Hallonbergen, Sundbyberg


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Accepterat pris!
Kontakta mäklaren för privat visning

Välkomna till Bergshöjden 46

- Värme, hushållsel, vatten ingår i avgiften!
- Genomgående ekparkett i hela bostaden 2018
- Nymålat 2018
- Inglasad & insynsskyddad balkong med utsikt
- Garage under huset.
- Bra planlösning med öppna sällskapsytor
- Yteffektivt kök med bra förvaring
- Närhet till kommunikationer och natur.
- 12 minuter till city!

Varmt välkomna till denna stora 2:a om ca: 69 kvm på andra våningen i huset med inglasad balkong. Väldigt bra planerad bostad med stora sällskapsytor, rymliga sovrum och goda förvaringsmöjligheter. I avgiften ingår ELEN. Parkeringsplats finns i garaget med cirka 250 platser under gården! Fastigheten är belägen i ett trevligt och efterfrågat läge med närhet till naturstråk, kolonilottsområde samt promenadavstånd till såväl handel som T-bana och buss. Föreningen är även välskött och har en god ekonomi.

Kontakta Mäklaren för mer information:

Siyar Hamidanoglu 0707-514347

Om området

Hallonbergen är en lugn stadsdel i Sundbyberg som präglas av grönska och kultur. Här finns många fina promenadstråk och utsiktsplatser. Området är beläget mellan Råsta- och Lötsjön. Det är nära till Igelbäckens naturreservat med skog, grillplatser, träningsspår, utegym och fotbollsplan. För den sportintresserade finns Hallonbergsens sporthall, de erbjuder bl.a. basket, handboll, skytte, innebandy och bordtennis. Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia är inom promenadavstånd.

Kommunikation

Hallonbergens kommunikationer är utmärkta. Med tunnelbanans blåa linje åker du från T-centralen till Hallonbergen Centrum på endast 13 minuter. Med buss 506 som går bl. a till Sundbybergs centrum, här kan du väja både tunnelbana och pendeltåg samt flertalet bussar och nu även tvärbanan. Från Sundbybergs station tar det om 12 minuter med tunnelbanan och 8 min med pendeltåget in till Stockholms central. Bussar * 118 Vällingby-Hallonbergen-Vällingby * 504 Sundbyberg station-Hallonbergen-Rissne * 506 Karolinska sjukhuset-Hallonbergen-Karolinska sjukhuset * 540 Universitetet -Hallonbergen-Tensta Centrum * 197 Nattbuss Vällingby-Hallonbergen- Vällingby * 199 Nattbuss Stockholm -Hallonbergen-Sollentuna station

Närservice

Tvärs över gatan finns ett närköp och i Hallonbergens centrum finns butiker, restauranger och allmän service så som; apotek, tandläkare och vårdcentral.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,228 inkl värme, VA och kabel-TV, el
Antal rum2 rok
Boarea68.8 kvm

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats

Köket

Sovrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg