190
MED929369B218164D3ABB656F86076E5AB3

Såld!

Linnéstaden, Göteborg

Andra Långgatan 32


Såld!
Slutpris: SEK 2,725,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna välplanerad tvåa i gemytliga Linné belägen i ett ostört läge mot den mysiga innergården. Lägenheten är renoverad i smakfulla interiörval och har fönster i två vädersträck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här bor du verkligen i meckat av stadens bästa restaurang & service utbud. Järntorget, Linnégatan och Masthuggstorget ligger inte längre än några hundra meter bort. Bostaden tillhör en välskött och omtyckt förening med god ekonomi. Varmt välkommen att boka in er visning!

Om området


Vackra Linnéstaden med sina rikt utsmyckade sekelskifteshus ligger centralt belägen inramad av Haga, Masthugget och Slottsskogen.
I det myllrande folklivet vid torgstånden, trottoarserveringarna och kaffeshopparna vilar en avspänd atmosfär, trots en stadig puls från storstaden. Längs lummiga Linnégatan som drar fram från Järntorget till Linnéplatsen vid Slottsskogens rand, hittar du det mesta man kan behöva. Apotek, mataffärer, systembolag, restauranger, blommor, inredning, mode…
I en vacker gammal skolbyggnad i rött tegel ligger den ideellt drivna biografen Hagabion som visar filmer från hela världen. Med bar och restaurang har den också sommartid en av Linnégatans mest inbjudande uteserveringar. För dig som uppskattar det personliga och lite udda finns också trendiga Långgatorna. I en miljö där gammalt möter nytt väntar shopping, matupplevelser och barrundor. Här ligger också den fina gamla Saluhallen Briggen med delikatessdiskar och små intima lunchrestauranger.
Soliga dagar hägrar Slottsskogen i söder som älskas av göteborgarna för sina sköna park- och skogsområden och djurhagar. Här finns kaféer och restauranger och det anordnas också populära event med både sport och musik. Inte långt bort har du också Botaniska Trädgården som är en av Europas största i sitt slag. Här finns 16000 arter och bland annat Sveriges största samling av tropiska orkidéer. Till trädgården gränsar naturreservatet Änggårdsbergen som bjuder på en storslagen natur att vandra, springa eller cykla i.
I området har du närhet till flera vårdmottagningar, förskolor och skolor. Kommunikationerna är de bästa tänkbara. Järntorget är knutpunkt för flera buss- och spårvagnlinjer och hållplatser finns också vid Prinsgatan, Olivedalsgatan, Linnéplatsen och Masthuggstorget.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,659 Tv och bredband ingår i avgiften.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea49 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer03233
Byggår1979
Driftskostnad367 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Andra Långgatan 32!

Öppet och ljust vardagsrum

Sovrum med stor garderob som rymmer det mesta

Plats för en dubbelsäng

Bra ljusinsläpp!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
49 kvm
Allmänt om lägenheten
Välkommen till denna välplanerad tvåa i gemytliga Linné belägen i ett ostört läge mot den mysiga innergården. Lägenheten är renoverad i smakfulla interiörval och har fönster i två vädersträck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här bor du verkligen i meckat av stadens bästa restaurang & service utbud. Järntorget, Linnégatan och Masthuggstorget ligger inte längre än några hundra meter bort. Bostaden tillhör en välskött och omtyckt förening med god ekonomi.

Lägenhetens 49 kvm fördelas följande:
Hall
Direkt när du kommer in i lägenheten välkomnas du av en ljus och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i form av tre rymliga garderober längst med ena väggen. Golvet är klätt med parkett som går genom hela lägenheten och väggarna är målade vita.
Vardagsrum
Vi följer parketten in till vardagsrummet som får ett härligt ljusinsläpp från fönsterna i två vädersträck som skapar en härlig atmosfär i rummet. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, tv-möbel och även matplats om så önskas. Väggarna går även här i ljusa toner.
Kök
Ett välplanerat kök med naturlig matplats intill fönstret. Köket är fräscht med vita skåpsluckor och bänkskiva i massiv ek. Utrustat med induktionshäll, rostfria vitvaror.
Badrum
De mysiga badrummet har vita halvkaklade väggar med svart bård. Utrustat med WC, handfat, spegelskåp, handdukstork och badkar.
Sovrum
Ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter bakom två spegelskjutdörrar. Sovrummet är placerat som resten av bostaden i ett ostört läge mot innergården med utrymme för en dubbelsäng.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 2,659 Tv och bredband ingår i avgiften.
Driftskostnad
SEK 4,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 2,000
Andel i föreningen
0.4634 %
Andel av årsavgiften
0.5017000000000001 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1979
Uppvärmning
Fjärrvärme
Förening
Namn
Brf Jakten
Om föreningen

Föreningen förvärvade fastigheten Masthugget 6:19 år 2001 och upplåter 157 lägenheter med bostadsrätt samt 13 lägenheter och 5 lokaler med hyresrätt. Lägenhetsfördelningen ser ut enligt följande:
- 17 st 1 rum & kök
- 105 st 2 rum & kök
- 33 st 3 rum & kök
- 13 st 4 rum & kök
- 2 st 5 rum & kök

Gemensamhetsanläggningar:
I föreningen finns en gästlägenhet att hyra för 350 kr/dygn. Denna är belägen på Fjärde Långgatan 41 och inrymmer 4-5 personer. Även cykelrum finns.

Förvaltare:
Ekonomisk förvaltare är SBC.

För mer info, vänligen besök http://jakten.nu
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
157
Varav hyreslägenheter
13
Antal lokaler i föreningen
5
Parkering
Parkering:
Genom sammfällighet med grannföreningarna finns garageplats att hyra för 850 kr/månad, separat kö till detta. Boendeparkering finns i området.
Renoveringar
Genomfört underhåll:
- Ventilationssystem 2014
- Stamspolning 2012
- Fönsterbyte 2011-2012
- Hissunderhåll 2011-2013
- Renovering fläktaggregat 2013
- Fasad 2014 (5 % av träfasaden)
- Reparation tegelfasad 2015
- Inköp av en ny torktumlare samt tvättmaskin 2017 Torktumlare (43/45:an), tvättmaskin (32:an)
- Byte av ventilationsanläggning för lokaler 2017
- Dörrbyte, entréparti 2018 Uppgångar 32, 34, 43/45

Planerat underhåll
- Dörrbyte lägenheter samt måla om trappuppgångar - 2019-2020

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig från 2011-2030
Ekonomi
Föreningen amorterar kontinuerligt och har en stabil ekonomi. De har haft en historik med en avgiftsfri månad i december vissa tidigare år. Då föreningen har fortfarande 15 hyreslägenheter kvar är dessa en dold tillgång då de kan säljas av när de blir lediga för att inbringa mer pengar till föreningen.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Karta

Linnéstaden Göteborg

Andra Långgatan 32

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg