230
MEDF7C058BAC4FA49B1B828C95E1B429369

Vällingby Centrum, Vällingby

Kirunagatan 23 F

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,143 inkl värme, VA & Kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea65 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer2206
Byggår2005

Utgångspris: SEK 2,295,000

Modern 3:a!

Nu har ni äntligen möjlighet att bli ägare till denna 3:a om 65 kvm beläget endast ett stenkast från Vällingby Centrum. Byggåret är 2005 vilket innebär att du har en modern lägenhet med öppen planlösning. Här har du ett helkaklat duschrum med golvvärme, vikbara duschväggar och tvättmaskin. I vardagsrummet har du flera soltimmar och lägenheten är belägen med ett av de bästa lägena i föreningen.

* Byggår 2005
* Uteplats på framsidan
* Helkaklat badrum med golvvärme
* Stenkast från Vällingby Centrum

Här är det bara att flytta in!

Om området

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Bilder

Välkommen till Kirunagatan 23F

Brf Drömlyan 1

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Direkt när du kommer utifrån möts du direkt av en ytterdörr i unik design som genererar ett generöst ljusinsläpp utan insyn. När du kommer in har du en välkomnande hall med plats för avhängning. Förvaringsmöjligheter i inbyggd skåpslösning.

Kök: Kök med trevligt ljusinsläpp från fönster och entrédörr kombinerat med vit köksinredning förstärker den ljusa känslan. Turkost stänkskydd och vit bänkskiva. Här finns högskåp med bra förvaring samt städskåp. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, fläkt samt kyl/frys på halvhöjd.

Vardagsrum: I öppen planlösning mot köket har du vardagsrummet med plats för både matbord och soffgrupp. Stort glasparti mot innergården vilket genererar ett härligt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär.

Duschrum: Fräscht och rymligt duschrum med kaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Duschrummet är utrustat med wc, duschhörna med glasväggar samt handfat, badrumsskåp med spegel samt tvättmaskin.

Sovrum1: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsplats. Förvaring i form av garderober.

Sovrum 2: Ytterligare ett sovrum med en garderob och ett linneskåp. Plats för säng samt arbetsplats.

Uteplats: Vid entrén finns en trivsam uteplats. I anslutning till entrén finns också ett förråd.
Antal rum
3 rum
Boarea
65 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Pris
SEK 2,295,000
Avgift
SEK 5,143 inkl värme, VA & Kabel-TV
Andel i föreningen
3.7703 %
Andel av årsavgiften
3.7703 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 3/10/2019
Energiklass
F
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Förråd i anslutning till entrén.
Förening
Namn
BRF Drömlyan 1
Om föreningen
Brf Drömlyan består av 30 st lägenheter i två hus som byggdes 2005. I föreningen finns två st tvättstugor i entréplan, cykelförråd samt parkeringsplatser.
Parkering
P-plats går att hyra för ca 300 kr/mån, carportplats går att hyra för ca 500 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

Karta

Vällingby Centrum Vällingby

Kirunagatan 23 F

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg