Vällingby Råcksta, Vällingby

Råcksta gårdsväg 28, 1 tr


Accepterat pris: SEK 2,995,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Nybyggt 2014 med perfekt läge vid ny spännande stadsdel - Vällingby Parkstad! Ljus hörnlägenhet i så gott som nyskick. Den öppna planlösningen ger härliga sällskapsytor för att umgås med familj och vänner. Enhetligt med mattlackade ekparkettgolv och vitmålade väggar som ger en neutral bas för din personliga stil. Köket är en dröm för hemmakocken med bra arbetsytor och rostfria vitvaror från Electrolux. Badrummet är väl tilltaget med en tvättavdelning som förenklar vardagen. Den inglasade balkongen utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst. Här kan du skapa ditt egna gröna rum med krukor och planteringar. En perfekt plats för avkoppling!

Strax intill huset ligger Råckstas tunnelbanestation och du har även bekvämt promenadavstånd till shopping och nöjen i Vällingby City. I huset finns Puls & Tränings moderna gym och ett stenkast bort ligger Grimsta naturreservat med vackra

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,087 inkl. värme och kallvatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea75 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer171517120
Byggår2014
Driftskostnad683 kr/månad

Bilder

Välkommen till Råcksta Gårdsväg 28

Modernt kök

Mysig inglasad balkong

Härliga sällskapsytor

Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Du välkomnas av en inbjudande hall med ett snyggt och praktiskt klinkergolv i mörk kulör intill ytterdörren som längre in övergår i mattlackad ekparkett. Väggarna är vitmålade. Smart förvaring med inbyggda garderober och en hatthylla.

VARDAGSRUM
Ett väl tilltaget vardagsrum med generösa fönsterpartier i två väderstreck. Här har soffan och matbordet sin givna plats. Mattlackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till den härliga balkongen med trätrall på golvet.

KÖK
Köket är lagom avskärmat mot vardagsrummet och är fullt utrustat med vitvaror från Electrolux, energisnål induktionshäll, ugn, kyl/frys, mikro och helintegrerad diskmaskin. Vita snickerier och vita skåpsluckor blir en fin kontrast till det svarta kaklet. Arbetsbänkar i grå laminat. På golvet ligger mattlackad ekparkett och väggarna är vitmålade. Matplatsen erbjuder plats för stora sällskap.

BADRUM
Väldigt rymligt och fräscht badrum i vitt med klinker i svart kulör. Duschhörna med svängbara duschväggar och svart kakel på väggarna. Wc, tvättställskommod i svart utförande samt badrumsskåp med spegel. Tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare ifrån Electrolux under vit arbetsbänk samt väggskåp med vita luckor.

SOVRUM 1
Det största sovrummet har mattlackad ekparkett och vitmålade väggar som bryts av med en fondtapet. En stor garderobsvägg med skjutdörrar erbjuder smart förvaring. En trevlig detalj är det lilla vädringsfönstret intill arbetsplatsen.

SOVRUM 2
Detta sovrum har fönster i två väderstreck, mattlackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Förvaring i form av ett linneskåp och en garderob.
Antal rum
3 rum
Boarea
75 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 13, hiss finns
Pris
SEK 2,995,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 4,087 inkl. värme och kallvatten
Driftskostnad
SEK 8,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
VA
SEK 3,500
Försäkring
SEK 2,200
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.8 %
Byggnad
Byggnadstyp
Höghus med hiss
Byggnadsår
2014
Uppvärmning
Fjärrvärme och värmeåtervinning med frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft i kök och badrum
Förening
Namn
Brf Tännforsen
Om föreningen
Brf Tännforsen består av ett punkthus med 13 våningar och totalt 60 lägenheter fördelade på 2 till 4 rum. I källaren finns ett förråd till varje lägenhet samt cykel och barnvagnsförråd. På entréplanet i huset ligger gymmet Puls & Träning.

Till månadsavgiften tillkommer avgift för varmvatten som debiteras efter individuell uppmätt förbrukning samt 220 kr/månad för bredband, tv och grundavgift telefoni via Telia Triple Play.

Agenta Förvaltning AB sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr.

Föreningens hemsida: http://brf-tannforsen.se.
Antal lägenheter
60
Parkering
Separat kö för parkering.

Karta

Vällingby Råcksta Vällingby

Råcksta gårdsväg 28, 1 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg