190
MEDB94F4F6E2B2C4009B335AC9DB9476CE5

Såld!

Vällingby Vinsta, Vällingby

Skattegårdsvägen 192


Såld!
Slutpris: SEK 3,825,000

Ansvarig mäklare

Välskött och snyggt renoverat radhus i barnvänligt område med väl disponerade ytor. Lättskött trädgård med tilltagen träaltan som inbjuder till varma sommardagar. FRIKÖPT tomt.

Om området

Närhet till flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig en fin strandpromenad. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar. Björnbodaskolan är grundskolan för de mindre barnen (F-6) och Vinstagårdskolan för årskurs (F-9). Det finns även en friskola (gymnasium med idrottsinriktning) och flertal förskolor.

Kommunikation

För att lättast ta sig till och bostadsområdena i Vinsta åker man med busslinje 116 från Vällingby eller Spånga, eller busslinje 119 som går mellan Backlura och Spånga centrum. Från Vinsta kan man ta buss 518 och 541 som tar dig till Vällingby C på ca 7 min. I Vällingby finns hållplatser för 11 olika busslinjer och från Vällingby tar det endast 28 minuter till Stockholms Central med tunnelbanans gröna linje. Till Spånga C tar man buss 119 som tar ca 12 min. I Spånga finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Vinsta har flera mataffärer, bland andra Björnbodahallen (Coop Björnboda) och Coop Forum. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga och gästparkering i området.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Boarea105 kvm
Tomtarea121 kvm
Byggår1974
Driftskostnad3,225 kr/månad

Bilder

Skattegårdsvägen 192

Kök

Badrum

Träaltan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Charmigt radhus i soligt läge! Perfekt för familjen med många lekkamrater i grannhusen. Välkomna till Skattegårdsvägen 192

ENTRÉPLAN

ENTRÉ
Välkomnande hall med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns hatthylla och plats för skoskåp. Golvet övergår sedan till parkett och är genomgående på entréplanet. Trappförråd i direkt anslutning samt WC.

FÖRRÅD
Stor klädkammare.

WC
Gästtoalett med stilrent svart klinker och vita väggar med färgglad fondtapet. Här finns WC, handfat med spegel och lampa ovanför samt badrumsskåp. Renoverat 2010.

KÖK
Hemtrevligt och rymligt kök med gott om skåp och lådor. Matplatsen intill fönstren inbjuder till middagar i trevligt sällskap. I köket ligger vackert parkettgolv och väggarna är vitmålade. Klassiskt vita köksluckor med kakel i rött som snyggt bryter av mot det vita. Välutrustat med köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys i full höjd samt spishäll och ugn. Samtliga vitvaror från 2010. Öppen lucka mot vardagsrum knyter ihop matlagning med umgänge.

VARDAGSRUM
Rymligt och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Gott om plats för den större soffgruppen. Parkettgolv och en diskret randig tapet pryder väggen. Utgång till den stora träaltanen i sydostligt läge som inbjuder till mysiga grillkvällar.

ÖVRE PLAN

BADRUM
Ett stort fint badrum med stilrena färgval. Klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar. I badrummet finns badkar med duschvägg, WC, handdukstork, kommod och spegelhylla med belysning över. Vädringsfönster för extra ljusinsläpp samt spotlight för behaglig belysning. Ytterligare utrustat med tvättmaskin, torkskåp (2010) och varmvattenberedare (2010).

SOVRUM 1
Rmyligt och genomgående ljust sovrum med laminatgolv och diskreta tapeter. Två stora garderober med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2
Rogivande master-bedroom med färgglad fondtapet och gott om förvaring med skjutdörrsgarderob i rummets ena kortsida. Fönster med utsikt mot husets baskida.

SOVRUM 3
Stort sovrum som idag används som kontor. Bra förvaring med inbyggda garderober. Även här finns diskret tapet och laminatgolv.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
105 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
1974
Uppvärmning
Direktverkande el och luftvärmepump
Ventilation
Självdrag
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Lättbetong
Fasad
Puts/betongelement
Fönster
3-glas
Bjälklag
Lättbetong
Tak
Eternit
Fastighetsbeteckning
Svartvidet 115
Övrigt
I samfällighetsavgiften ingår:
- Garage.
- Snöskottning.
- Sophämtning och allmän renhållning.
- Comhems Triple play = Tv, telefon, bredband 100 mbps.
- Normal förbrukning av kallvatten.
Övriga byggnader
Förråd finns på tomten.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 38,703 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 18,835
Väg, samf
SEK 14,000
Försäkring
SEK 5,868
Beräknat antal personer
3
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,831,000
Byggnadsvärde
SEK 887,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,073,480
Tomt
Areal
121 kvm
Planbestämmelser
Vinsta vii
Stadsplan, beslutad
Datum: 1973-01-30

Östra mälaren
Ytvattenskydd, beslutad
Datum: 2008-11-25
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Svartvidet GA:1 Last, Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73 Inskrivning, Avtalsservitut villa, 26/411 Inskrivning, Avtalsservitut villa, 26/1088

Karta

Vällingby Vinsta Vällingby

Skattegårdsvägen 192

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg