190
MEDB7A544D3B9434EEB864772D79E056C03

Fantastisk utsikt!

Såld!

Åre By, Åre

Tottvägen 111 lgh 212


Såld!
Slutpris: SEK 1,350,000

Ansvarig mäklare

Fin skidåkarlägenhet i Tott House med fantastisk utsikt över Åre by. Ski in/ski out- läge till Tottliften. Gångavstånd till Åre by. Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Tott Hotell säsongen 18/19. I köpet ingår möbler och inventarier. Varmt välkommen på visning!

Om området

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Övrigt

Övrig information om Åre med omgivningar kan fås via Åre kommuns hemsida, www.are.se. Andra informativa webbsidor är www.are.cc, www.visitare.se, www.are360.com

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,963 inkl. VA, värme, el, bredband och tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea29 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer212
Byggår1979-1980
Driftskostnad60 kr/månad

Bilder

Tottvägen 111

Pentry

Sovplats

Bäddsoffa i allrum

Matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
29 kvm
Allrum med pentry
Allrum med pentry. Pentryt är utrustat med två spisplattor, diskho och kyl.
Allrummet har en dubbelsäng, en bäddsoffa och matbord med plats för fyra-fem personer.
Trägolv med fiskbensmönster och vitmålade väggar. Fantastisk fin utsikt från fönstret vid matbordet.
Badrum
Badrummet finner du direkt till vänster från hallen. Utrustat med wc, tvättställ, handdukstork och dusch. Kakel på väggarna och klinker på golvet.
Hall
Hall med avhängningsmöjlighet och två garderober. Ena garderoben har ett lås så att det går att förvara personliga saker där under uthyrningsveckorna.
Uthyrning och Förening
Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Tott hotell. För mer information se bilagor eller hör av er till Tott Hotell på 0647-15 000. Uthyrningsavtalet
är bundet till 30 april 2019 och kan då sägas upp senast 9 månader innan avtalets utgång och då upphör det 30 april 2019. Om du inte säger upp det så förlängs det med ytterligare 24 månader i taget.
För mer information om föreningen gå in på http://www.totthouse.com/.

På Tott bor du i direkt anslutning till Hotell Tott Åre och dess utbud av restaurang, gym, spa och butik.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 1,963 inkl. VA, värme, el, bredband och tv
Driftskostnad
SEK 720 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 720
Andel i föreningen
0.8241 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1979-1980
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Totten 2:67 Tott House
Om föreningen
De 105 lägenheterna är fördelade på 4 våningsplan. Brf Totten 2:67 Tott House startade sin verksamhet 2006, då fastigheten Totten 2:67 förvärvades. Tott Hotell ligger i samma byggnad som vår förening, men i en annan fastighet: Åre Tott 2:43.
Detta ingår i hyran: Vatten, värme och hushållsel. KabelTV via ComHem. Trådlöst internet.

Varje större ingrepp måste godkännas av styrelsen.

Ski in / ski out på plan 4. Tottliften utanför porten.
En liten tvättstuga på plan två och skidförråd på entréplan, för medlemmar.
Två kontorsrum för uthyrning.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
105
Tv och bredband
Tv och internet via ComHem ingår i månadsavgiften
Parkering
I föreningen finns 30 stycken garageplatser. Varje dygn kostar 30 kr. Bokas via: www.totthouse-garage.se
Renoveringar
Relining av stammarna utfördes 2017.
Hissarna byttes under 2017.
Fiber är installerat i fastigheten.
Ekonomi
Årsavgiften höjs inför 2018 med 5%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen äger själv marken.
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Åre By Åre

Tottvägen 111 lgh 212

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg