190
MED7766425252A84E9A8ED9577899B04C76

Såld!

Vällingby Centrum, Vällingby

Jämtlandsgatan 102


Såld!
Slutpris: SEK 1,895,000

Ansvarig mäklare

FAST PRIS! Välkommen till denna ljusa gavellägenhet med ett perfekt läge strax intill Vällingby Centrum. Bostaden erbjuder ett stort ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, ett väl tilltaget sovrum, ett fräscht badrum med tvättmaskin och ett hemtrevligt kök. På balkongen kan du njuta av många härliga soltimmar. Utmärkt förvaring med en klädkammare i lägenheten och ett källarförråd i samma port.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,442 inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer1142 (SKV 1102)
Byggår1952
Driftskostnad383 kr/månad

Bilder

Välkommen till Jämtlandsgatan 102

Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck

Utgång till balkongen

Vardagsrummet är väl tilltaget

Solig balkong med ett fint läge

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Du välkomnas av en rymlig hall med laminatgolv och mönstrade tapeter pryder väggarna. Längre in i hallen finns ett kapprum med klädstång och två inbyggda garderober. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

SOVRUM
Ett väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng, garderober och skrivbord. På golvet ligger en beige linoleummatta och väggarna är klädda i ljusa tapeter. Fin utsikt med grönska utanför fönstret.

VARDAGSRUM
Ett stort och ljus rum med fönster i två väderstreck. På golvet ligger ekparkett och på väggarna är det ljusa tapeter. Utgång till balkongen med ett fint läge i området.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusgrått klinker och vitkaklade väggar. Två frostade fönster ger ljusinsläpp även här. Utrustat med en dusch med duschväggar, tvättställ, spegelskåp, vägghängd wc och en tvättmaskin från Whirlpool.

KÖK
Ett hemtrevligt kök med matplats för 4 personer. På golvet ligger laminat och väggarna är målade i vit och grön kulör. Skåpluckorna är vitmålade och över den rostfria diskbänken och arbetsbänkarna i laminat sitter vitt kakel. Spis från Electrolux och en kombinerad kyl/frys från Siemens.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till hallen finns smart förvaring i en klädkammare med linoleummatta på golvet och vita väggar. Här finns två linneskåp och en hylla.
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 3,442 inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband
Driftskostnad
SEK 4,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,600
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.6799 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1952
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Utförd. 7/1/2009
Energiprestanda
169 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4,5 kvm i samma port.
Förening
Namn
Ritbrädet 1
Om föreningen
Brf Ritbrädet 1 bildades 2007 och är belägen på Jämtlandsgatan 70 - 116 i Vällingby. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2009 och består av elva flerbostadshus om 3 våningar med 189 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1952.

Föreningens tvättstuga ligger på hörnet av Jämtlandsgatan 108 i källarplanet. Föreningslokalen är belägen på gaveln av Jämtlandsgatan 80. Där träffas styrelsen varje vecka och de svarar på frågor på måndagar 18.30-19.00. Föreningen har 63 st garage och alla belägna i husen mot Jämtlandsgatan. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. För information om lediga garage eller kö därtill kontakta styrelsen på: garage@ritbradet1.se

Ekonomisk förvaltare är Agenta Förvaltning. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningen planerar avgiftshöjningar med 2 % vid varje årsskifte.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

I alla lägenheter finns bredbandsanslutning från Ownit via fiber och tv/bredbandsuttag från Com Hem. Föreningen har en gruppanslutning med 700/700 mbit/s från Ownit. Det innebär att telefon- och bredbandsavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen, men du betalar själv för tillkommande tjänster så som samtalskostad och betal tv-kanaler. Grundutbud av tv tillhandahålls både via ComHem och Ownit.

Föreningen har nyligen renoverat portar och trapphus och de planerar för fönsterrenovering och fasadrenovering men det är inte bestämt när det kommer att ske.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.ritbradet1.se.
Antal lägenheter
189
Varav hyreslägenheter
36
Tv och bredband
Gruppanslutning via fiber från Ownit och Kabel-TV från Comhem. Ingår i månadsavgiften.
Ekonomi
Föreningen har ett stort dolt kapital i form av hyresrätter

Karta

Vällingby Centrum Vällingby

Jämtlandsgatan 102

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg