190

Linné, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,476
Antal rum2 rok
Boarea52 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kommer en trevlig 2:a på välplanerade 52 kvadratmeter ut till försäljning i Nordostpassagen. Lägenheten är belägen ett stenkast från grönskande Slottsskogen och mitt i fantastiska Linnéstaden. Här bor du i den populära & stabila Brf Nordostpassagen i Göteborg. Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Med ett stenkast från den restaurangtäta Linnégatan med dess uteliv finns det många ställen att välja på i restaurang och pubväg.
Även shoppingen är av hög klass. Här trängs nämligen trendiga, personliga och lite udda butiker med varandra. Utbudet är stort med bland annat design- och inredningsbutiker, klädaffärer, second hand-butiker som sträcker sig in på långgataorna.

Kommunikation

Goda kommunikationer med spårvagnar som går både i centrala delar men som även sträcker sig ut mot Långedrag och dess närhet till havet och båtar som tar dig ut till öarna

Närservice

Alldeles vid lägeneheten ligger Hemköp, men även många andra småbutiker

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg