190
MED7948F3B60068431F88BE88C4702A4C15

Såld!

Järvastaden , SOLNA

Järva Skjutbaneväg 56


Såld!
Slutpris: SEK 2,735,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Intill Igelbäckens naturreservat och endast 10 minuter från city hittar du denna smakfulla 2:a med genomgående hög standard.
Stor uteplats med plats för sittgrupp, grill och växter med kvällssol. Välkomna till ett boende att bli förälskad i!

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidor. Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark och Spegeldammsparken. I Mulle Mecksparken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats och ICA (ska byggas ut med postservice) finns i närheten. Solna Centrum ligger ca 3 km bort med ca 120 stycken butiker och restauranger. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.se

Kommunikation

Precis i området går buss 505 och 540. 505 går från Järvastaden till Solna Centrum och buss 540 går via Bergshamra till Universitetet samt till Hallonbergen. I både Bergshamra och Hallonbergen finns tunnelbana. Nattbussar går från både Odenplan och Fridhemsplan ända till Bagartorp. Pendeltåg från Ulriksdal till Stockholms city tar ca 10 min.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,972 inkl. värme, kallvatten, kabelTV (bas)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea66 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer261104
Byggår2012
Driftskostnad626 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ljus och trevlig bostad som tar till vara på ytorna på ett optimalt sätt. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och fördelar sig enligt följande:

Hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt god förvaring i garderober, väggarna i vitt.

Snyggt badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Klinker i grå ton samt kaklade väggar i vitt.

Snyggt kök i stilren design med vita luckor, bänkskiva av laminat och vitt kakel ovan bänkytorna. Köket har all utrustning man kan tänkas behöva, såsom kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll med ugn, samt inbyggd micro. Här finns plats för en ordentlig matplats för stora sällskap och från köket når man den stora härliga uteplatsen med sol på eftermiddagen.

I öppen anslutning till köket ligger vardagsrummet med generöst fönsterparti som ger ett slående ljusinsläpp och bidrar till den luftiga känslan. Vitmålade väggar.

Med lugnt gårdsläge ligger sovrummet som har plats för dubbelsäng. Här finns plats för ytterligare förvaring.

Välkomna till ert nästa boende!
Antal rum
2 rum
Boarea
66 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 2,972 inkl. värme, kallvatten, kabelTV (bas)
Driftskostnad
SEK 7,512 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
VA
SEK 1,392
Övrigt
SEK 2,520
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
1.13 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Förening
Namn
Brf Nattsländan i Järvastaden
Om föreningen
Brf Nattsländan i Järvastaden består av 72 st bostadsrätter om 2 rok - 4 rok med adress Järva Skjutbaneväg 56-62. I huset finns en gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och lägenhetsförråd. Föreningen har två behållare för hushållssopor och övrigt avfall hänvisas till kommunens återvinningsstationer. Föreningen har 72 stycken garageplatser och 20 mc-platser som föreningens medlemmar kan hyra. Alla hissar i föreningen har anslutning till garageplanet. Garageplats kostar för närvarande 1331 kr/mån och det finns per 2016-05-12 lediga platser. Bredband, TV och telefoni (s.k. Triple Play) levereras från Bredbandsbolaget. Föreningen har ett kollektivt elavtal och i varje lägenhet finns en gruppcentral monterad med automatsäkringar och jordfelsbrytare samt separat elmätare. Varje lägenhet betalar varje månad för en förutbestämd schablonförbrukning och årligen görs en avstämning av faktisk elförbrukning och betald schablonförbrukning där mellanskillnaden debiteras eller krediteras lägenhetsinnehavaren. I lägenheten finns även en separat varmvattenmätare och varmvattnet betalas efter verklig förbrukning. Köparen bekostar överlåtelseavgift om ca 1100 kr och pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

Brf Nattsländan i Järvastaden har ett mycket bra läge i Järvastaden med kort cykelavstånd till Friends Arena och Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. I Järvastaden är även naturen ett självklart inslag då Igelbäckens naturreservat ligger precis runt knuten. Skogspromenader och utomhuslekar blir ett avkopplande och skönt inslag i vardagen. Ursviks motionsgård (med preparerade längdskidspår vintertid) finns också i närheten och med cykel når du smidigt både Hagaparken och Brunnsviken. För de yngre Järvastadsborna blir Mulle Meck-parken med största sannolikhet favoriten. Förutom lekparken finns här bland annat basketplan, pulkabacke och skridskobana. I området finns både ICA-affär, café, restaurang och gym. På kort avstånd finns både buss 505 (Solna C-Ulriksdal-Järvastaden) och buss 540 (Hallonbergen-Ulriksdal-Bergshamra-Universitetet) som gör resan till city smidig. Som boende i Järvastaden har du även bara ca 10 minuters promenad till T-bana Hallonbergen. För den bilburne ligger Järvastaden perfekt både intill E18 och ett stenkast från E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Karta

Järvastaden SOLNA

Järva Skjutbaneväg 56

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg