften)
Driftskostnad
SEK 20,892 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 16,992
VA
SEK 2,004
Försäkring
SEK 1,896
Beräknat antal personer
1
Kommentar
ComHem har säljaren 712 kr/månad (8544 kr/år)
Andel i föreningen
1.62017 %
Andel av årsavgiften
1.62017 %
Byggnad
Förening
Namn
Brf Södra Stenhagen
Om föreningen
Brf Södra Stenhagen består av 64 radhus/lägenheter fördelade på 2 områden. Det södra med 38 och det norra med 26. Anledning till uppdelning i två områden är att dessa områden har olika typ av finansiering. Det södra finansierades med statliga lån, medan det norra var frifinansierat. Detta medför att driftkostnader fördelas per kvm inom hela området, medans kapitalkostnader hänförs på respektive område.

Förråd: Finns i separat förrådsbyggnad. Dessa är märkta med lägenhetsnummer.

Värmesystemet. Varje lägenhet har sin separat värmeanläggning med egen elpanna sammanbyggd med varmvattenberedaren placerad i tvättutrymme eller för 1:orna i köket.

Ventilationssystemet är av typen frånluft med återvinning via värmeväxlare. Det innebär att evakueringen kräver en egen fläkt i VP (Värmepanna). Ventilationsanläggningen ska alltid vara i drift.
Antal lägenheter
64
Parkering
Lägenheterna har en tillhörande P-plats med elstolpe (med timerfunktion).

Karta

Gribbylund TÄBY

Missionsvägen 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg