Hässelby Strand, Hässelby

Maltesholmsvägen 147A


Fast pris: SEK 1,550,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

FAST PRIS! På uppdrag av BRF Gästsalen 1,2,3 förmedlas nu en totalrenoverad lägenhet om 35 kvm med perfekt planlösning. Genomgående parkettgolv och fönster i två väderstreck. Helkaklat duschrum med golvvärme. Egen entré från utsidan av huset.

Lägenheten ligger i bästa tänkbara läge mellan Hässelby Strands centrum och Mälarens vatten, med de flesta bekvämligheter på gångavstånd. Du promenerar på nån minut till såväl tunnelbana som till Hässelby Strands centrum med ett utbud av butiker och service, liksom till fina strövområden för promenader och träning. Även badplatser, båtplatser samt isbana för långfärdsskridskor på vintern finns nära. Kort sagt väntar här en kombination av en lugn, mysig idyll med tillgång till storstadens alla bekvämligheter. Till T-centralen tar det bara 30 minuter.

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,300 inkl värme, VA
TypLägenhet
Antal rum1 rok
Boarea35 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer152
Byggår1960

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
35 kvm
HALL
Här välkomnas man till en rymlig hall med bra förvaring i form av 2 stora garderober. Vitmålade väggar samt praktiskt och lättstädat klinkergolv skapar en härlig känsla vid första insteget i lägenheten. Ingång till duschrum.
DUSCHRUM
Stort modernt duschrum med vitt kakel och mörkgrå klinker på golv. Wc, dusch, snygg kommod, spegel med belysning och härlig golvvärme. Här är det förberett för tvättmaskin och torktumlare.
ALLRUM
Ett trevligt rum med bra sällskapsyta. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger rummet och lägenheten fint ljusinsläpp. Parkettgolvet och vitmålade väggar skapar en fin bas att kunna möblera mot. Här kan väldigt enkelt avdela ytan för att kunna skilja sovdel från vardagsrummet om det önskas. Här finns goda förvarningsmöjligheter med 3 rymliga garderober.
KÖK
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Grå skåpinredning, vitt kakel samt mörk arbetsbänk gör köket stilfullt. Rostfri diskho, spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn med kombinerad micro, diskmaskin, spiskåpa samt kyl och frys. Ett trivsamt kök av hög klass.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 12, hiss finns
Pris
SEK 1,550,000 Fast pris
Avgift
SEK 2,300 inkl värme, VA
Andel i föreningen
0.333 %
Andel av årsavgiften
0.333 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd. 10/16/2009
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Gästsalen 1, 2, 3
Om föreningen
Föreningen består av tre punkthus med totalt 152 bostadslägenheter, för närvarande fördelade på 134 bostadsrätter och 18 hyresrätter.
Husen stambyttes 2014.

Den gemensama tvättstugan är idag belägen på Medsolsbacken 15.

För medlemmarna i föreningen finns det en uteplats med grillmöjligheter. Denna punkt är den högsta i Hässelby Strand med milsvid utsikt.

Ekonomisk förvaltare: Fastum UBC Förvaltning AB, Box 904,
751 09 Uppsala, tel 90220, mejl kundsupport@fastum.se. Överlåtelseavgiften är på ca 1 185 kr och pantsättningsavgiften ca 448 kr, båda betalas av köparen.

För mer information besök gärna föreningens hemsida www.medsolsbacken.se.
Antal lägenheter
152
Antal lokaler i föreningen
6
Tv och bredband
Bredband & Telefoni
I fastigheterna finns möjlighet till avtal med Comhem och Bred-bandsbolaget. Respektive medlem eller hyresgäst sköter val och avtalsteckning.
Parkering
Brf Gästsalen har 97 parkeringsplatser, 73 av dessa är försedda med uttag för motor-/kupévärmare. Det finns också 12 garage. Eftersom varken parkeringsplats eller garage följer med lägenheterna vid köp, får nya medlemmar lov att ställa sig i kö, där kötid avgör. För närvarande (2019-11-09) är alla p-platser uthyrda, och kölistan har två st i kö (uppskattningsvis ca 3 månader väntetid).

Kostnad för parkeringsplats utan el 250 kr och 400 kr med tillgång till el.

För att ställa sig i kö för P-plats eller garage, kontaktas styrelsen.

Karta

Hässelby Strand Hässelby

Maltesholmsvägen 147A

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg