190
MED396B22C908854E12BC5EFD8F64F78A7F

Ski in/out-läge!

Såld!

Åre, Åre

Tottvägen 111


Såld!
Slutpris: SEK 2,500,000

Ansvarig mäklare

Stor etagelägenhet i populära Tott Hotell! Svit Falkbo är unik av sitt slag i föreningen med sina 71 kvm fördelade på två plan. Här får hela familjen eller kompisgänget gott om plats och det finns goda möjligheter till höga hyresintäkter. Lägenheten har moderna ytskikt och öppen planlösning. Ski in/out-läge till Tottbacken och gångavstånd in till byn. Säljs med möbler och inventarier och ligger på ett uthyrningsavtal med Tott Hotell. Varmt välkommen på visning!

Om området

Välkommen till Åre!

Åre är en fantastisk ort under hela året, även om de allra flesta reser hit under vinterhalvåret för att njuta av snö, skidåkning och "riktig" vinter.

Vinter
I Åres skidområde finns 100 nedfarter (den längsta hela 6,5 härliga kilometer) och 40 liftar. Nybörjaråkaren har fler än 50 gröna (mycket lätta) och blå (lätta) backar att välja bland. För mer erfarna skidåkare finns en hel del andra utmaningar.

Året runt
Sommaren i Åre erbjuder fiske, vandring, golf och mycket, mycket mer. Och under hösten passar många på att njuta av den höga fjälluften, plocka bär och mysa ordentligt i sitt hus.

Mat och kaffe
Det finns gott om kaféer och restauranger i Åre med omnejd. Allt från det mysiga lilla bykaféet till den lyxiga à la carte-restaurangen mitt i centrum.

Aktiviteter
Självklart handlar en vintervistelse i Åre mycket om skidåkning och andra snöaktiviteter. Men tveka inte att utforska andra upplevelser också. Och på sommarhalvåret finns det hur mycket som helst att göra på fjället, i forsen, i luften …

Shopping
Kläder, smycken, hemslöjd, sportutrustning, choklad (!) och mycket, mycket mer. När du vill ta en paus från skidåkning och andra upplevelser kan du alltid utforska shoppingen i Åre.

Kommunikation

Årebjörnen har ett väl utbyggt liftsystem, integrerat med Åres system. Här satsar man särskilt på barnfamiljerna med många aktiviteter för de minsta. I Björnenområdet finns även flera fina och välpreparerade längdskidspår (3, 5 och 10 km).

Vägbeskrivning
Det vanligaste sättet att ta sig till Åre är med bil. Resan går på fina vägar och är ca 63 mil från Stockholm och 89 mil från Göteborg. Andra möjligheter är förstås tåg (sov dig upp på nattåget) och buss. Eller så väljer du det snabbaste alternativet och flyger till Åre Östersund Airport (8 mil från Åre) eller Vaernes, Trondheim (15 mil från Åre).

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,805 inkl. värme, vatten, el, bredband, tv, sophantering
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea71 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer101
Byggår1979-1980
Driftskostnad125 kr/månad

Bilder

Tottvägen 111

Fasad

Gångbro till backen

Allrum/kök - nedre plan

Allrum - nedre plan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Väldigt trevlig lägenhet med goda chanser till höga uthyrningsintäkter. Lägenheten rymmer hela familjen eller kompisgänget. Kanonläge med närhet till byn samt skidbacke. Denna lägenhet är unik av sitt slag i huset och har renoverats i modern stil.
Antal rum
4 rum
Boarea
71 kvm
Areakälla
föreningens information
Beskrivning av lägenheten
Nedre plan:
Du kommer in i en hall med avhängnigsmöjlighet och garderob. direkt till höger från hallen finner du det första badrummet. Badrummet är inrett med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med wc, kommod, handdukstork och dusch. Fortsätter du rakt fram från hallen kommer du till ett stort allrum med kök, soffgrupp (bäddsoffa) och matplats. Köket är utrustat med två spisplattor, ugn, kyl och diskmaskin. från allrummet når du ingången till ett av lägenhetens sovrum. Sovrummet är inrett med vitmålade väggar och en våningssäng med bredare underslaf (140cm) samt en garderob.
Hela nedervåningen är inrett med ett väldigt exklusivt slitstarkt golv.

En spiraltrappa leder från matplatsen upp till övervåningen.

Övre plan:
När du kommer upp för spiraltrappan når du lägenhetens andra allrum. Allrummet är utrustat med en dubbelsäng (180cm), garderober och två fåtöljer. Till vänster från trappan finner du lägenhetens andra sovrum. Här finns en våningssäng och en garderob. Fortsätter du rakt igenom allrummet kommer du till lägenhetens andra badrum som är inrett med vitt kakel och grått klinker. Utrustat med wc, kommod och dusch. Parkettgolvet på övervåningen är slipat 2017.
Uthyrning och förening
Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Tott hotell. För mer information se bilagor eller hör av er till Tott Hotell på 0647-15 000. Uthyrningsavtalet
är bundet till 30 april 2019 och kan då sägas upp senast 9 månader innan avtalets utgång och då upphör det 30 april 2019. Om du inte säger upp det så förlängs det med ytterligare 24 månader i taget.
För mer information om föreningen gå in på http://www.totthouse.com/.

På Tott bor du i direkt anslutning till Hotell Tott Åre och dess utbud av restaurang, gym, spa och butik.
Bästa med Tott Hotell
Tott Hotell bjuder på ett helhetskoncept med sina gemensamhetsutrymmen. Vill du inte vara i skidbacken kan du ta en dag med spa, bad och gym eller sätta dig ute på den stora balkongen och njuta av utsikten över byn. Börja dagen med en härlig hotellfrukost och avsluta med en god middag på restaurangen.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 4,805 inkl. värme, vatten, el, bredband, tv, sophantering
Driftskostnad
SEK 1,500 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 1,500
Andel i föreningen
2.0176 %
Andel av årsavgiften
2.0176 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1979-1980
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk från- och tilluft m. återvinnig
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt

Förening
Namn
Brf Totten 2:67 Tott House
Om föreningen
De 105 lägenheterna är fördelade på 4 våningsplan. Brf Totten 2:67 Tott House startade sin verksamhet 2006, då fastigheten Totten 2:67 förvärvades. Tott Hotell ligger i samma byggnad som vår förening, men i en annan fastighet: Åre Tott 2:43.
Detta ingår i hyran: Vatten, värme och hushållsel. KabelTV via ComHem. Trådlöst internet.

Varje större ingrepp måste godkännas av styrelsen.

Ski in / ski out på plan 4. Tottliften utanför porten.
En liten tvättstuga på plan två och skidförråd på entréplan, för medlemmar.
Två kontorsrum för uthyrning.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
105
Tv och bredband
Tv och internet via ComHem ingår i månadsavgiften
Parkering
I föreningen finns 30 stycken garageplatser. Varje dygn kostar 30 kr. Bokas via: www.totthouse-garage.se
Renoveringar
Relining av stammarna utfördes 2017.
Hissarna byttes under 2017.
Fiber är installerat i fastigheten.
Ekonomi
Årsavgiften höjs inför 2018 med 5%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen äger själv marken.
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Åre Åre

Tottvägen 111

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg