190
MEDAC8EA95CB78C44B7BB7D55F5BF076958

Såld!

Vällingby Centrum, Vällingby

Mörsilsgatan 12


Såld!
Slutpris: SEK 2,560,000

Ansvarig mäklare

Nu säljer Brf Skrivkortet 2 denna fina och välplanerade 3:a på populär adress. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum, hemtrevligt kök, stambytt badrum, två sovrum med en bra storlek, klädkammare och en härlig balkong med många soltimmar och fri utsikt.

Bostaden är belägen med närhet till både tunnelbanan och goda busskommunikationer. Vällingby City ligger runt knuten med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Även simhall, ridskola och idrottsplatser finns i området. Vackra promenadstråk i Grimsta naturreservat där du kan njuta av naturen och fina badplatser vid Mälarens strand.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,317 inkl. värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea68 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer11020173
Byggår1955
Driftskostnad450 kr/månad

Bilder

Vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp

Ett perfekt sällskapsrum

Solig balkong med högt fritt läge

Inbjudande hall

Hemtrevligt kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Du välkomnas av en hall med ljusa tapeter på väggarna och en beige linoleummatta på golvet. Två garderober ger smart förvaring för ytterkläder.

BADRUM
Till vänster i hallen ligger det fräscha, stambytta badrummet med ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med dusch med duschväggar, vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp, handdukstork, tvättställning och ett vädringsfönster. Förberett för tvättmaskin.

KÖK
Ett hemtrevlig kök med linoleummatta på golvet, tre väggar är vitmålade och en vägg pryds av en ljus tapet. Vita köksluckor, vitt kakel, laminatbänkskivor och en rostfri diskbänk. Hällspis och kombinerad kyl/frys från Cylinda, köksfläkt från Futurum. Matplatsen inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. En trevlig detalj är glaspartiet i väggen mellan kök och vardagsrum som ger extra ljusflöde. Köket når du från hallen och från ett av sovrummen.

VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier, ekparkettgolv och tapetserade väggar i en ljus nyans. Utgång till den soliga balkongen.

SOVRUM 1
Ett rogivande sovrum med ljust mönstrade tapeter och linoleummatta på golvet. Ingång från köket och via klädkammaren. Båda sovrummen har en bra storlek med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang.

SOVRUM 2
Från vardagsrummet och även via klädkammaren når du det andra sovrummet som även det har linoleummatta och ljusa tapeter.

KLÄDKAMMARE
Mellan sovrummen finner du en klädkammare som erbjuder smart förvaring. Vita väggar, linoleummatta på golvet, två linneskåp och väggfasta hyllor. Du når klädkammaren från båda sovrummen och från vardagsrummet.
Antal rum
3 rum
Boarea
68 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 3,317 inkl. värme och vatten
Driftskostnad
SEK 5,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,200
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftkostnaderna är uppskattade.
Andel i föreningen
1.9499 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1955
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 9/8/2008
Energiprestanda
122 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till bostadsrätten hör ett källarförråd.
Förening
Namn
Brf Skrivkortet 2
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Skrivkortet 2 bildades 2009 och består av tre sammanbyggda hus med totalt 69 lägenheter. Marken är friköpt. Adresserna är Mörsilsgatan 6-20, jämna nummer. I dagsläget har föreningen kvar 6 hyresrätter som utgör en dold tillgång och blir ett bra ekonomiskt tillskott när de säljs som bostadsrätter. Föreningen står för det obligatoriska bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Inga planer eller beslut finns gällande avgiftsändringar.

Stambyte av vatten- och avloppstammar har skett i olika etapper under åren 1996-1997, 2006 och 2008. 2012 installerades aptus portlåssystem med möjlighet för porttelefon uppkoppling. Under 2013 byttes alla fönster till energisnåla 3-glasfönster. I dagsläget pågår fasadrenovering och byte av yttertak. Fasaden kommer att bli äggskalsvit. Arbetena beräknas färdigställas till sommaren 2018. Efter det planerar föreningen att under de närmaste åren lägga ny asfalt på föreningens mark och renovera trapphusen.

Totalt 39 garageplatser hyrs ut för 330 kr (MC-storlek) - 725 kr/månad (bil) beroende på storlek. Fri parkering på gatan. Maila till styrelsen@skrivkortet2.se om du vill ställa dig i kö till en plats.

I föreningen finns flertalet cykelrum. Tvättstugan ligger i grannföreningen på Härjedalsgatan 41. Alla frågor angående tvättstuga samt hanteringen av nyckelbrickor hänvisas till Brf Hektografens styrelse.

Ekonomisk förvaltning sköts av BoVera Konsult AB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, båda betalas av köparen.

Husen är fiberanslutna via stadsnätet, mer info finns på www.bredbandsvaljaren.se. Alla bostadsrättsinnehavare betalar en avgift på 20 kr/månad för fiberinstallationen oberoende av om fiber används eller inte. Det går även att få tv och bredband via ComHem.

Besök gärna föreningens hemsida, http://skrivkortet2.se.

Karta

Vällingby Centrum Vällingby

Mörsilsgatan 12

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg