190
MEDD628DC6CE46845529CA6B87858D34660

Såld!

Hässelby Strand, Hässelby

Aprikosgatan 25


Såld!
Slutpris: SEK 2,410,000

Ansvarig mäklare

Fantastiskt läge med balkong i soligt sydvästläge med fri sjöutsikt över Mälaren! Välplanerad trea på Hässelby Strands gräddhylla! En mindre badbrygga ett stenkast från huset samt ett flertal bad och småbåtshamnar i närheten.
Stambytt badrum, sjöutsikt från vardagsrum samt ett av sovrummen gör detta boende till en riktig pärla.
Solid bostadsrättsförening. Tunnelbana samt matbutiker ligger på bekvämt avstånd, ca 350 meter bort.

Välkomna att bli förälskade!

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garageplats finns samt uteparkering. Separat kö tillämpas.
Fri parkering längst Aprikosgatan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,552 inkl värme, VA, förråd + 208 kr obligatorisk tillägg för bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea73 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer151
Byggår1958
Driftskostnad517 kr/månad

Bilder

Vardagsrum med gott om utrymme

Utsikt

Duschrum

Sovrum 2

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ
Välkommen in till en av Hässelby strands finaste treor! Redan i hallen möts man av hur ljus och luftig lägenheten är. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett slitstarkt parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben.

KÖK
Stilfullt kök med gott om ljusinsläpp. God förvaring i skåpen och i kökshyllorna. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, kylskåp och frys. Vitmålade väggar.

BADRUM
Helkaklat stambytt badrum med vitt kakel och vitt kakel. Interiören består av en duschhörna , handfat, spegelskåp och skåpsförvaring.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel, sidobord och matplats. Ljusa väggar. Läckert parkettgolv och svårslagen vy över Mälaren.

BALKONG
Från vardagsrummet når man den möblerbara balkongen i soligt och fritt sydvästligt läge. Här sitter man mer än gärna och avnjuter en kaffe och den hisnande utsikten. Inglasad.


SOVRUM 1
Stort sovrum med vitmålade väggar. Här finns plats för en dubbelsäng, sidobord och garderob.
Härligt att vakna till Mälaren!

SOVRUM 2
Ytterligare ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna.
Antal rum
3 rum
Boarea
73 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 4,552 inkl värme, VA, förråd + 208 kr obligatorisk tillägg för bredband
Driftskostnad
SEK 6,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 2,600
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.23724 %
Andel av årsavgiften
0.23713 %
Byggnad
Byggnadsår
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Mirabellen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar och takrenovering pågår på Mirabellbacken. Man planerar även för tätning av ventilationskanaler samt installlation av fläktar i låghusen.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.
Organisationsform
Bostadsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,593 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 683

Karta

Hässelby Strand Hässelby

Aprikosgatan 25

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg