MED08FE2A1EE12249C8904B00A36EE29CEA

Råsunda, Solna

Backvägen 7, 2 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,362 inkl. Värme, VA & Kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea98 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer17:11
Byggår1955

Utgångspris: SEK 6,500,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

4:a med uthyrningsdel i en grön oas med närhet till Råsundas sekelskiftes-charm, Råstasjöns naturreservat samt Arenastadens moderna puls! 2 badrum som totalrenoverades 2012 med spotlights och moderna materialval samt en extra wc! 2019 totalrenoverades övriga delar av bostaden med ett nytt glänsande vitt kök samt fullutrustad maskinpark. En matplats i köket för vardagen samt en stor matplats i vardagsrummet för festliga tillställningar i öppen planlösning mot vardagsrummet och den öppna spisen. Hyr ut ett rum med egen ingång och ett eget badrum samt kök, så kan du bo riktigt billigt eller kanske till och med gratis!

Om området

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Övrigt

Solna stad växer och nu byggs kommunen ihop med Vasastaden och därmed också Stockholms innerstad. Nya Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger inom några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
RENOVERINGAR
2019 Kök med nya stommar och luckor.
2019 Nya golv och vitmålade väggar.
2012 Ny 3-fas el med nya elskåp med jordfelsbrytare och automatsäkringar.
2012 Samtliga våtutrymmen renoverades.
Antal rum
4 rum
Boarea
98 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
I entrén ligger ett grått klinkergolv och väggarna är vitmålade. Direkt vid entrén finns en renoverad wc från 2012 med neutrala materialval. WC:n är utrustad med spotlightbelysning, wc, handfat med vitt kommodskåp samt matchande spegelskåp. Längre in i hallen övergår golvet till ekparkett och här finns gott om avhängningsmöjligheter i en platsbyggd garderob med vita skjutdörrar samt en spegelskjutdörr. Säkerhetsdörr.
Kök
Nytt kök från 2019 med vita skåpsluckor och svart kakel samt bänkskiva som ger snygga kontraster. Rostfria vitvaror i form av full size kyl och frys samt inbyggd varmluftsugn och microvågsugn i ergonomisk och barnvänlig höjd. Här finns även spishäll, inbyggd diskmaskin, dubbel diskho med avrinningsyta samt flertalet eluttag och belysning vid arbetsytorna. Vitmålade väggar och klinkergolv i grått. Matplats för vardagsmiddagarna som kompletteras med en stor matplats i vardagsrummet som ligger i nära anslutning till köket.
Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med balkongdörr och fönsterparti i charmig och tidstypisk 50-tals stil. Parkettgolv och vitmålade väggar samt en öppen spis som ger en hög mysfaktor (ej eldningsbar). Utgång till balkongen i svalt österläge mot den grönskande Backvägen som är en lugn återvändsgata.
Duschrum / Tvättstuga
Modernt badrum från 2012 med golvvärme samt spotlightbelysning. Badrummet är utrustat med ett praktiskt vädringsfönster, wc, duschplats med glasvägg, tvättmaskin, handfat med underskåp samt ett stort spegelskåp med spotlightbelysning.
Sovrum 2
Stort sovrum med fönster i 2 väderstreck samt en platsbyggd garderob. Ekparkett och vitmålade väggar.
Sovrum 3
Master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord på vardera sida. Även här finns en stor platsbyggd garderob. Parkettgolv och vitmålade väggar.
UTHYRNINGSDEL
Praktiskt uthyrningsdel om ca 20 kvm med egen ingång, eget duschrum samt ett eget pentrykök.
Hall
Stor och rymlig hall med slitstarkt klinkergolv i grått samt vitmålade väggar. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och 2 platsbyggda garderober. Här finns även ett pentrykök med diskho, kylskåp samt 2 spisplattor och ett överskåp.
Duschrum / WC
Duschrum med allt du behöver: duschplats, wc samt handfat. Klinkergolv och helkaklade väggar samt spotlightbelysning.
Sovrum 1 / Uthyrningsrum
Charmig 50-talsparkett som slipades och lackades 2012 samt vitmålade väggar och ett stort fönsterparti i österläge. Här finns gott om plats för en större säng, matbord invid fönstret samt mindre soffa.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 6, hiss finns
Pris
SEK 6,500,000 Utgångspris
Avgift
SEK 5,362 inkl. Värme, VA & Kabel-TV
Andel i föreningen
4.512 %
Andel av årsavgiften
4.298 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1955
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 6/8/2017
Energiklass
D
Energiprestanda
187 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Lövdalen 2
Om föreningen
Föreningen är en äkta förening som bildades den 10 maj 2017. Föreningen äger marken. Lån per kvm är 13.624kr/kvm enligt årsredovisning 2019. Det finns för närvarande 6 hyreslägenheter i fastigheten. Detta är dolda tillgångar som kommer att stärka föreningens ekonomi i framtiden när de ombildas till bostadsrätter.

Under 2020 sålde föreningen vindsutrymmen och källarutrymmen till en entrepenör som byggt om ytan till 6 nya bostäder. Under året 2020 kommer dessa att upplåtas till nya ägare och öka föreningens årliga intäkter. Försäljningsintäkterna för råytorna avser föreningen att amortera ner lånen med. Beslut tas på årsstämman hur de nya medlen ska disponeras.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
38
Varav hyreslägenheter
6
Tv och bredband
Kabel-tv via Comhem.
Bredband via Comhem
Separat avtal tecknas för varje lägenhet
Parkering
6 garageplatser som för nuvarande är uthyrda, 1500kr/mån. 4 uteplatser finns som i dagsläget är uthyrda.
Boendeparkering i Solna, 1000kr/3 mån.
Renoveringar
Balkonger, takterrass och balkongräcken renoverades 2015
Nya termostater till radiatorerna monterades 2014
Undercentral för fjärrvärme utbytt 2014
Fasadens putsade yta bättrad 2008
Två avloppstammar är relinade
Föreningen tillämpar relining efter behov, ej aktuellt med stambyte.
Hissen renoverades 1993
Övrigt
Tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum finns i huset. Alla lägenheter har ett källarförråd.

Karta

Råsunda Solna

Backvägen 7, 2 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg