190
MED3C8EF48C370C441CB5900E4A76A2AD13

Stilfull 2:a med vindskaraktär!

Kommande®

Sundbyberg, Sundbyberg


Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

VINDSLÄGENHET - STILRENT KÖK - HÖGKLASSIGT BOENDE

*RING FÖR VISNING - AV SÄLJAREN ACCEPTERAT FÖRSÄLJNINGSPRIS!*

Välkommen in i denna ljusa dröm med vindskaraktär - genomgående gråa och vita toner som möter varann och ger rätt karaktär åt detta fina boende. Högst upp i huset på central gata i Sundbyberg finner ni detta stilfulla hem som genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och ett stilrent boende enda ut i fingerspetsarna.

Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, genomgående ljusa väggar och ljusa fina golv. Direkt när ni kliver in så slås ni av det smakfullt renoverade köket. Ett modernt kök i grått med väl tilltagna ytor för att tillreda middagen på. Slå er ner vid den snygga och praktiska köksön för en tidig frukost med rykande hett morgonkaffe, eller varför inte för fredagens första drink efter en lång arbetsvecka. Vidare från köket så knyts de sociala ytorna samman via en passage som också erbjuder ordnad förvaring. Ett vardagsrum med matsalsdel som fullkomligt badar i ljus tack varje flertalet fönster i i takkupor och ett härligt gavelläge. Badrummet är helkaklat med dusch. Utöver detta finns ett trivsamt sovrum med plats för stor dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob.

Föreningens fastighet är välskött och har en mycket god ekonomi. Föreningen består av 42 lägenheter varav 4 hyresrätter (dold tillgång).

Läget kan inte bli bättre! Kommunikationsmässigt så ligger lägenheten utmärkt till. På kort avstånd nås Duvbos tunnelbana (ca 12 min till T-centralen) och på några minuter bort ligger Sundbybergs centrum med pendeltåg (endast 9 min till Stockholms central), fjärrtåg, Tvärbana samt bussar samt flygbuss till Arlanda.

På promenadavstånd nås Sturegatans köpstråk och Signalfabrikens köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger, caféer, service mm. Populära promenadstråk kring Lötsjön och Råstasjön finns på bekvämt avstånd från lägenheten. Lummig omgivning med stora gräsytor på Golfängarna som bäddar in promenadstråken.

För mer information är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Ylva Gauffin 070 418 00 11!

Om området

Sundbybergs stadskärna med all sin charm, sina butiker, restauranger och goda kommunikationer är endast 7 minuters promenad bort över Lilla Alby. Elverket har ett fantastiskt bra kommunikationsläge med närhet till bussar, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Möjligheten finns även att ta sig in till Stockholm City via en cykeltur på ca 20 minuter utefter strandpromenaden in till Stockholm.

Kommunikation

Närhet till tvärbanan som går sträckan Hammarby Sjöstad-Solna station. Inom ca 5 min gångpromenad finns pendeltåg och tunnelbana.

Närservice

Här finner du allt från bra matvarubutiker runt hörnen till systembolag, träning med Sats. Mycket bra restauranger och populära Signalfabriken där du finner det mesta.

Parkering

Boendeparkering finns i närheten.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,648 Multimediakostnad på 160kr/mån tillkommer utöver avgiften.
Antal rum2 rok
Boarea51 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Takfönster ger vindskaraktär åt lägenheten

Vy från köket mot sovrum

Fint kök i gråton med köksö

Vy från sovrum in till kök

Fin passage/innerhall som knyter samman kök och matsalsdelen i vardagsrummet

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg