230
MED9DFF3A11899144BDBFF53D3A3B96A75B

Vällingby Råcksta, Vällingby

Funäsgatan 6, 10tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,350 inkl värme, vatten och sophantering (tillkommer 146 kr till Comhem för TV/Bredband/Telefoni)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea47 kvm
Våning10 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2103
Byggår2019
Driftskostnad425 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,695,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Den här fina tvåan ligger högt upp på 10:e våningen med en fantastisk utsikt . Stor och soldränkt balkong på 11 kvm sätter guldkant på tillvaron och bjuder in till fina stunder både morgon och kväll. Rymligt sovrum, helkaklat duschrum och stort vardagsrum.

- Låg avgift
- Underbar utsikt
- Möjlighet för snabbt tillträde

BRF Wellingeby består av totalt 152 lägenheter samt extra lokaler för uthyrning. Dessutom finns bland annat övernattningslägenheter, eget gym och en härlig takterrass som de boende får utnyttja.

Hiss finns i huset och p-plats är möjlig att hyra genom föreningen. Goda kommunikationer med endast ett par minuters gångväg till tunnelbanan.

Om området

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina naturområden och strandpromenad utmed Mälaren där du också finner Kanaanbadet samt Grimstas motionsspår. På ett par minuters gångväg når du Råcksta tunnelbana som endast är en station från Vällingby köpcentrum där allt du behöver finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger, sportaffär, klädbutiker mm.

Vällingby Parkstad är till största delen en nyproducerad stadsdel som vuxit fram på senare år med många nya bostäder. Inom kort kommer även antalet rastauranger och butiker att öka i området som får en genomgående hög standard.

Bromma/Vällingby är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast ett par minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10 min.

Närservice

På gång-/cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns Cirkle K på kort gångavstånd samt en ICA närbutik vid Söderberga. På kort gångavstånd ligger ett nyöppnat Puls & Träning med gym och träningsverksamhet. Fler närbutiker kommer framledes öppna upp i närområdet i takt med att Vällingby parkstad färdigställs.

Parkering

Föreningen har 60 garageplatser, ca 10 utomhusparkeringar och 21 platser i P-hus Råcksta vid Råcksta tunnelbanestation.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande hall med klinker på golv och en garderobsvägg med skjutdörrar. Vita väggar.

WC/DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vitt kakel och svart klinker på golvet. Dusch med infällbara duschväggar, WC, handfat med kommod samt en spegel ovanför. I duschrummet har du även en kombi maskin för smidig tvättmöjlighet.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med öppen planlösning till köket. Tapetserade väggar och parkettgolv. Här kan du möblera med matgrupp med plats för ca 4-6 personer, stor soffgrupp samt mediamöbler.

SOVRUM
Rogivande rum med gott om plats för en större dubbelsäng samt nattduksbord. En garderobsvägg för smidig klädförvaring.

KÖK
Stilfullt kök med vita luckor, svart bänkskiva och vitt kakel emellan. Utrustat med spis, spisfläkt, kyl & frys och ugn. Gott om plats för köksartiklar.

BALKONG
Lägenhetens pärla! Utsikt ut över Grimsta och möjlighet att möblera med både loungemöbler och matgrupp.
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
10 av 13, hiss finns
Pris
SEK 2,695,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,350 inkl värme, vatten och sophantering (tillkommer 146 kr till Comhem för TV/Bredband/Telefoni)
Driftskostnad
SEK 5,100 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 1,500
Andel i föreningen
0.578 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FX system med centralt frånluftsaggregat
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
2+1 glas
Förening
Namn
BRF Wellingeby
Om föreningen
I föreningen BRF Wellingeby blev lägenheterna inflyttningsklara i mars 2019. Som entreprenör står Hökerum bygg och lägenheternas storlek varierar från 1 till 5 rok. Stilfull design, moderna arkitektur och där många av lägenheterna har stora balkonger. Centralt läge med endast ett par minuters gångväg till tunnelbanan och med närhet till tunnelbanan. Nyproduktionen är ett av många projekt som den senaste tiden vuxit fram i den nya stadsdelen Vällingby parkstad.

Föreningen kommer att ha ett kalasrum (innehållande en gemensamhetsyta samt två övernattningsrum) och ett gym i hus A samt en fin takterrass på hus B. Man förfogar även över flera lokaler som kommer ligga i gatuplanet och ge föreningen extra intäkter. På gården mellan husen skapas ett grönt torg
med plats för både lek och avkoppling.

Från och med att huset har slutbesiktigats ger Hökerum Bygg en entreprenadgaranti som sträcker sig fem år framåt. Sakkunnig besiktningsman
avgör om och hur eventuella fel ska åtgärdas.

För mer information se projektets hemsida - https://www.wellingeby.se
Antal lägenheter
152
Tv och bredband
Föreningen har tecknat avtal med Com Hem för leverans av Bredband/TV/Telefoni. Kostnaden för denna tjänst är just nu 146 kronor i månaden som läggs på månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har 60 garageplatser, 8 utomhusparkeringar samt 21 platser i P-hus Råcksta vid Råcksta T-banestation. Kostnaden för dessa är 1.000 kr/mån för garage och 500 kr/mån för p-plats.

Karta

Vällingby Råcksta Vällingby

Funäsgatan 6, 10tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg