230
MED6A2167AA6619439F8FA004ACA199A67D

Hässelby - Lövsta allé, Hässelby

Hundlokegränd 26

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,582 inkl. värme, VA, kabel-TV bas, Internet, förråd samt yttre underhåll.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea59 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer342
Byggår2017
Driftskostnad550 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,650,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

TOPPSKICK TILL FAST PRIS!
Bli först att flytta in i denna perfekt planerade 3:a om 59 kvm! Lägenheten har balkong i perfekt sydvästligt läge och ger därför många härliga timmar i solen. Tack vare den öppna planlösningen inbjuder lägenheten till sociala middagar med familj och vänner. Kök och badrum är fullt utrustade och lägenheten har miljöklassade vitvaror som gör att du sparar el. Med närhet till T-bana och strandbad vid Mälaren samt Vällingby centrum med all tänkbar service.

- Tillträde 2017-01-17

Om området

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas av säljaren att undersöka bostaden ordentligt.

Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Brf Skogstjärnan

Hundlokegränd

Maltesholmsbadet

Hässelby Strand Centrum

Jaime

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i en garderob. Vita väggar och ekparkett.

KÖK
Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ges här möjligheten till en social matlagning med familj och vänner. Inredningen med gott om förvaring är ifrån IKEA med vita köksluckor, vita liggande kakelplattor ovan bänkskiva i laminat, rostfri kyl- och frys, integrerad diskmaskin och induktionshäll av glas med rostfri varmluftsugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i väggskåp. Städskåp.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mot köket ger stora ytor och plats för socialt umgänge. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här är det utgång till den härliga balkongen i sydvästligt läge med många soltimmar. Från vardagsrummet finns ingång till båda sovrummen.

SOVRUM 1
Det mindre sovrummet. Plats för säng och sängbord. Vita väggar och stilrent ekparkettgolv.

SOVRUM 2
Det större sovrummet av lägenhetens två. Här finns goda förvaringsmöjligheter i en stor garderobsvägg. Vita väggar och stilrent ekparkettgolv.

BADRUM
Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Duschhörna med vikbara väggar av glas. Tvättställ med kommod och kombinerad tvätt- och torktumlare.
Antal rum
3 rum
Boarea
59 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Pris
SEK 2,650,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,582 inkl. värme, VA, kabel-TV bas, Internet, förråd samt yttre underhåll.
Driftskostnad
SEK 6,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 3,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.8142 %
Andel av årsavgiften
0.8142 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till bostaden tillhör ett förråd.
Förening
Namn
Brf Skogsstjärnan i Hässelby
Om föreningen
Förening: Brf Skogsstjärnan
BRF skogsstjärnan ligger utmed Lövstavägen med närhet till både busshållplats och tunnelbana. Kvarteret är uppdelat i tre etapper, där trapphus 1,2 och 3 ingår i första etappen. I hela kvarteret blir det totalt 127 lägenheter. Husen får fasader i nyanser som knyter an till den omkringliggande naturen. Utemiljön harmonierar med husen och får snirklande gångvägar och runda lek- och sittytor. Uteplatserna i markplan ramas in med plantering.

Lägenheterna är 29-89 kvm fördelade på 1-4 rok.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Flera cykelförråd finns i anslutning till husen.
- Garage
- Gemensamma ytor såsom sandlådor, parkbänkar, planteringar och upplysta gångytor.FÖRRÅD
Till lägenheten disponeras ett förråd.
Antal lägenheter
127
Tv och bredband
Bredband ingår via Comhem.
Parkering
P-PLATS
Boende i Brf Skogsstjärnan har tillgång till 81 parkeringsplatser i inomhusgarage under de två första husen (port 1-5).
900 kr i månaden. Lediga platser finns ( kontrollerat 2019-09-17)
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Karta

Hässelby - Lövsta allé Hässelby

Hundlokegränd 26

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg