190
MED1F4BBB868E594E58919BA97BA9EAA4A6

Såld!

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Rödklövervägen 8


Såld!
Slutpris: SEK 3,850,000

Ansvarig mäklare

Välplanerat, välskött radhus med ogenerat läge mot grönskande park. Ett av de bästa lägena i området! Stor altan och balkong med fint läge mot park.
Insynsskyddad uteplats i soligt läge samt stort förråd på entrésidan. Löpande renoverat och i fint skick. 3-4 bra sovrum varav 2 med balkong. Kaklat badrum med
klinker/värmegolv och separat duschplats. Rymligt kök samt ljust trevligt vardagsrum. Garage i länga. Friköpt tomt. Nära affär och kommunikationer.

Varmt välkomna!

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Blomsterkungsvägen, dit är det ca 220 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga med el. Avskärmat mot grannarna. Även gott om gratis parkeringsplatser.

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största. Antalet invånare uppgår till 17 136 (2005). Området var i stort sett obebyggt fram till slutet av 1800-talet. Här fanns endast gårdarna Riddersvik och Lövsta, som på den tiden tillhörde Järfälla kommun. Stockholms stad köpte egendomarna 1885. Det dröjde till början av 1970-talet innan byggandet riktigt kom igång. Området Backlura bebyggdes med radhus och kedjehus och i kvarteret Åkermyntan byggde man ett affärscentrum. Gatorna har i regel fått namn efter trädgårdar och trädgårdsmästare, eller än vanligare, efter växter. Det har ansetts passa särskilt bra, i och med att villastaden har vuxit upp kring handelsträdgårdarna, även om många av de nyaste gatunamnen har fått namn efter växter som aldrig i någon större utsträckning har odlats i Hässelby villastad.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Boarea134 kvm
Tomtarea190 kvm
Byggår1973
Driftskostnad3,200 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Familjeidyll

Vardagsrum

Kök

Rödklövervägen 8

Framsida

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ
Den charmiga grinden leder dig in till Rödklövervägen 8 med en fin altan och praktiskt förråd på framsidan. Här finns plats för utemöbler och diverse. Väl inne möts man av ett hemtrevligt hem med gott om ljusinsläpp och mysiga sällskapsytor. Goda avhängningsmöjligheter i hallen med vitmålade väggar och klinker. Stort fönster som släpper in dagsljus från köket.

KÖK
I anslutning till hallen ligger det praktiska köket med vit skåpsinredning och vitvaror från bland annat Bosch. Bra arbetsytor med kaklat stänkskydd i vitt. Väggarna är målade i en vit kulör och på golvet ligger ett parkettgolv. Matplats intill köket med plats för 4-6 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn och spisfläkt. Kylskåp och frys.

TVÄTTSTUGA
Helkaklad tvättstuga med arbetsytor, diskho och förvaring. Tvättmaskin och torktumlare.

GÄST-WC
Helkaklad gästtoalett i beiga och vita kulörer. Interiören består av ett tvättställ, spegelskåp, hylla och wc.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med snygga utsmycknader och taklister. Plats för soffgrupp, mediamöbler och sidobord. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett parkettgolv. Stora och låga fönster som släpper in fint dagsljus samt utgång till baksidan. Spotlights.

BAKSIDA
Fantastisk altan med plats för både sittgrupp och matgrupp. Utsikt mot grönska och öppning till trädgård.

OVANVÅNING

HALL
Från entrén når man den vita trätrappan som leder dig upp till ovanvåningen med stora sovrum och ett badrum. Väggarna är målade och på golvet ligger ett parkettgolv. Fönster ut mot hallen från sovrum för att släppa in extra dagsljus.

MASTER BEDROOM
Mysigt master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Bra förvaring i garderobsväggen med inbyggd belysning. Utgång till balkong.

SOVRUM
Stort sovrum som enkelt kan delas in till två sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Väggarna är målade i en ljusgul kulör och på golvet ligget ett parkettgolv. Förvaring i garderoben.

SOVRUM
Ett mindre sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord. Ljust målade väggar och parkettgolv. Utgång till den möblerbara balkongen med utsikt mot baksidan.

BADRUM
Stort badrum med vitt kakel och snygga mosaikdetaljer. Interiören består av ett badkar, dubbelkommod med vit skåpsinredning och spegel med inbyggd belysning. Fint ljusinsläpp från det frostade vädringsfönstret. I badrummet finns även ett kaklat duschrum med fin glasdörr och lyxig golvvärme.
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
134 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1,5 plans radhus
Byggnadsår
1973
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 11/19/2009
Energiprestanda
90 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Fasad
Trä och tegel
Fönster
2-glas
Tak
Papp
Fastighetsbeteckning
Klöverblomman 6
Övriga byggnader
Till bostaden tillhör ett förråd.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 38,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 9,600
Väg, samf
SEK 19,200
Försäkring
SEK 9,600
Beräknat antal personer
4
Kommentar
In samfälligheten tillhör garageplats samt en p-plats.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,865,000
Byggnadsvärde
SEK 1,568,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,900,000
Tomt
Areal
190 kvm
Planbestämmelser
Ytvattenskydd (2008-11-25) Stadsplan (1976-05-25) Tomtindelning (1967-07-03)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Rödklövern GA:1

Karta

Hässelby Norra Villastad Hässelby

Rödklövervägen 8

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg