Hässelby Backlura, Hässelby

Blomsterkungsvägen 116


Fast pris: SEK 2,295,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

FAST PRIS!

- Låg avgift
- Fri uthyrning
- Stor balkong i söderläge
- P-plats finns att hyra
- Inglasad balkong kommer ske till höst
- Bredband ingår i den låga avgiften
- Öppen planlösning
- Bergvärme i föreningen

I Brf Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. Detta är ett drömboende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Bostäderna präglas av en modern och hög standard såsom HTH-kök och öppna planlösningar som ger en trivsam och ljus boendemiljö.

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Backluraskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 6. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I området finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållplats heter Knäckepilsgränd, dit är det ca 100 meter. Därifrån går buss 541 eller 518 och de tar dig till Barkarby station på ca 17 minuter och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 31 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 17 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Föreningen har 26 bilplatser för 650 kr i per månad. Separat kö tillämpas.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,614 inkl värme, VA, bredband & förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea54.2 kvm
Våning1 (hiss finns)
LägenhetsnummerG1002
Byggår2019
Driftskostnad600 kr/månad

Viktiga dokument

Bilder

Öppen planlösning

Kök

Öppen planlösning

Tavlorna är från Sealoe.se

Badrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande hall ett grått klinkergolv vid entrén och vitmålade väggar. Här får du en härligt översikt över hela lägenheten tack vare den öppna planlösningen. Resterande golv i lägenheten pryds av ett parkettgolv. I hallen finner du garderob och städskåp, även gott om utrymme för att sätta upp hatt och skohylla för avhängning.

SOVRUM
Rymligt sovrum med två fönster för ett härligt ljusinsläpp, på golvet har du ett ljust ekparkettgolv och vitmålade väggar. Möjlighet att möblera med dubbelsäng, nattduksbord. Du har även garderober längs med en hel vägg för smart klädförvaring.

WC/DUSCHRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med WC, handfat med kommod för förvaring, dusch med infällbara duschväggar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux

KÖK
Modernt kök från HTH med vita skåpsluckor, mörk laminatbänkskiva samt vitt kakel ovan. Utrustat med spis/ugn, kyl & frys, micro samt diskmaskin från SIEMENS. Gott om förvaring och arbetsyta.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med utrymme för soffgrupp och mediamöbler, i och med den öppna planlösningen till köket har du även utrymme för att sätta upp en matgrupp. Ekparkett samt gråa målade väggar. Här har du även utgång till den soliga balkongen där du kan ha mindre möblemang för härliga stunder. *** Balkongen kommer att bli inglasad ***
Antal rum
2 rum
Boarea
54.2 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3, hiss finns
Pris
SEK 2,295,000 Fast pris
Avgift
SEK 2,614 inkl värme, VA, bredband & förråd
Driftskostnad
SEK 7,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,200
Försäkring
SEK 3,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.7999 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Kronbladet 1
Om föreningen
BRF Kronbladet 1 kommer att byggas av RW Bostad. I BRF Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. Detta är ett drömboende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Bostäderna präglas av en modern och hög standard såsom HTH-kök och öppna planlösningar som ger en trivsam och ljus boendemiljö. De allra flesta bostäder kommer att ha en egen balkong eller altan.

En gemensam tvättstuga byggs i källaren och cykelrum kommer att finnas på gården.
Antal lägenheter
66
Tv och bredband
Fiber via Telia
Parkering
Föreningen har 26 bilplatser för 650 kr i per månad. Separat kö tillämpas. I dagsläget tar det runt ca 3 månader att få plats (2019-08-14).

Karta

Hässelby Backlura Hässelby

Blomsterkungsvägen 116

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg