190
MED27C8A6AE12254AA39C751313803D4A49

Suverän 1:a med plats för det mesta!

Såld!

Lilla Alby, Sundbyberg

Albygatan 117, 1tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,110,000

Ansvarig mäklare

Utmärkt 1:a med optimal planlösning och funktion. Här ryms både soffa, matbord och bred säng i avskild sovalkov. Mycket fräscht stambytt badrum. Populär förening med många hyresrätter kvar. Juridisk person tillåts! Suveränt läge granne med flera restauranger och nära T-bana och all service vid Sundbyberg C.

Om området

Lilla Alby ligger centralt i Sundbybergs södra hörn. Här har du nära till tunnelbana, pendeltåg och bussar 1-10minuter bort. Trots detta har Lilla Alby Bällstaån med dess vackra strandpromenad.

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,508 inkl värme, VA och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea27 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer402
Byggår1960
Driftskostnad320 kr/månad

Bilder

Rum med god funktion

Matplats vid fönster

Rymligt och lättmöblerat rum

Rum mot hall

Separat sovalkov

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Ljus hall med en dubbelgarderob och en enkelgarderob. Mycket praktiska med överskåp möjliggör ordentlig förvaring. Här finns även plats för separat byrå. Säkerhetsdörr med vit insida. I hallen finns både automatsäkringar och uttag för Sundbyberg stadsnät.

WC/dusch: Med ingång från hallen finns ett mycket smakfullt och stambytt (år 2007) badrum. Ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. WC, handfat, badkar, handdukstork och två rymliga och praktiska golvskåp för god förvaring.

Rum: Otroligt yteffektivt och välplanerat rum som rymmer det mesta. Vad sägs om plats både för bred säng i separat sovalkov, rejäl hörnsoffa samt matbord för 4 personer? Stort och ljudeffektivt fönster mot baksida.

Kokvrå: Mysig kokvrå med svart mosaik och turkos fondvägg. Vita skåpluckor med rostfria beslag. Spis med tre plattor, rund diskho och kombinerad kyl och frys. Smart monterade vita hyllor, knivmagnet och krokar för köksredskap kvarlämnas om köparen vill! Litet fönster underlättar vädringen.

Genomgående i lägenheten ligger ett ekparkettgolv och det är ljusa målade väggar. Till lägenheten hör ett källarförråd.
Antal rum
1 rum
Boarea
27 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4
Avgift
SEK 1,508 inkl värme, VA och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 3,840 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,640
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.32564 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 10/24/2008
Energiprestanda
152 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Sjöboden
Om föreningen
Föreningen består av totalt 133 st lägenheter och 15 st lokaler med adress Trädgårdsgatan 19-23 och Albygatan 117-119. Av lägenheterna är 118 st bostadsrätter och 15 st hyresrätter. I föreningen finns även 86 st p-platser och 42 st garageplatser. I källaren i varje hus finns fräscha bokningsbara tvättstugor. Där finns även förråd till lägenheterna och cykelförråd. Barnvagnsförråd finns vid entréplan. På baksidan av Albygatan 117 finns en trädäckad uteplats med grillmöjlighet. Idealisk för en trevlig middag på sommaren. Föreningen har även en festlokal och en relax med bastu i källaren till Trädgårdsgatan 21 som kan bokas. Det finns även ett gym som man kan få tillgång till mot en årsavgift. Föreningen har mycket stark ekonomi med låg belåning och hyresrätterna är en mycket positiv dold tillgång. Föreningen förvärvade fastigheten under år 2004. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet samt en pantsättningsavgift om 1% av basbeloppet. Föreningen accepterar juridisk person samt delat ägande mellan privatpersoner t.ex för förälder och barn. Föreningen har en informativ hemsida, www.brfsjoboden.se

Föreningen har ett mycket attraktivt läge vid Sundbybergs strand. I direkt anslutning finns närservice som flera restauranger, caféer och bank och endast några hundra meter bort finns T-bana Solna Strand. Precis nedanför huset finns den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till city längs med Ulvsundasjön. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. På kort avstånd nås Sundbybergs centrum med all service och mycket goda kommunikationer. Här finns både fjärrtåg, pendeltåg, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter.

Karta

Lilla Alby Sundbyberg

Albygatan 117, 1tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg